0 oy
682 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar erkekler neden aldatır?yani evde gul gibi helal karısi varken ?.

Seven erkek aldatırmi?

27 Cevaplar

0 oy
(3,389 puan) tarafından
Evdeki eşini cepte gördükleri için bence 
-Reklam-
0 oy
(3,571 puan) tarafından
Valla bu devirde erkeklerin %90 i aldatıyor artık 

Erkeğe hersey bahane 

Sevse de sevmese de dört dörtlük bi evliliği olsa da aldatıyor bende cozemiyorum artık genetikleri bozuk sanirim
(172 puan) tarafından
O kadar da değil ya yüzde 50 olabilir
(3,571 puan) tarafından
Bu devirde çok zor canım eşe sadık kalmak
Ortalık berbat bi hal aldı. Artık karısının yanında kocasini dikizliyorlar ortalık çok kötü bi hal aldı eşim aldatmasa bile meyilli bi insan yapmaz diyemem
0 oy
(3,420 puan) tarafından
Eşime sordum direkt, dedi ki bazı erkekler çukuruna düşkün bazıları değişiklik için bazıları da eşinden memnun değil veya eşi çok konuşan vs onu bahane edip aldatıyor. Seven erkek aldatır mi lafına da belli olmaz aldatan vardır sevse de dedi. Sen dedim niye aldatmiyorsun mesela dedim. Çünkü içimde sadakat duygusu var, sevgim çok ve her şeyden önce kendime yakıştırmam asla dedi
tarafından
Hep böyle olur inşallah eşin cnm
(3,420 puan) tarafından
Amin canım hepimizin inşallah
0 oy
(51,703 puan) tarafından
erkegi kadini yok aldatan serefsizliginden aldatir
0 oy
(13 puan) tarafından
Haram herzaman dikkat cekicidir, yasak olan hersey tatlı oldugu içindir, evindekine sadik olmayan erkek veya kadin ikinciye sadik olacagi ne malüm, bir hikaye var dur hele anlatayim.. bir kadin kocasini aldatmis kocası kadını bosamis ve kadin aldattigi ile evlenmis bir süre sonra evlendigi adam ceza evine düşmüş kadin onuda aldatmis, ve o adamda aldattigi adami vurmuş, ilk kocasını cagirmis ceza evine adam neden sen kizmadin yada beni vurmadin adam demis senin yaptığını ben yapsaydım şuan ben icerde olacaktım unutma bana helal sana haram olanin sadikligi helalin olana kadardir
tarafından
Ne güzel örnek
0 oy
(833 puan) tarafından
bazi erkekler kadin gorunce yuzunu ceviriyor bazisi da gozunu ayirmadan her yerini inceliyor. bu insanin evine olan sadakatiyle ilgili. akli olan insan bunu yapmaktan korkar. baskasinin namusuna bakanin kendi namusunu korumaya vakti olmaz. kimsenin de birbirine sadakati kalmaz o zaman. 
0 oy
(688 puan) tarafından
******** oldukları için aldatır 

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 853 göst.
+2 oy
36 cevap 676 göst.
9 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meryemustafa (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 438 göst.
0 oy
3 cevap 84 göst.

410,335 soru

12,340,111 cevap

39,576 kullanıcı

Kategoriler

...