0 oy
596 göst.
Aile kategorisinde (3,009 puan) tarafından
Kızlar erkekler neden aldatır?yani evde gul gibi helal karısi varken ?.

Seven erkek aldatırmi?

27 Cevaplar

+9 oy
(812 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Erkekler aldatır , adamlar asla.
(3,009 puan) tarafından
Sevdim bunu
(157 puan) tarafından
Bu iyiydi bacım
(812 puan) tarafından
Teşekkürler ❤️
-Reklam-
+4 oy
(11,318 puan) tarafından
Hep derim bir insanın partnerine karşı ilgisi sevgisi arzusu vs bitebilir.fakat aldatmak karaktersizliktir.duzgun yetistirilememis bir erkek çocuğudur.seven adam da aldatmaz.seven insanın gözü başkasını görmez ,görmeyi bırak sevdiği kişinin bu derece yıkılmasını ve üzülmesini kaldıramaz.
(3,009 puan) tarafından
Dogru karakterli insan aldatmaz
+2 oy
(10,977 puan) tarafından
Doyumsuz oldukları için
(3,009 puan) tarafından
Cok garip bu erkek tayfası
+2 oy
(1,333 puan) tarafından
Akıl yoksan sahibiyse evdekini görmez dışarı bakar 
(3,009 puan) tarafından
Ne garip yaa evde gul gibi karilari var
(1,333 puan) tarafından
Kendileri kayıp ederler bende sasirmiyor değilim
+2 oy
(473 puan) tarafından
Mikrop oldukları için
(3,009 puan) tarafından
Dogru
+1 oy
(5,329 puan) tarafından

Yeni heyecan ararlar adiler:angry: Bi tanıdığım karısını aldattı 

(3,009 puan) tarafından
Allah sabır versin karısına
+1 oy
(1,192 puan) tarafından
Kadınlar neden aldatıyorsa erkekler de ondan aldatır. NEFİS. 
(3,009 puan) tarafından
Evvet .aama nedense daha cok erkekler aldatiyo..
(1,192 puan) tarafından
Çünkü erkeklerin imtihanı nefisle. Bizimki başka başka şeylerle.
+1 oy
(616 puan) tarafından
Çok yüz bulurlarsa kendilerini vazgeçilmez sanarlarsa o yüzden eltimin eşi öyle mesela kaynım.der seni bosucam eltim ayağına kapanıyor öyle duymuştum şaşırdım takı şahit olana kdr rabbim kimseye yaşatmasın başka bir kadın olsa der git hangi çöplüğe gidiyorsa 
(3,009 puan) tarafından
Allahim dusuncesi bile kötü aldatilmanin
(616 puan) tarafından
Tabikide herkes kaldıramaz rabbim kimsenin başına vermesin çok zor gercektende
+1 oy
(1,540 puan) tarafından
Ş.refsiz oldukları için aldatır tabi aldatmayanlarıda var onlarda adam gibi adam oluyor eşini sever ona sadıktır başkasını gözü görmez
(3,009 puan) tarafından
Evet dogru
+1 oy
(1,550 puan) tarafından
Eşim daha dün calisirken bir adamla tartışmış bu yüzden. Eşim işini yapiyormus. Polis bu arada. Adam da demiş kadın güzeldi numarasını aldın mı . Buraya ayak uydur demiş. Karın hamile değil mi oglum işini görsene bunlarla demiş Allah'ın belası. Eşim de çalışmak istemiyorum bu adamla dedi. 3 çocugu varmış çocuklarına 1 lira harcamaz milletin kıyafetini giydirir yerde yatıyomus cocuklar dedi valla dün eve sinirle geldi.her yerde var böyle insanlar
(3,009 puan) tarafından
Valla ne kadar iyrenc insanlar yaa
+1 oy
(3,031 puan) tarafından

YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMİYORUM ADIM GİBİ BİLİYORUM SALDIRACAKSİNİZ AMA YAZMADAN EDEMİYCEM  BİR ÇOK ERKEĞİ EVDEKİ KARİSİ SÜRÜKLÜYOR ALDATMAYA EVİNDE HUZUR BULAMAYANLAR DAHA ÇOK ALDATIYOR BEN BUNU ÇEVREMDE ŞAHİT OLDUM BURDA DA YAPİLAN PAYLAŞIMLARI GÖRÜYORUZ 

(3,031 puan) tarafından
Ben genel olarak yazdım gülüm bende evliyim bana Göre nasıl her bayan bir değilse her erkekte bir değil  o  yüzden herkesi asla bir tutmam
(473 puan) tarafından
Büşra bence o bahane erkekler maymun iştahlı.
(3,031 puan) tarafından
Ona bakarasak insanların ölümüde bi bahane ile oluyor cnm rabim kimseyi doğru yoldan ayırmasın
(81 puan) tarafından
Huzur birtek erke için mi geçerli evde huzurlari yoksa kadın da aldatsin o zamn. kadının ki huzur değil mi. Karakteri olan adam olan herşeyden önce insan olan değil yapmayı aklından bile geçirmez. Yapan da ş*refsizdir zaten
(3,031 puan) tarafından
Kadınlar erkeklerden daha çok aldatıyor maalesef az zorluk gördumu başkasının kollarinda soluğu alıyorlar soru erkekler oldugu icin ben genel olarak yazdım
+1 oy
(389 puan) tarafından
Karaktersiz liginden şer..efsi..Z.liginden 
+1 oy
tarafından
Bir çok kadın da kocasını aldatıyor. Erkeğin de kadının da bahanesi aynı. Huzur, heyecan ve cinsel doyumsuzluk 
+1 oy
(3,606 puan) tarafından
Bence erkek diye ayırmayalım, kadınlar da aldatıyor. Evinde gözü olmayan, helalinde gözü olmayan her erkek de kadın da aldatır.
+1 oy
(405 puan) tarafından
Adam olmadıkları için 
0 oy
(28,741 puan) tarafından

Beyin dağılırken genelde bazıları tuvaletteymis adamlık insanlık hücreleri oluşmamış olanlar oluyor ondandır 

(3,009 puan) tarafından
Ahahah bu iyiydi.
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Karaktersiz erkekler aldatır.. Ahlak yoksunu erkekler aldatır.. 
0 oy
(16,234 puan) tarafından
Aldatmanın cinsiyetle alakası yok. Karekterle alakası var. Ayrıca tabiki seven insan aldatmaz sevdiği insan dışında biri ile olamaz bir anlık hata idi demeyin kimse yanlışlıkla soyunup biriyle yatağa girmez kimse yanlışlıkla başkasina aşık olmaz seni seviyorum özledim demez 
0 oy
(3,021 puan) tarafından
Bazılari babadan gördügünü yapar bazılarında da karakter yoktur. Erkekte yapıyor kadında yapıyor bazen hiç beklemediğimiz bir kadın bile aldatabiliyor eşini 
0 oy
(18,418 puan) tarafından
Salakliklarindannn

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 815 göst.
+2 oy
36 cevap 619 göst.
9 Eylül 2021 Aile kategorisinde Meryemustafa (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.

401,989 soru