0 oy
66 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (338 puan) tarafından
Hanımlar sorum yukarıda 

3 Cevaplar

0 oy
(1,612 puan) tarafından
Evet biraz var acısı ama dişini sıkarsan kökten çözüm oluyor 
(338 puan) tarafından
Hadi ya normel makine ile alıyor gibimi acisi ;) bide boyun da var benim orası daha mı hassas olur ki
(1,612 puan) tarafından
Öncesinde bölgesel uyuşturucu krem sürüyolarlar öyle dayanılmayacak bir acısı ağrısı olmuyor cızır cızır hissediyorsun ama bir kaç seans sonra kurtuluyorsun evet hemen hemen makineyle alırmış gibi
(338 puan) tarafından
AA o zmn iyiymiş yaa inşallah kurtulurum da geçer çok teşekkür ederim yorumunuz icin
-Reklam-
0 oy
(335 puan) tarafından
Acıtıyor. Öncesinde buz uygulayıp uyuşturucu krem sürmek biraz fayda sağlıyor. Yapan kişiye de bağlı biraz. Herkesin harcı değil. Umzan yapınca daha az acıyor. Bir de bölgeye göre değişir acı. Eğer çok varsa normal yaptırın kalanlar olursa iğneli yaptırın 
(338 puan) tarafından
Sarı oldugu için tüyleri görmez dedi ondan iğneli dedi boyunda yani orasida hassas bolge:(
(335 puan) tarafından
Boyunda az oluyor genelde ama dediğin gibi hassas. Buz lazer hepsini görüyor diyorlardı güya
0 oy
(1,937 puan) tarafından
Ben favori bolgeme ve çeneme yaptırdım. Çeneden ziyade yanak kısmı yumuşak olduğu için çok acıyordu. Ayaklarımı sürekli kendime doğru çekiyordum. Ama fazla sürmüyordu seans. Dayanilmayacak bir şey değil ama benim yaptırdığım bölge küçüktü.
(338 puan) tarafından
İşte benimde boynum ya hassas ondan biraz tedirginim acıcak ya idare edicem ya da vazgeçecem :((
(1,937 puan) tarafından
Çok aşırı yoğun mu? Yani çok fazla değilse insan dişini sıkıyor
(338 puan) tarafından
Yok hayır aşırı yok
(1,937 puan) tarafından
Millet koltuk altına falan yaptiriyormus mesela o kadarına asla dayanamam da bence sizinki de dayanilmayacak kadar olmaz
(338 puan) tarafından
İnşallah ya bakalım vazgecmezsem yarın başlayacagim:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
0 oy
12 cevap 327 göst.
8 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 268 göst.
0 oy
4 cevap 57 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Esra93 (237 puan) tarafından soruldu

406,544 soru