+1 oy
913 göst.
Diğer kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Cumhurbaşkanı açıklama yaptı Lübnandan sonra "Açık söylüyorum İsrailin hedefi Türkiye"dedi.

Allah korusun bizi kızlar şahsen ben çok korkuyorum çok:(

24 Cevaplar

+4 oy
(4,512 puan) tarafından
Bizi dusuncesi bile korkudan titretirken orada ki kardeslerimiz neler yaşıyor düşün 
(5,835 puan) tarafından
Kesinlkle haklısın açlık kıtlık susuzluk ne ararsan var çok günahlar çok Türkiye de öyle bişey olsa insanlar birbirini yer kesin
(1,541 puan) tarafından
İşte şuan o kardeşlerimizi daha iyi anladım birazcık ta olsa çaresizliklerini hissettim içimde:(
-Reklam-
+3 oy
(1,421 puan) tarafından
Küçük alametler bitti büyük alametler yarılandı resmen kiyamet yakın.. :) 

Bu en başından beri beklenen birşey zaten belki 1 sene sonda belki 150 sene sonra rabbim hepimizi korusun hazırlığımız tam rab huzuruna teslim olmayi nasip etsin insallah
(1,541 puan) tarafından
Amin canım
+3 oy
(2,443 puan) tarafından
Turkiye ye saldirirsa ortalık karışır ki 

Turkiye NATO üyesi Türkiye savaşa girerse diğer devletlerde girmesi lazım 

Buna cesaret edeceklerini sanmıyorum 

Akli sıra göz korkusu veriyor
(1,541 puan) tarafından
Savaş kurallarını ihlal eden herşeyi yapar,NATO dinlemez.Natodaki kişiler de onlardan.
(2,443 puan) tarafından
Kafalarına göre hareket edemezler ama canım
Eşimin arkadasi genel kurmay başkanliginda görevli geçen gün o söyledi
Sadece göz korkusu veriyor tehdit ediyorlar dedi
Kara savaşı yapamazmis
Uçakların kalkışı içinde incirlige girişe izin vermesi lazımmış Turkiyenin
Yani öyle kolay değil dedi ortalık karışır dedi
(1,541 puan) tarafından
İnşallah dediğin gibi olur
+3 oy
(72 puan) tarafından
İşte sevmediğiniz tayyibin tam da bu yüzden durması gerekiyor ne düşünürseniz düşünün düşmana korku veren bir liderliği var Rabbım başımızdan eksik etmesin Rabbım ordumuza ülkemize yenilgi yüzü göstermesin torpagimzda bir damla kan dökülmesin 
(1,541 puan) tarafından
Amin inşallah canım
(72 puan) tarafından
:) <3
+2 oy
(5,381 puan) tarafından

Allah korusun yaa :pouty:

(1,541 puan) tarafından
Amin canım Amin
+2 oy
(1,333 puan) tarafından

Geçen  yapti bu açıklamayı:(( Rabbım askerlerimizi toprağımızı korusun kirli ellerden 

(1,541 puan) tarafından
Amin inşallah:(
+2 oy
(18,418 puan) tarafından
Korkuyorum 

Rabbim korusun 
(1,541 puan) tarafından
Şimdi belki bazıları niye paylaştın dicekler belki ama gerçekler işte, çok korkuyorum ya.
(18,418 puan) tarafından
Bende öyle '(
+2 oy
(1,448 puan) tarafından
Türkiye'yi kaç yıl geri götürdüler, halkı fakirleştirip kendilerini zengin ettiler. Eskiden daha saygın bir ulkeydik. Şimdi halimizi İsrail de görüyor. Bize savaş açması olası ülkeden alıyoruz her şeyi. Bizi vurmasına gerek yok. Boykot uygulasa ülkeye o bile yeter. Savaştan beter oluruz. 
(72 puan) tarafından
Siz iyi misiniz :) kaç yıl öne gittik diyecektiniz sanırım zaten savaşı baştan kaybetmisiniz
(1,448 puan) tarafından
Kaç yıl ilerledik? Ne icraatimiz oldu? Hali hazırda olan şeyleri satmaktan başka.
(72 puan) tarafından
Bence çok yanlış ve üzücü bu düşünceniz eski zamanların hiç dinlememiş ve görmemiş olduğunuz  çok belli ülke olarak gayet iyi bir durumdayız Allaha şükürler olsun Rabbım bundan geri koymasın
(1,448 puan) tarafından
Bize zaten sadece şükür etmeyi ogretmisler. Bilmiyorum durumunuz iyi olabilir ama ekonomik olarak hiç iyi değiliz.
(72 puan) tarafından
Durumum iyi değildi ne benim ailem ne eşimin ailesi destek değiller kendimiz cabalayarak biryerlere geldik şimdi çok iyiyiz elhamdülillah ama bize bunu ülke veya bir şahıs kazandirmadi kendimiz çabaladık oldu yani kimsenin önüne ekmek hazır gelmez gelmemeli ya ekonomim kötü olsada  ki gerçekten çok kötü olduğu zamanlar geçirdim ama bunu ülkeye asla baglamadim bağlamam da çünkü rızkı Allah verir. :) ayrıca şükretmek bir nimet iyiki öğretmişler:)
+2 oy
(1,360 puan) tarafından
Ben kendim için korkuyorsam o gavurlardan asla ama çocuklarim için çok korkuyorum ya Allah korusun onların eline gecerlerse düşüncesi bile ne kadar korkunç Allahm sen müslüman kardeşlerimize ve bizlere yardım et sen çok yücesin rabbim önce deprem sonra savaş korkusu çok zor bir hayat çok 
(1,541 puan) tarafından
Çok zor canım korkmamak elde değil, Allah fırsat vermesin.
+2 oy
(518 puan) tarafından
Bu konuşmayı MGK sonrasi yapmadi grup toplantısı sonrası yaptı ki herkes Ortadoğu'da vaadedilmis toprakları İsrail'in almak istediğini biliyor ve Türkiye bu topraklarda ama ülke olarak güçlü olduğumuza inanıyorum hem jeopolitik konum olarak hemde askeri teknoloji güç olarak ayrıca Türkiye'nin savaşa girmiş olmuş demesi 3.Dunya savaşını çıkarır çünkü her ülke Türkiye'nin olduğu coğrafyayı almak ister inş cesaret etmezler Allah'ta fırsat vermez.
(1,541 puan) tarafından
Amin inşallah Allah onları yok etsin
+1 oy
(3,630 puan) tarafından
Zaten o büyük savaş bir gün olacak ama bence önümüzdeki yıllar içinde değil
(1,541 puan) tarafından
Ne dicegimi bilmiyorum psikolojim alt üst oldu, şimdi diğer kardeşlerimizi daha iyi anladım:(
(3,630 puan) tarafından
Öyle tabi düşüncesi bile kötü empati kuramıyor insan, Allah yardım etsin herkese
(526 puan) tarafından
Benimde alt üst oldu Berna canım haklısın dediklerinde vala Allahım korusun
+1 oy
(1,916 puan) tarafından
Maalesef gelecekler Allah korusun bende çok korkuyorum Türkiye kolay kolay yıkılacak ülke değil ama Allah'ın belaları çok güçlü 
(1,541 puan) tarafından
Aynen öyle güçlüler ve arkalarında güçlü ülkeler var, Allah korusun bütün hepimizi.
(605 puan) tarafından
Arkaları güçlü Türkiye tek başına yetemez ekonomimiz çökük zaten
(1,916 puan) tarafından
Tasarrufa geçtik bakalım ekonomi düzelsin diye emekli olan kadar işe alınmalar olacak. Vatandaş hep mağdur bilmem kaç odalı saraylarından tasarruf etsinler hırsızlık olmasın bak ekonomi ne güzel olur
+1 oy
(1,623 puan) tarafından
Geçen eşimle konuştuk bu konuyu eşimde biz NATO üyesiyiz saldırabilmesi için natodan çıkarmaları lazım dedi ama benpek ikna olmadım 
(12,679 puan) tarafından
Ha diyince saldıramazlar. Ama işte sözde BM güvenlik konseyi tamamen o pisliklerden oluşuyor hiç belli olmaz yani. Allah'ım korusun herkesi bu lanetli kavimden
(1,333 puan) tarafından
Amin aminn doyumsuz aç köpekler
(605 puan) tarafından
Bizi NATO dan cikarmaya calisisacaklar
(1,623 puan) tarafından
Zaten yıllardır amaçları bu ama istediklerini alamadılar inşallahta alamazlar bence onlarda biraz korkuyodur çünkü bizim Mehmetçiğimizin gücünü biliyorlar Rabbim hiç birine vatanımıza saldırmaya izin vermez inşallah
(2,684 puan) tarafından
Savaş sucu işliyor 1 seneyi aşkın . Ama kimse sesini çıkarmıyor.. çocuklar kadınlar hastane camiler bunlara dokunamazsın savaş kurallarında ama umrunda değil
Bize saldırı başlarsa NATO yumu dinlicek . İtrail için kurallar yok.
+1 oy
(5,939 puan) tarafından
Bu zaten belli bir durumdu eninde sonunda o yılan bizede dokunacak adı bile ürkütüyor yaşayanlar ne halde acaba 
(1,541 puan) tarafından
Evet daha iyi anlıyorum onları birazcık ta olsa
+1 oy
(7,104 puan) tarafından
Elim ayağım titriyor böyle haberler duyunca rabbim yardımcımız olsun
(1,541 puan) tarafından
Amin canım
+1 oy
(78 puan) tarafından
Devletimiz önünü tutamaz mı nasl olacak of kaç gündür psikolojim alt üst oldu Türkiyeyi yok mu etmek peşindeler anlamadım umarım bu savaş bi önce biter
(1,333 puan) tarafından
Amaç yok edip toprakları almak ama suanlik öyle birsey mümkün değil gözleri kör herseyi yapabilirler :/
(1,541 puan) tarafından
Valla İsrail kanun manun dinlemiyor zaten diğer güçlü ülkeler destek veriyor
+1 oy
(4,349 puan) tarafından
Türkiyeye nasil sıra geliyor bir kere turkiyeye natoya üye buda demek oluyor  ki natoya üye olan ülkeler bizle savaşır israilde bunu göze alamaz
(3,630 puan) tarafından
NATO ya bağlı olanlar zaten kuyumuzu kazmak için sırada bekliyor, onlar hak hukuk tanır mı ABD ne isterse o olur
(1,541 puan) tarafından
Genel olarak hepsi bizim kuyumuzu kaziyorlar,kimi dost gibi görünüyor saman altından su yürütüyor.
(4,349 puan) tarafından
Türkiye ordu konusunda 3 sırada bunu göze  alamazlar fakat enflasyon  konusunda iyi  çöküş olur
(2,684 puan) tarafından
Savaş kuralları nı ihlal eden kendi kafasına göre bahaneler bulup camileri hastaneleri kadınları çocukları vurdu.. NATO yu dinlermi sizce. Bide o NATO ülkeleri hiçbiri Türkiye nn yanında olmaz ABD korkusu var hepsinde
+1 oy
(842 puan) tarafından
Olan yine askerlerimize olacak. 
(1,541 puan) tarafından
Allah onları korusun inşallah:(
+1 oy
(398 puan) tarafından
Söylenecek çok şey var ama susmaktan başka çare yok en başından hedef zaten belliydi  ki bizi çok güzel uyuttuklarina mi yanayım gelecek neslin herşeyden bı haber yetişmesine mi yanayım daha yazacak çok şey varda. neyse bireysel olarak yaoavilecek tek şey boykota devam malum Lübnan da yaşanan o telefon patlamalarıni unutmamak lazimm 
(1,541 puan) tarafından
Evet eşimde diyordu inanmıyordum dediği herşey bir bir gerçekleşiyor:(
+1 oy
(14,129 puan) tarafından
Bunlar bize açık açık topla tüfekle saldırmaz 
Bilimle saldıracak 
Yapay depremler Yapay hortumlar vs gibi 

Rabbim her türlü kötülüklerden ülkemizi korusun 
(1,541 puan) tarafından
Amin canım Allah bunları yok etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 518 göst.
26 Ocak 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Zoze49maho67 (1,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 350 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 466 göst.
27 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Tuba☀️ (5,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
26 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (255 puan) tarafından soruldu

402,080 soru

12,037,003 cevap

36,264 kullanıcı

...