0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (3,147 puan) tarafından

Aslında yaşımiz için daha çok erkendi ama çok sıkıldigi için birazda kendi yaşıtlarıyla bir araya gelip bir şeyler öğrenir diye devletin ana okuluna başladik 3*5 yaşında oğlum vaktide güzel geciyir seviyir okulu, öğretmeni bir liste atmış 29 madde kalemden tuvalet kağıdı na kadar bide egitm seti istemiş sipariş verdik 3250 TL tuttu hepi bide okula gidecekmiş ayy için acıyor bari kayde değer şeyler yapsalar bu hayat pahaliliginda bide bu kadar masraf marka şeyler 

image

5 Cevaplar

0 oy
(16,574 puan) tarafından
Evet bizde yaptık ama kullaniyorlar ve görüntü atıyorlar sürekli tabi bizim özel devlet atıyor mu bilmiyorum 
(3,147 puan) tarafından
Öğretmen vaktini öğrencilere veriyor telefon çok almam foto falan da çok nadir çekerim dedi daha hiç foto gelmedi bize
(16,574 puan) tarafından
Hım yardımcısi falan da mı yok yanında
(51,963 puan) tarafından
bizim devletti her gun bir etkinlik hazirliyordu ogretmen. video ve resim cekiyordu her cocugu ayri ayri
-Reklam-
0 oy
(20,641 puan) tarafından
O kadar şey aldık bugün kağıdı kağıda yapıştırıp geldiler djddjjd
(3,147 puan) tarafından
Ayy çok güldüm :))((
(20,641 puan) tarafından
:D valla resmini atsam bunun için mi yazdırdınız dersin fjfjfj
0 oy
tarafından
Canım beni yanlış anlamanı istemem kırmak hiç istemem . Ancak konuşma tarzın çok yanlış . Bu konuşmayı yapanların davranışlarına da yansıdığına bizzat şahit oluyorum. ANAOKULUNA BASLADİK , YAŞIMIZ DAHA ÇOK ERKEN, DEVLETİN ANAOKULUNA BASLADİK . Başka örnekleri de çok . Ablaları dişimiz çıktı ,biz sünnet olduk , biz tuvalete başladık ,ablaları yemeğimizi yedik . Hayır . Çocuğum okula başladı ,çocuğum yürüdü. Bu şekilde konuşan annelerin çocukları ne mental ne fiziksel olarak ayrılmıyor ebeveynden . Henüz bir yetişkin bireyliginde olmasa da yavaş yavas yetisecekler . Ama böyle değil. Dikkat etmenizi hatta ufak bir araştırma yapmanızı öneririm. 
(2,819 puan) tarafından
post sahibi değilim ama Kesinle size katılıyorum.
0 oy
(7,242 puan) tarafından
Kayda değer olarak ne yapmalarını bekliyorsunuz ki sonuçta 3 4 yaşında çocuklar atomu parçalayacak elişi kağıdından bina çıkaracak halleri yok boyama yapıştırma vs yapacaklar onlar için varız sonuçta iç acıyacak bir durum göremedim 
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Sizin o beğenmediğiniz ürünlerle çocuklar birçok kazanım elde ediyor. 3.5 yaşındaki çocuk okula gidiyor oyun çağında daha. Etkinlikleri çok çok basit düzeyde yapmaları gerekiyor zaten.  Okul öncesi eğitim programı kazanımı yazıp Google a araştırma yapabilirsiniz. 

İlgili sorular

+2 oy
37 cevap 534 göst.
0 oy
8 cevap 209 göst.
0 oy
0 cevap 38 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde huzun_iyidir (6,966 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 216 göst.

411,676 soru

12,393,011 cevap