0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (73 puan) tarafından
Kızlar kızım sürekli üstünü açıypr uyku tulumu almak istiyorum ama yakın çevremde kullanan yok 2.5 togluk alcam kullanışlı bir ürün mü memnun kalan tecrıbesini yazabilir mi

9 Cevaplar

+1 oy
(4,472 puan) tarafından
Doğduğundan beri kullanıyorum, hiç üstü açıldı veya üşüdü derdi yaşamıyorum. Büyük avantaj bence. Kirlenince at makineye kurutmaya tertemiz oluyor. Evin soğuk oluyorsa 2.5 tog iyidir. Bir beden büyük al bence, çünkü hergün giyince sık sık yıkamak gerekiyor e çocuklar da hızlı büyüdüğü için seneye de kullanma şansın olur. 
-Reklam-
0 oy
(964 puan) tarafından
Evin çok mu soğuk oluyor 2.5 tog alacaksın 
(73 puan) tarafından
Kalorifrrler yanana kadar gece soğuk oluyor çocuğa battaniye koymayacagım çok mu kalın
0 oy
(471 puan) tarafından
Ben doğdu doğalı alıyorum her sene 2.50 aldım geçen sene terettut ettim ama çokta iyi oldu sıcacık uyuyor üstünü ortmene gerek yok çokta kalın değil değil yani 
(73 puan) tarafından
Peki yaşına göre tam mı alınmalı
(12,306 puan) tarafından
Buyuk al kiz her senemi alcaksin zaten pahali. Bide rahat yatsin
(817 puan) tarafından
Büyük alın çekmede yapıyor çünkü uyurken giyeceği için büyük hem rahat hem de kış boyu giyer diyelim 6 aylık 12-18 ay alın ilk büyük geliyor 2-3 ay sonra minicik kalıyor
0 oy
tarafından

image

2.5 fazla gelebilir tabloya göre seçebilirsiniz. Benim evim 22-23 derece 1 yada 1.6 tog almayı düşünüyorum 

0 oy
(734 puan) tarafından
ben togu bilmiyorum ama cok kullanisli hem bebek uyandiginda yatagindan kaldirdiginda usuyecek diye korkmuyorum hem de ne tarafa donerse donsun uzeri acilacak mi diye dusunmeme kontrol etmeme gerek kalmiyor kesinlikle al
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Benim çok işime yaradı. Depremden 1 hafta önce almıştım. İyi ki almışım. Dışarıda kaldigimizda hep giydirdim. 
0 oy
(9,582 puan) tarafından
Bence büyük kolaylık çünkü oğlum aşırı üstünü açıyordu bu şekilde en azından içimde rahat oluyor hiçbir yeri açılmıyor  
0 oy
(17,325 puan) tarafından
Geçen sene kendi yanimda yatırdım kullanmadım şu an üç yaşında kendi odasında yatıyor o yüzden lazım oluyor ben seviyorum dönsün dursun üstü açıldı mı soğuk oldu mu derdim yok 
0 oy
(2,993 puan) tarafından
Pazen tulum al elyaf oluyo ici terletiyo durumunuz cok cokniyiyse adini unuttum yun elyaflarda var 4 sene once bin tl ydi ben cift kat pazen tulum aliyorn icim rahat

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ceylinim (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 119 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Manas (1,043 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
0 oy
8 cevap 168 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Linkin (19,062 puan) tarafından soruldu