+2 oy
869 göst.
Diğer kategorisinde (1,992 puan) tarafından
Sabah sabah doktorum aradı öyle bir haber verdi ki güleyim mi ağlayım mı bilemedim. Dün akşamüstü başım döndü bayılacak gibi oldum eşim illa hastaneye gidelim kan değerlerin düşmüştür falan dedi gittik kan verdik sonuçlar için kendi doktorunuz sizi arar beklemeyin dediler. Az önce doktorum aradı betan çok yüksek kesinlikle tek bebek olamaz birazdan gel bakalım dedi. Kız en büyük bebem daha 2 buçuk yaşında küçüğü 1 e yeni girdi istemiyorduk korunuyorduk nasıl oldu anlamadım. Doktor binde bir ihtimalle olabilir o da sana denk gelmiş dedi. Napcam bilmiyorum duygu durumu karışık.

27 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bende 1 hafta once ikiz dogum yaptim ama gebelik turuyle beta degerinin bi baglantisi yok diye biliyorum rabbim sabir güç versin hayırli olsun gözünuz aydin ama keseyi gormeden net bir sekilde dusunmeyin derim 
(696 puan) tarafından
Peki ikisiyle nasıl yapabiliyorsun. Zorlanmiyorsun inşallah
tarafından
Zorlandigim zamanlar oluyor
-Reklam-
+1 oy
(5,524 puan) tarafından

Sen bu sitenin kahramanı olacaksın :D bir kahraman kolay yetişmez bacım

0 oy
(2,239 puan) tarafından
Ayy tebrik ederimm sağlıkla gelsin olsun zor olur ama güzel olur♥️
(1,992 puan) tarafından
İnşallah kız olurlar iki tane oğlum var en azından eşitlenirler. Daha yaşım 24 o yüzden moralim bozuldu 10 sene sonra bebek özlersem ne yapcam
(2,239 puan) tarafından
Aynı yaştayız sen 2 oğlan bebeyle basa çıktıysan bununda üstesinden gelirsin merak etme evet genciz ama benim 1 kızım var başka da istemiyorum bu çocuk beni çocuktan soğuttu böyle dediğime bakma bebek kıyafetlerine bebek haline bakıp ağlıyorum:))
(1,992 puan) tarafından
Benim ikinci de kazayla oldu zaten dk hapı yan etki yapmıştı doktor bırak 2 ay dinlen sonra yeni bir ilaca başlayalım dedi o 2 ayda ikinci oldu şimdi de bunlar yani bebek özlemiştim ama bu kadar erken değil
(2,239 puan) tarafından
Ne yalan söyliyim istemiyorum ama hap bana da yan etki yaptı 1 ayı gecik kanamam olmuştu sigara içtiğin için olabilir dediler bende bıraktım sen bırak 2 ay dinlen dedikten sonra korundun mu peki
(1,992 puan) tarafından
O 2 ayda sözde eşim korunuyordu ama pek dikkat etmemiş bu sefer riske atmamak için prezervatif+ geri çekilme olmasına rağmen minik savaşçılar bir şekilde başarmış
0 oy
(1,907 puan) tarafından
Kaç çıkmış beta canim 
(1,992 puan) tarafından
Rakamı bana söylemedi canım iki çocuğumu da o takip etmişti samimiyiz yani hemen gel randevu açtım bakalım tekrar dedi 10 da gidicem
0 oy
(12,749 puan) tarafından

Arkadasimin oyle oldu. Ilki erkek 2.kiz. kazayla 3.ye hamile kaldi. Bi gittiki ikiz :woot: 2side kiz oldular. Simdi nerdeyse 1 yasinda olacaklar

(1,992 puan) tarafından
İnşallah benimkiler de kız olur 2 oğlum var 2 tane daha olursa huni takarım :D
(12,749 puan) tarafından
Ay bi arkadasimda pespese ogullari vardi senin gibi biri 10 biri 9 yasinda. Sobra kiz istediler çok hamile kaldi oldumu oda oglan. O daha 1 yasina girmeden kaldimi kazaya :) tahmin et o ne :D
0 oy
tarafından
Ayyy 4 çocuğun olmuş olacak toplamda ')))

Dediğin gibi gülsem mi ağlasam mı :)
(1,992 puan) tarafından
Kafamı hangi taşa vursam bilmiyorum oyy oyy vah bana
tarafından
Bnde de ihtimali var bilion mu :D
3.ye korkuom;)
(1,992 puan) tarafından
Beni yalnız bırakma beraber doğuralım şu bebeleri :D
tarafından
Hade ordan ben daha özgür kalacam geç saate kadar uyucam ')))
0 oy
(4,387 puan) tarafından
:))))) bir sure hatta uzun bi sure kafana huni takip gezeceksin ama sonuc cok guzel olacak emin ol. Halamin da oglu iki üç yaşındayken ikizleri oldu cok zorlandi ama simdi dort yasindalar sohbet muhabbet gırla yani. Bide civciv gibi arkasindaydi hepsi cok guzel. Allah yardim ediyo merak etme. Halam gece sabaha kadar uyanmadan uyurlardi ne gaz ne bisey yasamadim der. Her halükarda bir bebis var ve sağlıkla gelsin
(1,992 puan) tarafından
İnşallah en azından biraz uslu olurlar da idare edebilirim yoksa tımarhane beni bekler :)
0 oy
(703 puan) tarafından

Sana Hadi Bakalım Kolay Gelsin şarkısını armağan ediyorum :D şaka bi yana Allah kuluna yardım eder kalbini ferah tut sağlıkla gelsin kuzuların

(1,992 puan) tarafından
Allah razı olsun bacım zor iş bakalım ne olcak
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Kardeşimin 9 yaşında bide 9 aylık iki oğlu varken 4 aylık ikiz gebelik olduğunu öğrendi onlarda erkek üçüz gibi büyüdüler abileri 4 yaş ikizler 3 yaş şimdi kardeşimde dört erkek annesi oda senin gibi ilk duyunca bir ağladı nşr sevindi bilemedi napacağını sende hayırlısı ile al kucağına inşallah gönlüne göre versin Rabbim rıskını verir 
(1,992 puan) tarafından
10 sene sonra kız olsun diye 1 kere denemek istiyorduk bu ikisi bize yeter diyorduk kısmetleri varmış sağlıklı olsunlar öncelikle ama kız olurlarsa da çok seviniriz
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ay tebrik ederim canım ikiz bakması kolay değil ama çok sevindirici bi haber ben hep ikizlerim olsun isterdim ama senin için durum pek iyi olmamış sanki 1 ve 2 yas diyorsun 
(1,992 puan) tarafından
Ben de ikizim olsun çok istiyordum ama şuan hiç zamanı değildi bizim için diğer çocuklarım daha çok küçük kısmetleri varmış napalım
(1,057 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım verir de inşallah
0 oy
(133,957 puan) tarafından
gazna mubarek olsun yigidim saygilar aplaam
(1,992 puan) tarafından
Beni bu savaşa hazırlayın yoksa altından kalkamıcam :D
(133,957 puan) tarafından
allah yardimcim olsun bi kiz bi erkek olursa kuzey ve şimal koy biz koyduk ikiside cok tatli sende koy ve gör ebenin papucunu☺️☺️
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Maşallah hayırlı olsun canım son hamileligimde benimde  betam1570 çıkmıştı herkes ikiz hamilesin kesin yeni olmasına rağmen beta yüksek dediler bende bir heveslendim çünkü iki hamileligimdede hep ikizim olsun diye heves etmiştim neyse randevu günüm gelince gittim doktora üstüne basa basa tek gebelik dedi öğrendiğimde 4 haftalıkdı ikiz olmadı ama maşallah her yönden iki bebege bedel 27 aylık bir cadım var 
0 oy
(7,924 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ay inanamıyorum.  Nasıl olmuş.  Çokta küçükler bebeklerin

Hayırlısı olsun. Haber verirsin net sonuç çıksın 

0 oy
(1,855 puan) tarafından
Hayırlı olsun ikizler iyidir iyi benimde ikizlerim var 4 yaş:) çok zorlanırsin ilk zamanlar ama sonra alışırsın.  Üzüldüğüm tek şey yasin çok geçmiş 4 çocuk için hayırlısı Allah büyüktür korkma ❤️
(436 puan) tarafından
Bende ikiz annesiyim sizin başka çocuk var mı.8 buçuk aylıklar benim ne zamandan sonra biraz tahatladiniz bakimlardinda
(1,855 puan) tarafından
Başka çocuğum yok canım
Ne zamanki gece beslenmesini kestim uykuları düzene girdi tuv. Eğitimini verdim . Ayakta sallamayı bıraktım o zaman rahatladım.  Bu söylediklerim 2 buçuk yaşına kadar tamamlandı.  Ama 2 yaş sendromu da çok yordu beni 3 yaşından sonra tamamen rahatladım.  Şuan sadece memnuniyetsizlikleri ,kardes kıskançlığı, yemek seçme olayımız var onlarda tuzu biberi diyorum ben :)
(436 puan) tarafından
Mama veriyordun demi ben ek gıda olayına vakit bulamıyorum sürekli farklı şeyler deneyemiyorum.Sen ne yapıyorsun genelde mama veriyorum.Aksamlari bacaklarım ağrıyor artık kollarım ağrıyor
(1,855 puan) tarafından
2 yasa kadar mama verdim alerji maması kullaniyorlardi süte yumurtaya alerjileri vardı.  6. Ayda ek gıdaya başladık ama karın doyurasiya yemediler 1 buçuk sene az az ancak.  Çok zor valla Allah yardım etsin sanada kimse yokmuş yardm edicek
0 oy
(436 puan) tarafından
8 buçuk aylık ikizlerim var biri kız biri erkek.Bir kızım daha var 5 yaşında.Desteksiz zor canım Allah yardım ediyor bir sekilde bakarsın ama çok yipranirsin.Sunu soylim ana ikiz annesi olmak çok özel 
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Yanlış anlamasan nasıl korunuyordunuz
0 oy
(838 puan) tarafından
Haberdar et kız merak ettım
0 oy
(71 puan) tarafından
Büyük kızım 3 küçüğüm 1 yaşında 29 haftalık ikizlere hamileyim deyip susuyorum :D
0 oy
(361 puan) tarafından
Öncelikle hayırlı olsun rabbim hayırlısını nasip etsin sen kız olunca çok mu uslu oluyo zannediyon kız 17 yaşında oğlum var çocuk büyüttüm demem çok usluydu hala da öyle nazara gelecek diye hep durmuyo derdim kızarlardı bana durmuyo deme şu çocuğa diye ama 3 yaşında bi kızım var aman Allah'ım dersin vallahi 3 erkek çocuğuna bedel (varlığına elhamdülillah) huniyi getirip başıma geçiriyo sen bunla gez diyo :) o derece şimdi 27 günlük kolik bi oğluşum var maşallah ne gece uyuyo ne gündüz uyumamasına razıyım valla yeterki ağlamasın ama sürekli ağlıyo tam uyuttum hadi bi kahve sigara içeyim diyorum ben daha mutfak kapısına varmadan bi ağlama sesi arkamı bir dönüyorum benim kız başında neden uyandırdın diye bağırıyorum bazen o bağırdım diye ağlıyor bebekte ondandan korkup ağlıyo bi bakıyorum bende onlara eşlik ediyorum günde en az 3 posta yurttan sesler korosu gibi ağlıyoruz evin içinde :) 
(1,855 puan) tarafından
Yaa maşallah 17 yaşında mı oğlunuz yaşınız kaç merak ettim :) çok zor be bacım bu çocuk olayı senin yaşadıklarını ikiz anası olarak bende yaşadım hep beraber ağlardık bazen sjsjsj eşim teselli ederdi saolsun:) işten kaç defa geldi benim ağlamama sjsjs
(361 puan) tarafından
37 yaşındayım canım ya sorma bizde öyleyiz benimde eşim geliyo bana hep şey diyolar ikiz olsa ne yapacaktın ya tamam ikizinde zorlukları vardır buna bişey diyemem ama benim derdim bu değil ki bebek kolik sürekli ağlıyo o yüzden mecbur onu kucaklıyom hoplatıp zıplatıyom e kızda küçük dolayısıyla kıskanıyo herşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyo bebeği bari emzirirken 15 20 dakka susuyo ama kıza sus kızım dedikçe daha çok bağırıyo zannedersin etini koparıyom hatta üstümde g.erizekalı görümcem oturuyo kaynanama şikayet etmiş çocuğu dövüyor sürekli diye o derece bağırıyo e kendim sezeryanlıyım çocuklar da böyle olunca ağrım acım bi yandan oturup ağlıyoz hep beraber:)
0 oy
(4,032 puan) tarafından

Suz hamileyken bir postta konuşmuştuk beni ikinciye ikna etmek için uğraşmıştınız. O doğdu şimdi ikizler geliyor ben hâlâ kararsızım ikinciye :D ama çok tatlı olurlar ki ♥️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 155 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde duygu00 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde duygu00 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 314 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde hillylcn_ (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 556 göst.