+2 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (20,616 puan) tarafından

Hey selam beaittiful mam naber 

How are you ? 

I m fine :))))) 

Dün ingiliççe çalıştıkça beynim yandı bugün denemesi var oğlumun djjdjx 

Nassılsınız kızçeler neler yapacaksınız bugün 

Ben evdeyim bi tek ev süpürüp çamaşır ascam bide yemek yapıcam başka işim yok bol bol dinlenmek istiyorum menüyüde kız kardeşimle belirliyoruz akşam menüsünü oh kafa mis :)))) kahvelerinizi içtiyseniz foti atın bari 

image

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yarın düğün var kaynimin bir yandanda ev topluyorum tasinicaz iyice karıştırım kaldım akşam kuaför üzeri kuaför işim var alışveriş işim var oğlumun takımının pantolon ayağı dikilecek terzi işi var koştur dur 
(20,616 puan) tarafından
Ayyy tempo yoğun ama sakin ol halledersin
tarafından
2 yas sendromlu bebemi unutmayayim saçma sapan sebeblere ağlayan biride var
-Reklam-
0 oy
(8,332 puan) tarafından

image

dolaba yesiil fasulye aticam.  Gunaydin
(20,616 puan) tarafından
Kolay gelsin ♥️
0 oy
(5,476 puan) tarafından
Mutfagimi elden geciricem bir bulasik makinesini cekmem lazim yanlari cok kötü olmus camlarimi silicem hava guzel bugun evi supurur toplarim dün toz almistim bugun kapilarimi silip tuvalet banyo yikarim bugun ev isi yapicam oglum tabi izin verirse annem diyip bacagima yapisiyor cunkum :) bir bulasigi 1 saatte yikiyorum oglum sayesinde kac defa ara veriyoruz
(20,616 puan) tarafından
:))) kolay gelsinnnn
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Planimda cam balkonu yikamak vardı kızımı okula bıraktıktan sonra uyumayı düşünüyorum hiç takadim yok yemeğim var akşama kadar uyumayı planiyorum 
(20,616 puan) tarafından
Dinlen boşver elbet yapılır kendini iyi hissedince yaparsın
(1,225 puan) tarafından
Kesinlikle şimdi namaz kılıp uyku moduna gecicem okuldan yeni geldim hoşçakalın ❤️
0 oy
(234 puan) tarafından
Afiyet olsun sana bende kahvaltı yaptım pazara gidip turşuluk malzemesi alcam turşu kuracam:)
(20,616 puan) tarafından
Kolay gelsin bende salatalık kurmuştum bide jalopeno biber
0 oy
tarafından
İş güç yemek çamaşır bulaşık iş dolu mutfağı topladım yatak odasını da halledip makinaya mutfak halısını atıcam umarım reçel lekesi çıkar kızım reçel kavanozunu açmış 13 aylık bizde hâlâ şaşkınız:)) o kız onları yapana kadar nerdeydin diyebilirsiniz tuvalet ihtiyacını karşılamak için gitmiştim onunde oyuncak vardı bende reçelleri dolaba atmak için yerdeydi sanırım ağzını açık unuttum bilmiyorum 
(20,616 puan) tarafından
Demem neden  diyim canım sende insansın  olabilir ♥️
0 oy
(13,781 puan) tarafından

Bazanin altındaki kışlıkları çıkardım çok şükür 3 gündür onlarla meşgulüm bilmediler bi  :)

Kızımın dolabı düzenledim şimdi odasını duzenlicem uyuyunca da halisini yikicam inşallah sular kesilmezse daha büyük temizliğe girismedim her yerim her yerde

(20,616 puan) tarafından
Ay bide o iş var yaaa :)))
(13,781 puan) tarafından
Kız sorma kalorifer taktirirsak diye ellemedim kimseden ses yok ben yapıyım temizligimi de artık takılacak olursa bi hal çare düşünürüz  :))
(20,616 puan) tarafından
:) hayırlısı
0 oy
(1,120 puan) tarafından

Erkencisiniz efendim afyeler olsun eşim gibi duble kahfe:Dbende yarım saat oldu uyandım kizçemle.eglendim bakımı yaptım emziryom sonrası kahvaltı kızın banyosu cumdan sonra erken isim.bitse önce de çıkarız dışarı kociş işe gitmedenn elbise bakcam kendime:)

(20,616 puan) tarafından
Napalım efendim kahve bizi canlı tutuyo  :)
(1,120 puan) tarafından
Sanırım okulu çocuğunuz var tabi ya kahvesis olurmu sabah erken kalkınca☺️
(20,616 puan) tarafından
Evet 2 tane okullu çocuk bir tane 2 buçuk yaş enerji deposu :))))
(1,120 puan) tarafından
Ohh Allah kolaylık versin cnm
0 oy
(73 puan) tarafından
Kuruyan çamasırları katlayıp yerleştırmek yatagın üstüne atıp biriktiren bi ben miyim acaba yemek bulasık ev süpür okuldan cocugı al dısarda hava aldırcam çocukları ev işi kalsın diyorum bazen çocuklarla ilgilenmek etkinlik yapmak daha iyi gelen gidenim de yok.. Bende kendımı geliştirmek için İngilizce çalışıyorum :D kışlık alısvers listesi hazırlıycam birazdan 
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Yatakları topladım bulaşık makinesi açtım birazdan boşaltıcam yorganı yıkadım astım yastık vardı onu havalandırıyorum çamaşır topladım katladım evi robot süpürecek bende diyorum ne yemek yapsam ya şimdi bir kahve içeceğim bilmiyorum gün içinde çok sıkılıyorum 
0 oy
(5,640 puan) tarafından
Ohh mis keyfin ☺☺ben sabahtan camlara giriştim perde  falan kahvaltıdan sonra devam etcem sonra süpürge yaparım çocuklar gelene kadar bıter umarım 
0 oy
(135,241 puan) tarafından
aksama ne yemek yapcami dusunuyom 
0 oy
tarafından

image

bizde yeni uyandik valla kiz sabah namazina kalkinca uyuyamadim taa 7de uyudum cocuk Allahtan iyi uyudu 9 a kadar sutunu icti yanimda yatti cizgi film izledi de 1 saat daha uyudum 10 da zor uyandim cocuk acikmistir diye simdi kahvaltisini bitirmek uzere bende ayilmaya calisiyorum dun 5 makiba camasir basima bela olmustu evde kurutmaya calistim dunde ac gunes gorunce gemen dusari serdim de onlarla cok ugrastim sildim supurdum yemek yaptim derken aksam oldu zaten banyo wc bugune kalmisti simdi bebeyi doyurayim da kusluk kilip balkondaki camasiri toplucam onlafi kaltarim evi havalandiririm yemek yaparim banyo wcyi hallederim oglen olmadan biter isim ondan sonrasi yatis 
0 oy
(18,116 puan) tarafından
Afiyet olsun ☺️ benim birsuru isim var ama hiç takatim yok ya oturduğum yerden kalkmak istemiyorum 
0 oy
(6,940 puan) tarafından
Ortalık toplu bı supurmeye niyetim var sonra akşama yemek sonra da kızçelerimle bı dışarı çıkmak istiyorum ama bakalım ne olur afiyet olsun 
0 oy
(119 puan) tarafından
Ben bugün bir tencere sarma sarmayı düşünüyorum ve temizlik yaparım hafiften çamaşırları serdim Tabii 5 aylık bebeğim olduğu için kafa dinlemeye vaktim olmuyor benim gece gündüzü ağlıyor ya zırıl zırıl dur anneler çekiyor da çekiyor canım vallahi
0 oy
tarafından
Kaynanam aradı gel buraya die

Gekdim kahvaltı yaptık 

Denizi yatiriom odada

Yemek derdi yok :)
0 oy
(1,758 puan) tarafından
8 de uyandım büyük oglanı okula gönderdim sonra bebiş kalktı kahvaltısını verdim sonrasında çamaşırları katladım beyazları attım makineye wc banyo yıkadım evi süpürdüm sildim tozları aldım bulaşık makinesi boşaldı kirliler koyuldu ve çay suyu koydum demledim bebişin uykusu geldi dün gece saat 2 de anca uyudum yarın arkadaşım gelecek ona hazırlık yaptım ıslak kek pazılı tepsi böregi patates salatası yaprak sarması havuç tarator patates salatası ve havuç tarator hariç digerlerini geceden yaptım birazdanda bebişe sebze çorbası koyucam ocağa bir yandanda kahvaltı hazırlıcam falan filan anasını satıyım her işi kadınlar yapıyor bütün yük bizim üzerimizde ya 
0 oy
(2,811 puan) tarafından
Öğlenden sonra misafirim gelecek, temizlik hazırlık yapıyorum . Diğer yandan bebemi uyutuyorum, oğlanı okula hazırlıyorum fln.
0 oy
(486 puan) tarafından

Pasta yapmaya çalışıyorum 

image

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 448 göst.
0 oy
19 cevap 472 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 141 göst.

410,915 soru

12,365,595 cevap

41,979 kullanıcı

Kategoriler

...