0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (385 puan) tarafından
Sağ kulağım tıkandı daha öncede olmuştu gliserin damla kullandım 1 haftaya geçti eşim yikatalim diyor bazı yerlerde yıkatmak iyi değil diyor aranızda başına gelen varmi 

8 Cevaplar

0 oy
(412 puan) tarafından
Teyzem hastaneye gidiyor yıkatmak için sonra damla kullanıyor . Bir faydasını görmedi ama yine ağrıyor kulağı hastaneye gidecekti bir sorayım ona sana döneyim 
(385 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yikatma benim kulagim tıkandı gittim temizledi damla abtiyotik verdi temizledi 
(385 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(11,966 puan) tarafından
eşim gliserin kullandı ama akmadı kirler, ağrı yapmış, tekrar gitti doktor orada temizledi. yıkama falan olmadı 
0 oy
(10,123 puan) tarafından
Yikatma nasıl oluyor bilmiyorum ama ben belli zamanlarda kulağımı temizletiyorum kulak kiri içinde birikiyor temizletmem gerekiyor. Birkaç gün damla kullanıp KKB dokturu ince uçlu bir aletle temizliyor 
0 oy
(825 puan) tarafından
Ablam yıkattı sonrasında felaket bir kulak ağrısı baş ağrısı yaşadı kaç kez acillik oldu ağrı kesici iğne vuruldu kaç defa etkisi geçince ağrıdan ağlıyordu sonra başka bir doktora gitti yıkarken çok kötü tahriş etmişler intap kapmış kulakları antibiyotik kullandı kaç kez bir ayda anca iyileşti 
0 oy
(36 puan) tarafından
İki kez yikattim hiç bir sorun yaşamadım ben.
0 oy
(195 puan) tarafından
Asla kulak yıkatdırmadım bir kere tıkanmıştı özel hastaneye gittik orda alet vardı acısız düzeldi bence böylesi daha iyi 
0 oy
(58 puan) tarafından
Ben yıkatmadım . Cnm kulak Mumu yaptık cok sükür varya tüm kir cıktı eşiğinde benimde temizleme alışkanlık yapıyomuş

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
5 cevap 56 göst.
0 oy
0 cevap 24 göst.

406,558 soru

12,194,814 cevap

36,730 kullanıcı

...