0 oy
57 göst.
Diğer kategorisinde (11,970 puan) tarafından
Kizlar allah aşkına beni yönlendirin.

Bir hafta önce oğlum kustu acile götürdüm.antibiyotik ,balgam sökücü ,burun spreyi bir de ibromin verdi.dun antibiyotik bitti.zaten ateş hiç olmamıştı.dun gece yatmadan geniz akıntısı vardı sanırım ama burnu hiç akmadi.gece kalktı bildiğiniz mukus kustu.dedim ki geniz akıntısı var midesine gitti uyurken onu çıkardı.doktor bana demişti ki bebekler bizim gibi sumkurme yapamadığı için ya kakasindan çıkar ya da kusar çıkarır korkma demişti .bu gün ateşi en fazla 37.3 e kadar çıktı ama mükemmel şekilde burnu akıyor ve gece sürekli tıkanıp kalkıyor.randevu arattım yok.ozelde yok.acile götürmek saçma geldi.yani ne oldu burnu akıyor.ama akıntı ciğere iner diye de korkuyorum.burjn akıntısı geniz akıntısı ciğere iner mi ? Sağlık ocağına mi götürsem ?

1 cevap

0 oy
(1,857 puan) tarafından
Acile götür akciğer grefisi çekerler ciğerlere indiyse hava verirler. 
(11,970 puan) tarafından
Ay vallahi yildim yemin ederim.azarlamasinlar ateş yok birşey yok diye
(1,857 puan) tarafından
Niye azarlasinlar cnm gece tıkanıyor de. Film çekebilirmisiniz diye rica et zaten enfeksiyon tarzı bişey varsa antibiyotik verirler. Yada dediğim gibi havayla açılacak gibiyse ya acilde hava verirler yada reçete yazar. Hastane daha teşekküllü diye acile götür diyorum sağlık ocağında sadece dinler steteskopla
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
+2 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
2 cevap 170 göst.

Kategoriler