0 oy
226 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,447 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız sizinde fikirlerini almak isterim 15 gündür ev arıyorum ya balkonu yok ya evi beğenmedim birde emlakçı istemiyorum çünkü emlakçıya vereceğim parayla nakliye tutarım diye şimdi 1 tane ev Bulduk ev güzel değil ama çıkmaz sokak sayılır ve oğlumu rahat rahat kapının önüne cikarta bilirim düz ve Ufaktan yeşillik alani var siz olsanız ne yapardınız şimdiden teşekkür ederim 

YANİ KENDİ ZEVKİNİZ Mİ ÇOCUĞUNUZUN KEYFÎ Mİ 

image

image

image

image

image

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(4,067 puan) tarafından
Çok da kötü değil boya temizlik çok güzel olur kendi eşyalarınızla. Ev sahibiyle konuşup mutfak dolaplarını beyaza boyarsanız daha ferah olur
(4,447 puan) tarafından
Boya işine girmem cnm yeminliyim oyle bir evle kendi evimmis gibi uğraştım sonuç kavga dövüş beni çıkardı kat kat faizle başkasına verdi öyle ufak tefek yaparım ama ince işlere girmem
-Reklam-
0 oy
(4,535 puan) tarafından
Bence çocuğun konforu çok önemli. Çünkü diğer türlü zaten parka bahçeye götüreyim derken gününün çoğu dışarıda geçiyor. He bu demek değil ki ev kötü olsun tabi ama kiraysa zaten ne kadar kalınacağını bilmiyorsun, dolayısıyla çocukları düşün bence.
(4,447 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum cnm inan arkadaşlar kafamı karıştırdı o yüzden buraya da sormak istedim
0 oy
tarafından
Güzel bir temizlikle mobilyalarınızla güzel olur. Kendi zevkim öndeydi benim bebe doğunca onun rahatına göre hareket ediyoruz. Evi satıp inşallah müstakil bir ev almak istiyoruz. Kızım hiç sokağa çıkamıyor çok vızır vızır araba geçiyor heryer ev bina. Bide okul yolu burası aşırı derece köpekler var korkudan aşağı indiremiyorum bişey olur diye
(4,447 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim
0 oy
(1,955 puan) tarafından
Valla canım biz resmen yokuşun tepesinden ev tuttuk. Arabamız bozuldu markete bile gidemedik ama çocuğumuz mutlu 2 dönüm arazi içinde ev. Ağaçlar oyun alanı, kedi tavuk horoz falan var bahçemizde. Çocuk için tuttuk burayı 
(4,447 puan) tarafından
Ah bizde öyle bir yer bulsak
(1,955 puan) tarafından
İstanbul'a göre kira normal mi bilmiyorum 20 bin . İşte çarsiya biraz uzak ama olsun inşallah senin de istediğin gibi bir ev olur canım. Yazın daha güzel evler bulunuyor
0 oy
(142 puan) tarafından
As kuzum çok tekin yere benzemiyor sokkak olarak biraz daha baksan olur mu
(4,447 puan) tarafından
Benim 3 4 sokak altimda cnm öyle kötü bir mahalle değil ama etrafa bir göz aticam
(142 puan) tarafından
Bencde canım gene araştır kesene uygun
(4,447 puan) tarafından
3 4 tane ev var birazdan çıkıp bakıncaz cnm bakalım eşimi bekliyorum
(142 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah
0 oy
tarafından
Tabikide herzaman için önceliğim çocuklarım 
(4,447 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Kiraysa çocuğuma göre seçerim satiliksa hem kendim için hem çocuğum için seçerim orta yolu bulup
(4,447 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm kira

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 849 göst.
9 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 385 göst.
12 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 615 göst.
7 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu