0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar reglim ilk defa 2 gün gecikti. Hamilelik testi kac gün gecikmede belli olur testte. Siz kac gün sonra yapınca çıktı. 

8 Cevaplar

0 oy
(1,575 puan) tarafından
Belli olur benim iki gün gecikmede belli olmuştu 
(19 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bugün yapıyım ozaman
-Reklam-
0 oy
(240 puan) tarafından
Benim günüm gelmeden önce yaptım daha 3/4 gün vardı çıktı 
(19 puan) tarafından
Adete bir iki gün kala yoğun baş ağrısı karın bel ağrısı çekerdim şuan tık yok sizde de böyle miydi ilk hamileligimde ne yaşadığımı hatırlayamıyorum
(240 puan) tarafından
Benim oğlumla öyleydi adet olucak gibi çok agrım vardı ama hamile olduğunu ogrendım
Şimdiki hamilelimde de ben agrım vardı günüme daha vardı ilaç kullanıypdum aklıma geldi ya hamileysem çünkü adet düzensizligim vardı günümden 1 hafta önce oluyodum olmayınca test yaptım çıktı
0 oy
tarafından
2 gün gecince yapmistim canim..siliktə degildi kipkirmizi cikmisti..

Yaa bazen anne olduguma inanmiyorum..boyle anlatirken de ben bir hamilelik ve dogummu yaptim diyorum...1 ay oldu hala tam alisamadim .sjsjsj
(19 puan) tarafından
Dışarı çıkamadım sipariş verdim pazartesiye anca gelir :/ Benim ki 1 yaş olacak ben bile inanamıyorum hala :D
tarafından
Demekki allahtan normalmis inanamamam :)
0 oy
(7,169 puan) tarafından
Daha erken bnce . 4 5 gün geçsin.  
(19 puan) tarafından
Almaya çıkamadım zaten kargo pazartesi anca gelir ozamana kadar varsa birsey daha net olur galiba hayırlısı artık
0 oy
(989 puan) tarafından
Benim reglden 3 gün önce belli oldu erken gebelik testiyle
(19 puan) tarafından
Bende sipariş verdim canım bakalım hayırlısı inşallah değişik duygular içindeyim :D
0 oy
(520 puan) tarafından
Ben iki gün gecikme ile yaptım göğüslerim şişti bel ağrısı ve adet ağrısı gibi ağrım vardı ve adet tarihinden bir hafta öncesinden vardı bu belirtiler adetim gelcek sanıyordum yok iki gün de gecikince gecenin bir yarısı test yaptım ve 2 dk bile demeden kıpkırmızı iki çizgi olmuştu şimdi 33 hafta olmak uzereyiz
(19 puan) tarafından
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.  Bende heyecanlıyım testler gelsin yapcam :)
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Ben olmam gereken tarihte olmadım ertesi gün test yaptım hemen çift çizgi çıktı 
0 oy
(1,047 puan) tarafından
Ben adetim gecikmeden yapmıştım silik çizgi çıkmıştı. 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 419 göst.
0 oy
22 cevap 593 göst.
0 oy
4 cevap 104 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.

407,496 soru

12,231,119 cevap

36,876 kullanıcı