0 oy
819 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben bir sey merak ediyorum ..burda mesela cok görümce  postlari goruyorum..acaba gercekten soylenildigi kadar kötü bir gorumcemi..peki o kadar kötü olma sebebi ne karşındaki cok iyi insansa...

Peki sizler nasıl görümcesiniz?

Ben daha görümce olamadım inşallah olurum 2 yıla falan ..ablam yok abla gibi olmak isterim..tabi her yaptığım küçük şey gelinimize batmassa ..hani olur ya gorumcenin yaptığı en küçük hata geline çok büyük gelir sjsjs

Kendi görümcemile abla gibiyim gercekten cok şükür..

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha çok var olmama

Ama Gelinime çok güzel gorumcelik yaparım ')

Var gelin adayımız Kısmet ')
tarafından
İnşallah canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(252 puan) tarafından
6 kız kardeşiz görümce olamicam ama 5 tane görümcem var hepsi evli iyi anlaşırız yani ayda yılda 1 arasam bile niye aramıyorsun sormuyorsun der şakasına hiç tartışma yaşamadık çok şükür benide severler hiç saygısızlık etmem öyle derler yani gorumcelerimi seviyorum ya
(252 puan) tarafından
Kaynanamla birlikte oturyoruz hatta her aralıklarında beni sorarlar denk geldim tlfon konuşmasına  anne sen herseye karışma o gelin onun düzeni vardır istedigi gibi yapsin falan der ama kaynanmlar da iyidir hiç sorun yaşamayız yemekleri bazen yapar bazen ben yaparım temizliği hep ben yaparım 57 yaşında isim varsa çamaşır Bile aşar çocuklara bakar yemeklerini yediri
0 oy
(457 puan) tarafından
Çok iyi görümceyim hiç bir şey yapmadım ama gelin beni sevmiyor diyenler olmuş. Hiç bir şey yapmadığınız için sevmiyor görüşmüyor olabilir mi? Benimkilerde iyi bir şey oldu mu hemen damlar ama bi yardıma ihtiyacım olsa hasta olsak bir şey olsa değil gelmek aramazlar bile yüzlerine vurunca da kendini haklı çıkarırlar aynı buradakiler gibi biz hiç bir şey yapmıyoruz bizi benimseyemedi derler. Sizin neyinizi benimseyelim? Gelin sizi sevsin istiyorsanız biraz çabalayacaksınız en azından bi tatlı dil güler yüzünüz olacak yoksa kim niye sevsin sizi öyle dış kapının dış mandalı olursunuz abinize kardeşinize ve varsa yeğeninize.
0 oy
(867 puan) tarafından
Görümce olan arkadaşım var kendini çok iyi tanıtıyor ama geline annesi pantolon giyersin çok kızarım hatta ağır bir söz demişti baya eziyet etmiş geline kız kendi gayet rahat giyiniyor ama gelini suçluyor sürekli annemin evinin işini yapmıyor diye nasıl anlatsam bilemedim ama bazıları olayları öyle anlatıyor ki sanırsın melek 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 392 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Queen14 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 628 göst.
16 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 354 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 526 göst.
17 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,291 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,371 soru

23,775,385 cevap

316,132 kullanıcı

...