Kim olursa olsun tanidık,yabancı,kendi ailem ve eşimin ailesi hiç fark etmez rahatsız olduğum herseyi pat die söylerim bu huyumu sevmez genelde kimse ama sus sus nereye kadar biktım ilk zamanlar susardim baktım olmuyor öyle söyler oldum mesela anneme gel çocuğu 2 saat bak hastaneye gitcem derim teyzenlere gezmeye gitcem der ilk zamanlar susardm şimdi buda torunumu özledim deme 2 saat bakivermiyorsun 1 hafta gelnesek laf ediyosun konusma bida benle diyorum,kayınvalidem ve eşimin nenesi çok pis yaptıklarını yiyemiyorum sürekli kil çıkıyor önceden kilı sessizce atardım kirılmasınlar die şimdi bu evde kılsız yemek olmuyor mu ne pissiniz bi misafir gelse utanmicak misiniz diyorum,yemek yaparken kasığı yalayıp tencereye geri sokarlar 40 yıllık ev hanımisınız şu yaptığınız harekete bak insanlar yicek bunu bi siz değil derim kendime ayrı yemek yaparım,bebeğim hakkında karışsalar sizin büyüttüklerinizidr görüyorum derim,saçımı kazıdım die eşimin nenesi çok söylendi ve dalga geçti kimse görmesin laf ederler deli derler dedi bende kızdım benim kafan benim saçım sana ne herseye karşma kılda keramet olsa g.tte çıkmaz dedim sert bi yapım var ama bunu hak ediyorlar insanca söyleyince asla anlamazlar yine aynı hatayı yaparlar