+1 oy
261 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (235 puan) tarafından
Kızlar diyabet hastasıyım ilaç raporum var iki tane ilaç kullanıyorum tanıdınız şeker hastası olup maaş alan var mı ben bı kaç kişiden duydum alınabiliyor Muş sizce verirler mi 

7 Cevaplar

0 oy
(1,017 puan) tarafından
Halam alıyor ama o ilaç dışında insülin iğnesi kullanıyor onun derecesi çok yüksek . Galiba şekerinin oranına bakıyorlar 
(235 puan) tarafından
Çok şükür insülin kullanmıyorum ama ilerleyen zaman ne getirir bilemiyorum merak ettim sonuç olarak ömür boyu ilaç kullanacam ve hastalık geçici değil onu düşündüm
(1,017 puan) tarafından
Rabbim muhtaç etmesin insülin e.. aşağıda arkadaş yazmış rapor için hastane,heyet gitmen gerekiyor onlar zaten duruma göre uygun görürse çıkar
(235 puan) tarafından
Amin Uygun görülürse gidilir diye bende öyle biliyorum
-Reklam-
0 oy
(6,852 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İlk defa duydum öyle biseyi

(235 puan) tarafından
Burda bı komşum var onun akrabaları alıyormus ve hiçbir engelleri yokmuş sadece şeker var dedi
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Şekerden kaynaklı herhangi bir uzvunu kaybettiysen parmak olur görme yetisinde azalma vs alabilirsin
(235 puan) tarafından
Hiçbir sorunum yok yönden sadece şeker var
0 oy
(516 puan) tarafından
Kuzenimin oğlu var alıyor lise öğrencisi şeker hastası heyet raporuna sokuluyor bulunduğunuz şehirdeki devlet hastanesini arayın her türlü bilgiyi size verirler gidip 5 doktor geziyorsunuz rapor alıp yardım alabilirsiniz engelli maaşı değil adı diye biliyorum mesleğe bakılmaksızın veriliyor polis çocukları bile alıyor dedi kuzenim görmüş başvuru zamanı
(235 puan) tarafından
Peki kuzeninizin oğlu insülin vuruluyor mu ben insülin vurulmuyorum ilaç raporum var sadece 2 farklı ilaç kullanıyorum mesleğimiz yok sigorta bile yok eşim eskici pet şişe topluyor alsam en azından benimde faydam olur eve diye düşündüm
(516 puan) tarafından
Evet insülin vuruluyor 3 yaşından beri hasta
(235 puan) tarafından
İlaç kullanıyorum sadece acaba bana verirler mi Rabb'im şifasıni versin onunda inşallah
(516 puan) tarafından
Bence direk hastaneyi arayın bide sosyal hizmetler yada sosyal yardımlaşma bilgi isteyin eyer verilmeyecekse boşuna heyete girmeyin
(516 puan) tarafından
İnş sizde alırsınız en azından bi derdinize derman olur
(235 puan) tarafından
Olmaz belki boşuna uğraşmak da istemiyorum 2 çocukla dediniz gibi hafta içi bir arim ben teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,840 puan) tarafından
Onu bilmiyorum ama benim babam şekerden dolayı erken emekli oldu . 49 yaşında  
0 oy
(4,195 puan) tarafından

O kadar kolay değil onu diyen biraz fazla atmış sağlık kuruluna randevu alman gerekiyor 9 ile 12 arası dr gezicen heyete giricen %40 ve üzeri oran verirseler alırsın ilaç raporu ile maaş alamazsın 

(235 puan) tarafından
Canım yanlış anladın ilaç raporu ile alırım demedim zaten heyet uygun görürse alınıyorda insülin kullanmıyorum ya sadcee hap kullanıyorum hap kullanıp alan var mı onu sormak istedim
(4,195 puan) tarafından
Benimde raporum var cnm sadece hap için vermezler diye düşünüyorum .. benim sayısı belirsiz hastalıklarim var %41 verdiler düşün
(235 puan) tarafından
Bencede vermezler sadcee merak ettim öyle duydum için geçmiş olsun sanada Rabb'im şifani versin inşallah
0 oy
(2,784 puan) tarafından
Amcam aliyo ama ne ne degildir bilmiyorum 13 14 yasindan beri insulin kullaniyor gunde 2 3 defa
(235 puan) tarafından
İnsülin kullananlar alıyor Galiba vermezler bana teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 16 göst.
+1 oy
0 cevap 18 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Nihal.34 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
8 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy