0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (3,761 puan) tarafından

Kızlar bulaşık yıkarken,Ocak temizlerken vs eldiven takıyor musunuz,ben takmama rağmen ellerim mahvoluyor,bir kere suya değsin mahvoluyor.Bunun bir formülü var mıdır neden ellerim böyle oluyor

image

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
kullandığın deterjanları değiştir. çamaşır suyu kullanıyorsan o çok fazla yapar 
(65,054 puan) tarafından
bulasiktan hemen sonra krem sür
(3,761 puan) tarafından
Sürüyorum boş krem emince kupkuru oluyor
tarafından
doktora git mutlaka. görümcemşn böyle her şeyi süremez eline. cilt yağı ne mı yokmuş, parmak izi çıkmıyor elleri pul pul oluyor. kullandığı sıvı sabun, deterjan falan hep farklı
(3,761 puan) tarafından
Ya tm canım pazartesi sivilce lekelerim için cildiye ye gidecem bunu da soracam teşekkür ederim
(65,054 puan) tarafından
benimde parmak izim cok zor cikmisti
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bulaşıkları elimde yıkıyorum makinam yok çıplak elle yapıyorum herşeyi dolap diliyorum temizlik yapıyorum bulaşıkları yıkıyorum telliyorum eldiven kullanmıyom işim. Bitince nemlendirici krem sürüyorum elime bişey olmuyo
(3,761 puan) tarafından
Şanslısın valla benimkiler çok çabuk bozuluyor,eldiven takıyorum gene boş.
tarafından
Krem sür sık sık bence eldiven ile bişey tutamıyorum ben kaba oluyo
(3,761 puan) tarafından
Tm canım sürüyorum da gene boş,kremi emince kupkuru.
+1 oy
tarafından

Egzama mi var

(3,761 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım çok kuru ve gergin oluyor, sürekli nemlendiriyorum ama boş.
+1 oy
(3,071 puan) tarafından
Ben eldiven kullanmıyorum. Benim de ellerim tahriş oluyor çok suda durunca
(3,761 puan) tarafından
Benim suya değsin mahvoluyor
+1 oy
tarafından
1 kere bile olsun takmadım ')
(3,761 puan) tarafından
Takıyorum da boş
+1 oy
(187,515 puan) tarafından
sende kemik ermimesini var 
(3,761 puan) tarafından
Ay kız Allah korusun yok bence,neden sordun?
+1 oy
tarafından
Benim ellerim de hassas böyle oluyo.Su bazlı nemlendirici losyondan ziyade daha yağlı kremler sürün boom butter var kavanozun içinde birçok besleyici yağdan oluşan cilt için krem onu tavsiye edebilirim.Kışta geliyo uyumadan önce sürün yatın.Gün içinde de sürülür ama yağlı bı krem dediğim gibi 
(3,761 puan) tarafından
O an elimde ne varsa onu kullanıyorum,kreme çok para veriyorum ama işe yaramıyorlar kaliteli kremler kullanmam lazım galiba.hep sürerim emince aynı oluyor kupkuru:)
+1 oy
(65,054 puan) tarafından
takmiyorum ama bazen kışın ellerim yara oluyo.yariliyo aciyo cok o zaman mecbur takiyorum
(3,761 puan) tarafından
Kremlerimi değiştirmem gerekiyor galiba kaliteli bir şeyler kullanmam lazım galiba
+1 oy
tarafından

Fosur fosur hissetmem lazım suyu :) yoksa yapamam eldiven bana göre degl :)

(3,761 puan) tarafından
Valla el konusunda hassasım dikkat ediyorum,elim suya degdiginde mahvoluyor
+1 oy
(5,596 puan) tarafından
Egzama olabilir, bulaşıklari makineye atıyorum, Ocak, tezgah silme de eldiven kullanıyorum egzamam var çamaşır suyu asla eldivensiz kullanmam
(3,761 puan) tarafından
Pazartesi sivilce lekelerim için cildiye ye gidecem soracam bunu da.
Makineye atıyorum bende bazen elde yikanacaklari yıkıyorum böyle oluyor ellerim suya degdiginde böyle oluyor
(5,596 puan) tarafından
Evet sorun, ona göre krem verir. Bende aşırı kaşıntı ve yara sizinkini bilemedim umarım hassasiyet vardı egzama berbat birşey çünkü
(3,761 puan) tarafından
Hassasiyet te var yüzümde cildimde kaşıntı aşırı kuruluk acaba egzama mı var sorayım onu ben:(

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,028 göst.
0 oy
9 cevap 425 göst.
25 Ekim 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nil1305 (24 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 302 göst.

Kategoriler

1,513,038 soru

24,677,367 cevap

367,631 kullanıcı