+1 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (2,112 puan) tarafından

Kızlar bulaşık yıkarken,Ocak temizlerken vs eldiven takıyor musunuz,ben takmama rağmen ellerim mahvoluyor,bir kere suya değsin mahvoluyor.Bunun bir formülü var mıdır neden ellerim böyle oluyor

image

10 Cevaplar

+1 oy
(13,263 puan) tarafından
kullandığın deterjanları değiştir. çamaşır suyu kullanıyorsan o çok fazla yapar 
(2,112 puan) tarafından
Çamaşır suyuna elim hayatta değmez eldiven kullanırım, bazen elde bir şeyler yıkarken eldiven takmıyorum o zaman daha kötü oluyor.Sanki boşuna eldiven takıyorum ellerim düzelmiyor hep kuru gergin çabuk bozuluyor.
(51,725 puan) tarafından
bulasiktan hemen sonra krem sür
(2,112 puan) tarafından
Sürüyorum boş krem emince kupkuru oluyor
(13,263 puan) tarafından
doktora git mutlaka. görümcemşn böyle her şeyi süremez eline. cilt yağı ne mı yokmuş, parmak izi çıkmıyor elleri pul pul oluyor. kullandığı sıvı sabun, deterjan falan hep farklı
(2,112 puan) tarafından
Ya tm canım pazartesi sivilce lekelerim için cildiye ye gidecem bunu da soracam teşekkür ederim
(51,725 puan) tarafından
benimde parmak izim cok zor cikmisti
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bulaşıkları elimde yıkıyorum makinam yok çıplak elle yapıyorum herşeyi dolap diliyorum temizlik yapıyorum bulaşıkları yıkıyorum telliyorum eldiven kullanmıyom işim. Bitince nemlendirici krem sürüyorum elime bişey olmuyo
(2,112 puan) tarafından
Şanslısın valla benimkiler çok çabuk bozuluyor,eldiven takıyorum gene boş.
tarafından
Krem sür sık sık bence eldiven ile bişey tutamıyorum ben kaba oluyo
(2,112 puan) tarafından
Tm canım sürüyorum da gene boş,kremi emince kupkuru.
+1 oy
(8,111 puan) tarafından

Egzama mi var

(2,112 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım çok kuru ve gergin oluyor, sürekli nemlendiriyorum ama boş.
+1 oy
(1,093 puan) tarafından
Ben eldiven kullanmıyorum. Benim de ellerim tahriş oluyor çok suda durunca
(2,112 puan) tarafından
Benim suya değsin mahvoluyor
+1 oy
tarafından
1 kere bile olsun takmadım ')
(2,112 puan) tarafından
Takıyorum da boş
+1 oy
(134,287 puan) tarafından
sende kemik ermimesini var 
(2,112 puan) tarafından
Ay kız Allah korusun yok bence,neden sordun?
+1 oy
(1,465 puan) tarafından
Benim ellerim de hassas böyle oluyo.Su bazlı nemlendirici losyondan ziyade daha yağlı kremler sürün boom butter var kavanozun içinde birçok besleyici yağdan oluşan cilt için krem onu tavsiye edebilirim.Kışta geliyo uyumadan önce sürün yatın.Gün içinde de sürülür ama yağlı bı krem dediğim gibi 
(2,112 puan) tarafından
O an elimde ne varsa onu kullanıyorum,kreme çok para veriyorum ama işe yaramıyorlar kaliteli kremler kullanmam lazım galiba.hep sürerim emince aynı oluyor kupkuru:)
+1 oy
(51,725 puan) tarafından
takmiyorum ama bazen kışın ellerim yara oluyo.yariliyo aciyo cok o zaman mecbur takiyorum
(2,112 puan) tarafından
Kremlerimi değiştirmem gerekiyor galiba kaliteli bir şeyler kullanmam lazım galiba
+1 oy
tarafından

Fosur fosur hissetmem lazım suyu :) yoksa yapamam eldiven bana göre degl :)

(2,112 puan) tarafından
Valla el konusunda hassasım dikkat ediyorum,elim suya degdiginde mahvoluyor
+1 oy
(4,253 puan) tarafından
Egzama olabilir, bulaşıklari makineye atıyorum, Ocak, tezgah silme de eldiven kullanıyorum egzamam var çamaşır suyu asla eldivensiz kullanmam
(2,112 puan) tarafından
Pazartesi sivilce lekelerim için cildiye ye gidecem soracam bunu da.
Makineye atıyorum bende bazen elde yikanacaklari yıkıyorum böyle oluyor ellerim suya degdiginde böyle oluyor
(4,253 puan) tarafından
Evet sorun, ona göre krem verir. Bende aşırı kaşıntı ve yara sizinkini bilemedim umarım hassasiyet vardı egzama berbat birşey çünkü
(2,112 puan) tarafından
Hassasiyet te var yüzümde cildimde kaşıntı aşırı kuruluk acaba egzama mı var sorayım onu ben:(

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 522 göst.
0 oy
10 cevap 206 göst.
+2 oy
30 cevap 769 göst.
0 oy
42 cevap 664 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Prens annesii (1,720 puan) tarafından soruldu

410,438 soru

12,344,961 cevap

39,985 kullanıcı

Kategoriler

...