0 oy
600 göst.
Diğer kategorisinde (1,005 puan) tarafından
3 yaşında kızım 5 aylik oğlum var..kızım 12ye kadar kreşe gidiyor ama doğru düzgün gidemedi bile..once grip oldu hepimize bulaştırdı oğlum mahvoldu ciğerlerine kadar indi daha küçücük haliyle öksürüyor içim parçalanıyor.. derken kızım ateşlendi gece boyu tekme atar gibi hareketler yaparak agladi..kardeşini kıskandı sandık çünkü kardeşi diş çıkarıyor..kızım da elini sürekli ağzına sokup ağzım aciyor diye ağlıyordu.. kıskançlıktan dedik ama sabah bi uyandık elleri ayakları nokta nokta olmuş hemen doktora götürdük el  ayak ağız hastaligi olmuş.. cok ağlıyor sabaha kadar bi ona bi ona koştum ve su anda da kızımın başındayım ağzı çok acıyor yavrumun..nasıl geçecek kaç gün sürecek.. perişan olduk :((

16 Cevaplar

0 oy
(3,853 puan) tarafından
Oyy geçmiş olsun inşallah kuzucum bir an önce iyileşir. Vicdan yapma olacağı varmış ben bilmiyorum ekstra yapılması gereken bir şey yazarlar belki
(1,005 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim..Allahim yavrularımızı korusun hastalık vermesin gerçekten en büyük duam..
(6,206 puan) tarafından
bu biyle krese basladiktan sonra 5 sene en az ful hastalik. bizim de oyle kizim 2 ye gdio oglan 2 bucuk yas. dogdugundan beri hastalikla cebellesioz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsin cmm 

Ağız içi yara olmuşsa badem varsa evde kır 

Ve ezici varsa badem birazda şeker içine ekle ez bı güzel ağzına koy bekletip yurdun inşallah şifa olur 
(1,005 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim deneyeceğim..
0 oy
(12,868 puan) tarafından
Gecmis olsun canim ama pismanlik deme cunku ne zaman gondersen hasta olacakti. 4 yas 5 yas farketmez. Hicmi gitmeyecek gidecek. Ve ev ortamindan cikip o kadae kalabaliga ilk defa girdi hemde o kadar cocugun oldugu bi ortama. Alisma sureci bunlar malesefki. Bagisikligida biraz dusukse yakalamistir hemen
(1,005 puan) tarafından
Evet 3 yaşa kadar pamuklara sardım simdi çöktü cocuk 1 ayda..dogru soyluyorsun eninde sonunda gidecekti ama pişmanlığımın sebebi kardeşi daha 5 aylik ve ister istemez ona da bulaşıyor yavrum ağla ağla canı çıktı..o agladi ben ağladım çok zor çocuklarımızın hasta olması.. en çaresiz kaldığım an:(
(12,868 puan) tarafından
Ama iste seneye gitse 2.çocuk olmayacakmi canim yine olacak :) benimkide ilk gittigu sene kucum 2 aylikti. Ayni dedigin gibi oksurmeye basladi. Yapacak bisey yok ilac bile kullanmadik kucuk diye vermedi doktor :) simdi gidiyoruz yine ikisininde burnu akmaya basladi :)
(11,586 puan) tarafından
Benim kızım kreşe gitmiyor ama bütün hastalıkları geçirdi gördü kardeşi de oldu onun sayesinde ama bağışıklık kazandılar. Küçüçü 1.5 yaşında bütün hastalıkları gördü geçirdi  şuan grip bile olmuyor bi senedir  çok şükür.
0 oy
(1,855 puan) tarafından
1 hafta sürüyor maalesef.  Benim oğlan geçen sene el ayak hastalığı geçirdi.  Kreşe yeni başlamıştı.  

Bu sene 2. Senesi daha yeni atlattık tekrar bulaştı.  Kreşe başlayan her cocuk oluyor sanırım çok geçmiş olsun 
(1,005 puan) tarafından
Peki agrisi da 1 hafta sürüyor mu..cok ağlıyor ya uykusunda bağırarak çırpınarak ağlamaya başlıyorum uzun süre ağlıyor
(1,855 puan) tarafından
Evet sürüyor maalesef buna ateş de eşlik edebiliyor .
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Kızımı 3 saat kreşe götürdüm ve hafta aralıksız kustu.. ilk 6 ay hastalikla geçti kardeşi 9 aylıktı o da hastalandı hep.. pes etmedik er ya da geç hastalıkla tanışacaklar zaten.. şu an kızım 5 yaşında oğlum 3 yaşına girecek şükür iyi gidiyoruz oğlum 2 aydır kreşe gidiyor bir kaç kez soğuk algınlığı geçirdi 
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Bende kreşe verdiğimin ikinci haftasi hasta oldu alerjik bir cocuk bir de habire öksürüyor ama hastalik gelip gecer Allahin izni ile kreş okul vs cocuklara evde durmalarindan daha cok sey katiyor
0 oy
tarafından

Bugün gondermesen yarın gönderecektin pişmanlıkla alakası yok 

Allah şifa versin <3

0 oy
(5 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 2 3 gün ateş sürüyor 1 hafta içinde de el ve ayaktaki lekeler geçiyor genelde temiz olmayan yerlerdepcuktan çocuğa hemen bulaiıyor bizde iki kere geçirdik ateşi kötü geceleri dikkat et Rabbim bir daha göstermesin 
(1,005 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim..Iki kere üst üste mi geçirdiniz..of allahim çok zor ya cocuk kivraniyor acı içinde.. :((
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Ahhh ne cektim bi ben bilirim bi Allah. Kızım onbir aylik. Hastane acilinden bulasti. Basta anlamadim. Yemez icmez emmez derdini anlatamaz kac gun cektim gecem gynduzume karıştı :( cok gecmis olsun çok zor bi hastalık. Memeye ysklasip korkup agladigi anlari unutamiyorum
(1,005 puan) tarafından
Ah allahim yaa çok zor gerçekten acı içinde kıvranıyor yavrum:(((
(5 puan) tarafından
Rabbim şifa versin biliyorum evlat olunca insana daha bi zor geliyor tedavi için ilacıda yok ben bi çok ilaç kullandın fayda etmedi ateşine dikkat edin izler geçiyor
(1,005 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun..allahim bütün yavrulari hastalıktan dertten beladan korusun
0 oy
(13,381 puan) tarafından
Bunu 3 de olsa 5 de olsa yaşayacaksın ilk kez kalabalığa girdi canım. Bunda suçlu hissedecek bir şey yok. Yani şimdi olmasa anaokuluna başladığında olacak. Bağışıklık kazanıyor öyle düşün 
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun benimkiler de tam 3 yaş ve 3.5 aylık. Bende düşündüm büyüğünü yarım gün versem mi diye sonra vazgeçtim hasta olur eve bulaştırır diye. Seneye vereceğim ama küçüğü de 1 yaşını geçmiş olur
0 oy
(2,743 puan) tarafından
İyi de buna bir çözüm yok. Kaç sene daha evde tutacaksınız. Okula giden çocuk ister istemez eve hastalık getirir, buna bir çözüm yok. Küçük çocuğunuzda buna alışacak mecbur
0 oy
tarafından
Pişmanlık deme canım bağışıklık kazanıyorlar hem kendi hem kardeşi bu yıl çok zor  olur ama dişinizi sıkarsanız ileri yıllarda çok faydasını göreceksiniz. Sahsen 1.sinifta en önemli yılında ikide bir hasta olup okuldan geri kalmasındansa, kreş döneminde bütün hastaliklarla tanışıp bağışıklık kazanması daha iyi. 
tarafından
Bu arada çok geçmiş olsun
0 oy
(859 puan) tarafından
Zaten okulla kreşle ilk tanışan çocuğun okul donemi hastalıkla geçiyor böyle böyle bağışıklık kazanacak. Çoğu çocuğun yaşadığı şeyler. Geçmiş olsun 
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun kresin ilk yılı çok hastalaniyorlar. BİZ de 3 yaşında verdik ilk yıl çok zordu almayı düşündük ama doktoru ne zman okula başlarsa o zaman yine aynısını yaşarsınız dedi bir süre böyle olacak dedi. Ama sizde küçüğü varmış bir de Allah yardim etsin şifa versin
0 oy
(822 puan) tarafından
Bende sizin gibiyim 4 yaşında kızım 1 aydır iyilesmedi bize de bulastirdi. İlaç içmekten mahvoldu kızım ciğerlerine indi. Çok pişmanım gonderdigime bu salgın hastalık döneminde kızıma iyilik mi yaptım kötülük mu bilemedim. Çok pişman oldum ama gonderdigime 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 343 göst.
0 oy
13 cevap 409 göst.
0 oy
19 cevap 865 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 564 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,147 soru