0 oy
368 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (968 puan) tarafından
Bu bitmeyen baş dönmesi yüzünden hayatıma son vermeyi düşündüm biran Allah affetsin :’( 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hastalık hastası olmuşsun sana diyim. Bütün postlarin hastalık üzerine. Kulak burun boğaza gittin mi vertigo vardır. Bende olmuştu gittim 10 gün rapor verdi doktor 1 sene oldu hala ara ara başım dönüyor. Yüksekte merdiven çıkınca egilince ani hareket yapınca oluyor. İnsanlar kanser oluyor küçücük çocuklar kanser tedavisi görüp haline şükür ediyor sende aklını başına al şükür et 
(968 puan) tarafından
Doktora gittim 4 bölüme gözüktüm hiçbirinde bisey çıkmadı 2 kızım var biri daha bebek kafam bedenimde değil ne için basım dönüyor bilmiyorum benim rahatsızlığım ne bilmeden yaşıyorum bu halde her gece kafamı yastığa bıraktığımda yere çakılıyorum hissi var sanki uzay boşluğundayım düşmüyorum ama hep bi boşluktayım bu bas dönmesi aklımı alacak neredeyse :’( bunaldım çocuklarıma bakarken bile zorlanıyorum basım dönüyo diye anladın mı bende biliyorum kanser çocuklar vs ama ben rahatsızlığımın nedenini bile bilmiyorum
tarafından
Canım doktor değilim ama psikolojik olabilir istanbulda mısın ona göre doktor önereceğim İstanbul Kadıköyde çok iyi nöroloji doktorum var
(968 puan) tarafından
Yok malesef :( ben Antalyadayım. Nörolojiyede gittim ben o direk KBB ye git dedi bana :(
tarafından
İyi bir kbbye git o zaman canım
-Reklam-
+1 oy
(310 puan) tarafından
Allah aşkına şu psikoloji bilimiyle ilgili ön yargılarınızdan kurtulun artık! Başım bedenime ait değil gibi diyorsunuz, bedeninize yabancılaşmışsınız. Sebebi fizyolojik olmayan bir baş dönmesinin tek sebebi psikolojiktir. 2 bebek büyütmek kolay değil. Zorlanmışsınız belki ilgisiz de kalmışsınız. Baş dönmenize tek çare psikiyatriye gitmeniz. Eminim o da psikologa da gitmenizi isteyecek. Yani hem ilaç kullanacaksınız hem de telkin yoluyla tedavi göreceksiniz. Ama ilaç kullanmadığınız sürece bu böyle süreer gider. Bugün bu zararlı fikirden kurtulmayı başarmışsınız yarın bunu uygulamayacağınız ne malum. ÇOCUKLARINIZ İÇİN PSİKİYATRİYE GİTMEK ZORUNDASINIZ! Allah'a sığınmak, sabretmek eyvallah olması gereken şeyler ama böyle ÇÖZÜLMEZ.
(968 puan) tarafından
Doğru ne diyorsanız ben inançlı bir insanım istemezdim bunu aklımdan geçirmeyi ama 2 aya yaklaşıyor artık içime atamıyoeum buraya yazıp dertleşmek istiyorum kime ne cevap versem ağlayarak yazıyorum cümlelerimi eskisi gibi olmak istiyorum çocuklarıma bakacak kadar gücüm yok büyük kızımı annemlere gönderdim takatim kalmadı bebeğime bakarken güçlük cekiyorum ama dediğiniz gibi bir psikiyatriye gözükeceğim ve ben artık iyiyim diyerek geleceğim buraya :(
(310 puan) tarafından
Bakın bende Vertigo var. Yani baş dönmesinin hayat kalitesini çok ciddi şekilde düşürdüğünü iyi biliyorum. Ama ben ilaç kullanıyorum, manevralarla vs geçiyor. siz 2 aydır bu halde geçmesi için bekledikçe daha fena olmuş. E-nabız sitesinden şu an, tam şu an en yakın devlet hastanesinden en yakın tarihe randevu oluşturun rica ediyorum.
Sürekli hasta, mutsuz, depresif bir anneye sahip olmak çocuklarınız için ne büyük haksızlık. Hele hele tedavi olup kurtulabilecekken onların avuçlarından kayar giderseniz onlara ne büyük kötülük etmiş olursunuz. Düşünsenize küçük bebeğiniz sizi hiç hatırlamaz bile. Yüzünüz, sesiniz, kokunuz nasıldı bilmeden büyür içinde bir yarayla. Büyük olan kaç yaşında bilmem ama o da sizi sadece hayal meyal ve bu zamanlardaki halinizle hatırlar ve belki de kendini sorumlu tutar içten içe. Onlara bunu yapmayın. Tedavi olun ve iyi olacağınıza inanın. Beyinle ilgili bir hastalık çıkmadığı için sevinerek gidin hem de psikiyatriye. Çözülecek bir dert bu demek ki.
(968 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim inanın bende herseyden çok istiyorum bu durumdan kurtulmayı bunun için mücadele veriyorum zaten suanda ne gerekiyorsa yaparım giderim psikiyatriye de hersey evlatlarım için zaten. Araştırma hastanesinede gidicem yani bunu atlatmak için ne gerekirse o yapılacak :(
(310 puan) tarafından
Allah şifa versin tez zamanda. Buraya yazın iyileştim diye inşallah.
(968 puan) tarafından
Aminnn insallah tez zamanda iyileştim diye post açarım burda sizde yazarsınız bana
0 oy
(629 puan) tarafından
Tövbe yarabbim basın dönüyor diye intihar etmeyi mı dusundun 
(968 puan) tarafından
Benim eşim şehir dışındayken oldu 2 buçuk ay önce gitti o gittikten 20 gün sonra başladı :( o döndü 20 gün oluyo ben halen aynıyım stres diyorlar ama ben o sıralar stres yapmadım yada içten içe yaptım bilmiyorum çözümlemek için son çare psikiyatri. Aklıma mukayyet olmak istiyorum bu süreçte
(926 puan) tarafından
Psikolojik olarak böyle hissediyor olabilirsin şöyle ki deprem Bölgesindeyim az önce bile eşime dedim ki sallanıyoruz yatağa geçtim yatak sallanıyor yani psikolojik olarak hep sallanıyorum onlar bana hayır dediğinde ben sa. Lakmıyım sallanıyoruz diyorum diye de tepki veriyorum ama aslında öyle birşey yok
(968 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun size rabbim birdaha yaşatmasın öyle bir acı :( birde psikiyatriye gideyim ne kaybederim ki zaten 4 bölüm gezdim bunun için bunuda deneyelim yeterki eskisi gibi olayım
(926 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allâh razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın bence de sen yeter ki iyi ol Rabbim evlatlarını sana seni evlatlarına bağışlasın
(968 puan) tarafından
Amin canım benim sizde iyi olun hep. Dua aldım ne güzel dualar şifa olsun bana insallah
0 oy
(9,229 puan) tarafından
Saçmalama istersen.

Baş dönme sebebin nedir 

Kulak kristiali mi 
(968 puan) tarafından
Hayır değil değil değil :’( kansızlık yok b12 normal nörolojik değil vertigo yok kristaller sağlam peki kafam nedenn bedenimde değil gibi hissediyorum deliricem deli hastanesine gönderilecem sonunda
tarafından
Büyük ihtimalle vertigo
(968 puan) tarafından
KBB gittim manevra yaptı gözlerim hareket etmiyor diye vertigo yada kristal oynaması değil dedi kulagımda iltihaplanmada yokmuş. Kardiyolojşye gönderdi ordada sıkıntı çıkmadı :’(
tarafından
Gözler değilde uzaniyorsun sedyeye hareketler yapıyor doktor sonra soruyor başın dönüyor mu diye dönüyorsa vertigo bana öyle bakmışlardı. Mesela ne yapınca başın dönüyor. Benim merdiven çıkınca yüksek bi yere çıkınca ani harekette ve egilince oluyor düz yürü demişti doktor
(968 puan) tarafından
Ben yatakta sağıma soluma uzandığımda cok fazla oluyor birde gün içinde oturduğum yerden oluyor bişeylerle meşgul olduğumda daha az hissediyorum durunca basım dönüyor insanlarla muhabbet ederken de cok kötü oluyorum birde eşim yatakta hareket edince sallanıyor o sıra sanki düşüyorum gibiyim
(9,229 puan) tarafından
Bence sen sağlam bir doktor bul çünkü vertigo ve kristiale benziyor
Eşimin dayısı kristial oynamasinda kendini camdan atmak istiyordu
tarafından
Vertigo ya araştırma hastanesine yada özele git iyice baksınlar
(968 puan) tarafından
Anladım kurtulmak için herseyi yaparım ya birdaha mı gitmek gerekiyor giderim ya yeterki eski Ruveyda olayım :(
tarafından
Araştırma hastanesine git sana MR veya BT çekilsin . Bu şekilde 4 doktora gitmen birşey ifade etmiyor
(968 puan) tarafından
Gidecem inşallah :( Doğru zaten herkes diyo araştırmaya gitmen gerekiyor diye daha detaylı olur peki hangi bölüme gidicem
tarafından
İlk dâhiliyeye veya nörolojiye git o tüm organlara bakıyor , oradan seni yönlendirirler canım
(968 puan) tarafından
Dahiliyeye gideyim o zaman
tarafından
Baş dönmesinin bir çok sebebi var ondan dâhiliye ile başlaman senin için daha iyi olur canım
(968 puan) tarafından
Tamam canım cok saol
0 oy
(1,076 puan) tarafından
Psikiyatri ile gorusmende fayda var
(968 puan) tarafından
Psikolojik baş dönmesi olur mu onuda anlamıyorum aklımı kaybetmek üzereyim az kaldı
(1,076 puan) tarafından
Tabi ki olur psikoloji çok fena bir şey. Plastik el deneyi konusunu arastirabilirsinizn tamamen psikolojik bir olay. Psikolojik olarak basiniz da donebilir
(968 puan) tarafından
Psikiyatriye gideceğim :( teşekkür ederim
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Sebibini ogrendinzmi hiç nedenmiş 
(968 puan) tarafından
Hayır öğrenemedim en zoruda o iste bilseydim keşke kabullenmek daha kolay olurdu
(1,121 puan) tarafından
Dr birşey demiyorumu cnm yada bı hacamat deneyin çok kişiden duydum iyi geliyormuş
(968 puan) tarafından
Hacamat duydum bende bilmiyorum ki araştırmam lazım onu saol :(
(1,121 puan) tarafından
İyce araştırın bı arkdasimda yapıyordu boynuna falan başına sanrm rabbim şifa versin inşallah
(968 puan) tarafından
Amin canım cok teşekkür ederim arastırıcam
0 oy
(462 puan) tarafından
Yorumları okudum canim senin büyük ihtimalle psiikiyatriliktir benimde öyleydi şükür atlattim
(968 puan) tarafından
Cidden mi :( kaç sene yada ay sürdü bende atlatmak istiyorum artık yeter
(462 puan) tarafından
6 aylık bı tedaviyle atlattım. Hiç tat almazdım hayattan hep uyurdum çünkü bı tek uykudayken basım rahattı şükür iyim simdi
0 oy
(288 puan) tarafından
Dr ilac veririr uyurum diye korkup intihar edip.onlaro.hepden annesi bırakmayı düşünmek nasıl.bir mantık önce bir sakin olun sonrda düzgün detaylı bir de kontrolunden geçin pskiyatride dahil 
(968 puan) tarafından
Haklısın bak gerçekten yanlış düşüncelere girdim rabbime isyan etmek istemiyorum :( buraya dertleşmek için yazdım zaten yoksa kimse cözüm bulamaz en fazla öneride bulunurlar içime atmak istemiyorum eşime de daha fazla dert olmak istemiyorum o sebeple yazdım buraya zaten :( psikiyatriye de gideyim madem herkes önerdi demekki bir bildikleriniz vardır

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 267 göst.
30 Eylül 2023 Aile kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,153 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 385 göst.
11 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.