0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (2,894 puan) tarafından
Kizlar istanbulda yaşanan son olay aşırı psikolojimi bozdu gördüğüm görselleri hafızamdan nasıl silerim bilmiyorum. Özel olarak arastirmamistim da telegramda sayfalara bakarken sosyal medyaya İlk düştüğü anda gördüm. Allah im gerçekten ilk defa bir gorsele baktıkça midemin bu kadar kalktığını hissettim ya. Bu nasıl bir kafayla yapılabilir aklım almıyor. Satanist falan diyenler olmuş

Bi dizide filmde bile böyle bor şey görmedim. Allah im sen evlatlarımızı bizleri koru.

Of çok kötü oldum coookkkk

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
yeniden gösterildi
Ne ya olay ben niye gormedim
(3,530 puan) tarafından
Bu 2 kızın kesen cani sonrada aşağı atladı *****.di. Bir de kızlardan birinin kafasını kesip aşağı attı. Kızın annesi geldi ve o görüntüyu gördü. Yerde kızın kafası:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kadının parçalan lanvfotodunu gordunuz6 mu bn gördüm mideme ağrılar girdi ya
tarafından
Vala insan dışarı çıkmaya korkar oldu artık
tarafından
Neden acaba kapalida değil özel msjm
tarafından
Nur kapali canım ayarlardan yapabilirsin
(2,716 puan) tarafından
Aynen nur ayarlardan yap
(2,716 puan) tarafından
Kızz nur tanışamadık seninle
0 oy
(409 puan) tarafından
Her şeyden habersiz olan ben..ne olmuş tecavüz falan deme lütfen 
tarafından
Hayır canım 19vyasinda bı adam önce eyupde eski sevgilisini yatakta dudaklarını burnunu sonrada boynunu keserek öldürüyor sonra Fatih Edirnekapı yakı surlarada yeni sevgilisini getiriyor onuda kafasini koparıp yola atmış vücudunu parçalamış fotoyu gördüm aklımı oynatıyordm  nerdeyse bn neyse sonr kendude atlayarak intihar etti onunda videosu var
(409 puan) tarafından
sensörsüz mu paylaşım yapmışlar Allah'ım aklımızı koru.. daha neler göreceğiz bu pi s dünyada;(((
tarafından
Evet çok üzüldüm kıza annesi çok ağlamış kızının üstünde
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Ben buzlanmişlari gördüm asla net fotoğraflara bakmam etkilenirim. Bence de öyle hatta çizimleri var. 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Bende gördüm arkadaslarım atmış gruba kanım dondu vahşett ya Allah ın belası kasaplık eğitimi almış delircem düşündükçe kızı tanımadığım halde kahroldum ailesi ne durumdadır kim bilir. O kız ne yaşadı nasıl korku yaşadı aklımdan çıkmıyor saatlerdir. Keşke intihar etmeseydi o pislikte yaşattığını yaşayarak öldürselerdi hakettiği şekilde geberseydi
(2,366 puan) tarafından
Hakettiği şekilde gebermezdi ki. Ben de öyle düşündüm bi an ama sonra dedim ne olacaktı içeride birkaç yıl yatıp çıkacaktı ve ceza olarak onun bi yerlerini kesmeyeceklerdi ki. Çıktıktan sonra başkasın zarar verme ihtimali de cabası. İyi ki intihar etmiş cehennemde sonsuza kadar yansın
(1,880 puan) tarafından
Ne biliyim ya bu şekilde ölmesine içim soğumadı kolay öldü gbi hisettim. Haklısın aslnda dediğin gbi birisi bişey yapmasın diye onu korurlardı tek kişilik odaya kapatıp. Olan gencecik kıza oldu Allah ailesine sabır versin
0 oy
(1,280 puan) tarafından
Bende eşimin telefonunda gördüm uyuyamadm iyice gözümün önünde 
0 oy
(934 puan) tarafından
Ben de yeni gördüm neden yayinliyorlar çok urkutucuydu psikolojim bozuldu midem bulanıyor.biz bu çocukları nasıl koruycaz nasıl bı dünya.allahim sen koru aklımdan çıkmıyor çok etkilendim.cocuklarim gözümün önüne geliyor o anne nasıl yaşayacak bundan snra
(957 puan) tarafından
Bende hamileyim normalde boule olaylara bakmam çok etkileniyorum annemelere 10 dkklik yürüme mesafesi biliyorum oraları küçüklugum geçti korktum bizimkiler için girip baktım gece yatamadim şuan baş agrisindan kaldıramıyorum.butun işlerim.duruyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 11 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
8 cevap 284 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 148 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (708 puan) tarafından soruldu

411,512 soru