0 oy
45 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde tarafından

Merhabalar kızım 3yaşında ben almanca öğretmeniyim bazen yanında konuşuyorum arada ingilizce de babası konuşmuştu tabii çocuk bülbül gibi ötmüyor ama muzik, çizgi film izliyor bazen 

İstanbulda Akd kids varmış Kadıköyde pek bilgim yok malesef nasıl bir yer ya da sizin gittiğiniz memnun olduğunuz kreş var mı? 
Birde biz Kilyosta oluyoruz o da bir nevi sorun bence. İyi bir yer biliyorsanız tavsiye edebilirmisiniz lütfen? 

1 cevap

0 oy
önce (128,680 puan) tarafından
yaa alakasiz olcak ama bizdede zorunly 4 dil var bide turkce cok fena kafa karmasasi yasamaya basladik bu durumu nasi asicaz tavsiyeniz varmi bana 
ben belcikadayim burda konusulan 4 ana dil var almanca fransizca hollandaca ve ingilizce kendimi gectim cocuklarimin kafasi iyice karisti hele almancada ambulans ne demek soylemesi nasi zor o nasi cumle nasi ogrenilcek bu almanca kolay yolu varmi fransizcaya hic girmiyim konusmak icin extra girtlak lazim
önce tarafından
Malesef bende fransızcada kötüyüm pek söz bilmem.. Bence almanca daha zor eğer imkan varsa özel bir hoca tut ya da kursları varsa kaç yaşındalar?
5 yas olmak uzere ama ciddi anlamda zorlanmaya basladi
önce tarafından
Orda eğer dediğim gibi özel bir hoca varsa tutabilirsin küçük çocuk kitaplar bitiremez ama 0dan küçük kolay sözlerle kalkabilir
ozel hoca yok ama logo denilen sey var onla konustum cok normal hep bu tur seyler oluyo ogrenir zamanla dedi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 62 göst.
+2 oy
7 cevap 93 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Yummy yumm (660 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 182 göst.
+1 oy
1 cevap 45 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (982 puan) tarafından soruldu

408,192 soru

12,260,088 cevap

37,339 kullanıcı

...