0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,034 puan) tarafından
Kizlar lütfen bilgisi olan yazarsa çok sevinirim 

Oğlum 6 yaşında okula gidiyor bi sorunumuz var 

Gece çok fazla altına yapıyor ve ben artık çok yoruldum lütfen demeyin gece sıvı tuketmesjn yatmadan tuvaletini yapsın 

Çünkü akşam 8den sonra çok fazla sıvı tüketmez ve tuvaletini yaparda yatar glumda istemiyor bu durumu ama asla uyanmıyor ve nereye kadar ben uyandırıp yaptircam uykusu aşırı ağır mesela tuvalete kaldırıyorum uyur gider uyur gelir sürükleyerek yaptırıyorum gece 2 kere üstünü değiştim az önce namaza kalktim heryer göl doktora götürsem doktor ne yapar nereye yönlendirir acaba iyice psikolojim çöktü 

3 Cevaplar

0 oy
(73 puan) tarafından
Belki bi şeyden korkmuştur olabilr yani bnmki de arada yapıyordu yatağa alt değiştirme örtüsü serdim kı sızıntı olmasın daha bi süre sonra geçti doktora gitmeye çekinme yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım aynı konudan bende şikayetçiyim 6 yaşında kızım 2 sene önce gece tuvalete kaldırmaya başladım alismisti tuvaleti gelince kalkıyordu şu son zamanlar da benim kızda aynı yapıyor sıvı tüketimini uykusuna yakın biraktiriyorum birde yatmadan tuvalete de götürüyorum ama yok yine yapıyor yine yapıyor ben üşüyor mu acaba diye düşünmeye başladım doktora götürsen de bisey değişmez bence suruklene suruklene de olsa gece 2 kez olsun kaldırıp tuvalete götürmeye devam et bence ben de öyle yapmam gerektiğini biliyorum ama ilac kullaniyorum ve önceki gibi uyanıp tuvalete goturemiyorum ya 
(3,034 puan) tarafından
Ay aynı durumdayız bide hiç rahatsız olmuyor ıslak ıslak yatmaya devam kokusunu alınca uyanıyorum ben bel ağrısından mahvoldum ya eşim varken eşim götürüyordu ama benim gücüm yetmiyor artık 1. Sınıfa başlayacak artık gece surekli çarşaf değişip duruyorum
0 oy
(849 puan) tarafından
Doktora götürürseniz bi tahlil yapsın bi baksınlar sorun var mı diye yoksa psikoloğa yönlendirme yapar genelde bu durumlarda ya alarm takıyorlar çocuk tuvaletini yapınca uyansın zamanla alışsın yapmamaya diye ya sizden uyuduktan 1.5 saat sonra ilk tuvalete 3 saat sonra 2. Tuvalete ve sabaha karşı 3. Kez tuvalete kaldırmanızı daha sonra da bunu azaltmanızı istiyorlar yine de bir doktor kontrolü önemli bence mesanesine idrar yollarına bi baktırın TV tablet izliyorsa izlediklerine de bir bakın siz korkacağı birşeyler görmüş olabilir mi diye 
(3,034 puan) tarafından
Yatış saatimiz 9 30
İlk zamanlarda 2 ay öncesi hep 12 de bi kaldırdım yaptı 2 30 da kaldırdım yaptı 4 te kaldırdım yaptı ama sürekli benim kaldirmamla yapmasın ya 22 kilo ve 6 yaşında benimde psikolojim çöktü tv tlfon tablet yasak 5 aydır bizde ders yapıyoruz aktivite yapıyoruz hep
(849 puan) tarafından
Fark etmeden ya onu etkileyecek birşey oldu yada dediğim gibi idrar yollarında bi sıkıntı oldu bi baktırın ihmal etmeyin illaki bir çözüm bulurlar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 136 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Amine su (3,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
3 cevap 80 göst.
15 Kasım 2024 Aile kategorisinde Laleozsy (28 puan) tarafından soruldu