0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (1,994 puan) tarafından

Selaam dün yazamadım kızlar. Gittim muayne oldum daha adetime 6 gün var kese görünmedi tabi ki 15 gün sonra gel bakalım dedi ama rahim hiç de gebe gibi görünmüyor dış gebelik ya da hormonsal bir hastalık olabilir dedi yine de iyi ihtimal üzerine ve varsa zarar vermemek adına hiç bir şey yapmadı şimdilik bekliyoruz 2 hafta. Bir yandan istiyorum bir yandan da inşallah yoktur diyorum yani günaha da girmek istemiyorum ama kendimi bu düşünceden alamıyorum hayırlısı olsun inşallah. Size de haber vereyim dedim :kissing:

12 Cevaplar

0 oy
(1,858 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bendede öyle olmustu anlatıyım.  

Evde test yaptım 2 çizgi hemen çıktı.  Sonra Dr gittim ultrason da görünmedi hiç birsey hatta Dr asistanina adet söktürücü ilac yazdiriyordu benim için kabul etmedim . Dedim test için geldim ben buraya . Sonra test yaptırdım hamileyim . 10 gün sonra tekrar gel ultrasindq bakalım dedi 10 gün sonra 2 kese vardı ikiz gebelik geç döllenme olmuş bende büyük ihtimal ile sendede öyle:)
(1,994 puan) tarafından
Valla bilmiyorum çok fazla ihtimal var benim niyetimi sorarsan Allah'ım günah yazmasın ben istemiyorum:(
(1,858 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum bakımı zor ama o kadar güzel ki nasıl birbirlerinin üstüne düşüyorlar yeminle gözlerim yaşarıyor onları öyle görünce:) Allah gönlüne göre versin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
hayırlısı neyse o olsun 
(1,994 puan) tarafından
Amiin canım
0 oy
tarafından
Hayırlısı ya yiyecek ekmeği varsa gelir. Rabbim hayırlısını nasip etsin 
(1,994 puan) tarafından
Bakalım nasip kısmet :)
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Canım o kadar betaya ve 6 haftaya rağmen görünmüyorsa muhtemelen doktorun dediği ihtimallerden biridir. Dikkatli ol yine de. 
(1,994 puan) tarafından
6 haftalık değil canım daha adetime 6 gün var yani bebek varsa bile anca 2 haftalık
0 oy
(8,257 puan) tarafından

Hayırlısı olsun 2 küçük çocuğun varmış bi buyusunler ilerde yaparsınız yine :)

(1,994 puan) tarafından
Zaten hiç istemiyorduk 2 tane yeter diyorduk sürpriz oldu bakalım ben yine de gebelik yoktur diye düşünüyorum
0 oy
(860 puan) tarafından
Hayırlısı neyse o olsun inşAllah canım 
(1,994 puan) tarafından
Amin canımm
(860 puan) tarafından
Amin :)
0 oy
tarafından
Kız sen yeni doğum yapmadin mi 
(1,994 puan) tarafından
1 yaşında en son fırtlattığım :)
0 oy
(727 puan) tarafından
Adetine 6 gün kaldığını söylüyorsun asla bi hataya düşme 5 6 haaftalık olmadan kese gözükmez zaten inşallah sağlıklı gebeliktir ama şunu bil sıkıntılı bi gebelik olacağını söylemek için çok erken
(1,994 puan) tarafından
Evet yani her şey için erken bekleyip görücez artık hayırlısı olsun
0 oy
(1,994 puan) tarafından

Çok erken yazmışım kimse görmemiş post yukarı :D:ermm:

0 oy
(5,474 puan) tarafından
Benim degerim 81.23 du adetim 17 gun gecmisti rahmimde bebek icin hic birsey yoktu normaldi yani bir hafta sonra kalinlasma baslamis dedi doktor ama ortada kese yok gene degerim 2000 lere cikmis 10 gun sonra kese vardi bebek yoktu vajinal bakti orda gozuktu kalp atisini duyduk 15 gun sonra tekrar cagirdi karnimdan da duyulmaya basladı simdi 29 ayligiz o surec zor oluyor bende cok korkmustum hamile miyim degil miyim dış gebelik mi bos gebelik mi belli degildi bir suru ihtimalden bahsetmislerdi doktorlar 
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Başka çocuğun mu var
0 oy
(18,110 puan) tarafından
Değerin ne kadar canm adetine daha varmış ama bekle bakalım Rabbım hayırlısını versin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianniiis (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 184 göst.
9 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pelin1 (675 puan) tarafından soruldu

410,737 soru

12,358,678 cevap

41,290 kullanıcı

Kategoriler

...