+1 oy
548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (572 puan) tarafından
Kendimi dilenci gibi hissediyorum bazen verdiği yetmiyor birşey alacak oluyor günlerce dil döküp neden ihtiyacım olduğuna ikna ediyorum aldığım şeylerde kıyafet falan değil eve çocuklara ihtiyaç şeyler marketi pazarı kendi görüyor ben internetten falan alınacak şeyleri alıyorum yada çocuklarla markete gittiysem onların istediği şeyleri ama bunu bile açıklıyorum sizler ne kadar alıyorsunuz 

38 Cevaplar

0 oy
(540 puan) tarafından
Eşim maaş yattığı zaman benim kartı atarız  oradan ihtiyaçlarımızı alırız kira vesaire kendime sürekli çok yeni bir şey almam ama alacağım zamanda aldıktan sonra aldım derim sağ olsun paranın lafını yapmaz yani elime verdiği bir para yok zaten hesapta duruyor bir şeye ihtiyacım olduğu zaman oradan kullanıyorum
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Market pazar harcı bende duruma göre değişiyor 2 3 bin markete gidiyor aylık bu ay 2 bin kadar da kıza üst baş aldım üzerine kalırsa kendime atıyorum kıyıya ev için dekor falan bisiler alıyorum 
0 oy
(388 puan) tarafından
Maaş kartı onda kredi kartı bende :-) 100 bin TL lik limit ama ben kolay kolay kredi kartından harcamam maaş kartını alt giderm alışveriş e kıyafet gibi şeyleri falan zaten eşimle hallediyorz.birsey sipariş edecek olsak ikimizde birbirimize deriz gösteririz ikimizin onayında sipariş ederiz öyle işte canm ama ben haber vermeden sipariş versem iyi yapmssn der.bilir zaten gereksiz harcama yapmayacagimi
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Ne kadar olduğunu söylemek istemiyorum aylık verir eşim ne yaptın diyede sormaz bir kısmını altın yapar kalanını harcarım eve kullanma onu der sadece
0 oy
(638 puan) tarafından
Çalıştığım zamandan kredi kartım.var  oradan harcama yapıyorum. Market ve çocuğun kıyafeti bende.  Faturaları ve büyük harcamaları konuşarak o yapıyor.  İndirim falan takip ediyoruz . Ama elime al bu 500 nakit kalsın demez . Arada isterim bende yokki vereyim diyor . Geçen burada görmüştüm sordum bende istiyorum aylık nakit dedim . Nakit parayı bulursak bana da haber ver dedi :) 
0 oy
(169 puan) tarafından
Çalışmadığım zamanlarda 40 bin alıyordum 
0 oy
(752 puan) tarafından
Kartı bende zaten oraya atar ihtiyacın olunca bana sormadan harca diyor bende fazla harcamiyorum kaliyo öyle 
0 oy
(4,374 puan) tarafından
10 bin limitli kredi kartım var ordan alisveris yaparım veya nakit cekerim. Pazar market esimde zaten. Ben de kendime esime kizima ne alinacaksa alirim. Eger yetmezse esimin kartina basvururum :) her ay illaki bisey cikiyo bu ay az harciycam desem de
0 oy
(330 puan) tarafından
Ben neye ihtiyacım varsa eşime söylüyorum ki benim maaş kartimda eşimde evin ihtiyaçlarını o görür hersey onda kısacası Hee beni de parasız bırakmaz bi yere cikicaksam muhakkak param olur cebimde genelde bisey alcaksam da hep yanımda olur doğuma gdcem bu ay masrafimix cok oldu para kalmadı onda da yok bend3kini aldı biseye ihtiyaç varsa ondan istiyorum
0 oy
(10,363 puan) tarafından
Harçlık değilde maaş yatınca bir miktar çeker eve bırakır pazar market çocukların ihtiyacı benim ihtiyacım ne varsa alırım. Para biterse söylerim yine çeker getirir ne aldın  niye bitti demez çünkü ben aldığımı harcadığımi söylerim ama hesap vermek gibi değil gün içinde şuraya gittik şöyle yaptık bunu aldık gibi. Bugüne kadar niye aldın napcan falan demedi
0 oy
(134 puan) tarafından
Eşim askeri ücretle gecinir babasının kazancı cok iyi yanlız var yemezler babası ona ev almiş ha bire gözüne sokup duruyor bak kızdırma kıra isterim diye. Kapının önunde iki araba duruyor biz taksi donmuş kullanıyoruz. Asla oğluna vermez bide tek oğlan eşimde babasına cekmiş kredi kartını vermiş bna ama ne harcama yapsam anında arar ne aldın diye. Maaşı yatığında 2 bin cebime kendi cebine yüz tl koyar yanlız sürekli parayı kontrol eder nereye gitti ne harcanıldı diye kalem kalem hesap veririm. Anlayacağın varlıklıdır diye evlendim herkesten daha kötü durumdayım herşeyden mahrumum. Ailem hic kalıteli giyinmiyorsun eskisi gibi der. 
0 oy
(1,547 puan) tarafından
Yok öyle harçlık vermez ne lazımsa alır. Pazar market hep ondadır. 
0 oy
(1,547 puan) tarafından

Yalnız bu postu görünce aklıma şey geldi daha önceden burada ki popüler çakma tayfaların yazdıkları aklımda kalmış kocaları onlara kart vermişti felan istediklerini alıyorlardı:D yok harçlıkta neymiş bende dedim ki vay be :D meğer hepsi tantanaymış :D

0 oy
(957 puan) tarafından
Ben eşime veriyorum parayı :D eşim borçları öder alınacakları alır maaşından kalanı getirip bana verir ihtiyaç halinde de ay içinde benden alır unuturum parasız kalırım diye asla bütün parayı yanına almaz gün içinde kendine yetecek kadar alır gerisi kalır cüzdanımda 
0 oy
(3,049 puan) tarafından
Çok şükür her ay nakit verdiği karta attığı 10 bine yakın oluo o kendi ihtiyacım veya birikim için atıo ben de gün içinde markete falan gidiom harcıom ekstra bş kıyafet alsam kredi kartından da alıom fiyat da sormuyor geçen müslim bi takım aldım 3 bine hiç fiyatını da sormadı çok şükür 
0 oy
(1,556 puan) tarafından
Benim esim 3  yil boyunca kendi maasim var diye hic para vermemistir. Hatta ev ile ilgili seyleri bile benim gorevim gibi davranmistir. O yuzden  bence insanin aylik ihtiyaclari degisebilir 
0 oy
(655 puan) tarafından
Eşimin 2 tane kartı var biri bende biri kendinde. Hiç bir zaman ne aldın he sattın diye sormaz. Ordan alırım istediğimi. Eve de her sabah işe giderken 100-50-200 ne kadar varsa nakit bırakır. Ama ilk evlendiğimiz sıralar 5 TL bile vermezdi zamanla konusa konusa aştık bu konuları 
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Eşim genelde hesabıma 3000 atar nakit olaraktan 1000 TL verir 

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 1,562 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 765 göst.
18 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esenb23 (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 961 göst.