0 oy
818 göst.
Aile kategorisinde (1,017 puan) tarafından
Gorumcem yeni evlendi karı koca çalışıyorlar ama çok iyi kazanmiyorlar biliyoruz bir de uzakta oturuyor kaynim da asgari ücret maaş alıyor. Benim eşim mühendis iyi bir şirkette çalışıyor elhamdülillah babaları yok yıllar önce terketmis borçları da benim eşime bırakmış eşim hem okumuş hem çalışmış hem burs almis hepsini ailesini gecindirmek için kullanmış hala annesinin Bi iki faturası eşimde otomatik ödemede ama ben hiç bunu sorun etmiyorum. Bir yere gidecekleri zaman uçak parası bilmem ne biz bilemiyoruz sen bile bilet al derler eşim de tabi ki kendi alır ona da bir şey demiyorum alsın annesi kardeşi sonuçta diyorum eşimin ailesini severim bit problemimiz yok ama bu olay biraz canımı sıktı.

Geçen hafta kaynanamin dogum günüymüş bu hafta sonu da gorumcem gelecekmiş ikisi birlikte plan yapmışlar 10 bin liraya büyük bir pasta yaptirmislar diğer akrabaları da çağırıp kutlayalım demişler ben de 10 bini duyunca hayatım zaten kaynimin maaşı yuksek değil bölüşun bence dedim eşim de onlar o parayı ödeyemez zaten ben alacağım dedi sen biliyor muydun ki bu kadar pahalı bir pastayı niye yaptırdınız dedim yoo haberim yoktu ama onlar nasıl ödesin dedi 2 hafta önce de benim doğum günümdü ben bir şey istemediğimi eşime söyledim o yine pastaneden normal bir pasta almış kaynanamlarla birlikte minik kutladık yine gayette yeterliydi hepimiz beğendik falan neyse konu pasta falan değil de yani eşime bu durumdan rahatsız olduğumu söylesem mi yoksa söyleyip de problem çıkaran gelin olmiyim sinirimi içimde mi patlatayım. Bu arada sadece pasta 10 bin yanına çerez cips icecek falan alırlar orası da bayağı tutar onu da eşim karsilar kesin 

40 Cevaplar

0 oy
(1,799 puan) tarafından
10 bine ne pastası Allah aşkına ya yazık günah israf. Yani isterseniz milyoner olun bence 10.000 liraya pasta almak büyük bir enayilik. Kendi paralarını harcamadıkları için öyle bir pasta aldılar sanırım. İnsan parasını vermeyecekse de biraz mütevazı normal bir şey seçer. Ben olsam tepkimi belli ederim. Madem parasını odemeyecekler ne cesaret öyle bir şey seçiyorlar?
(1,017 puan) tarafından
En azından bu durumun hiç hoşuma gitmediğini söylemeye hakkım var di mi
(1,799 puan) tarafından
Tabii ki sonuçta eşinizin parası sizin de rizkiniz
-Reklam-
0 oy
(561 puan) tarafından

10 bin bi pasta mı ?????????? Çok şaşkınım bence onun yerine tam altın alın takın daha hesaplı :D

Benimde eşim seninki gibi herseyi alır yapar ama ben 10 binlik pastaya tepki verirdim çook fazla benim için 

(1,017 puan) tarafından
Kesinlikle çok fazla kavga çıkarma niyetim vardi:) kavga çıkarmadan bu durumun hoşuma gitmediğini soyleyecegim
(561 puan) tarafından
Tabii ki canım konuş bence çok fazla
0 oy
(789 puan) tarafından
Ayranları yok içmeye 10 bine pasta mı yaptırmışlar?Eee ne de olsa sağacak birini bulmuşlar.Hem o pastayı altın tozuna mı batırmislar.10 bin ne !!Şımarıklığa bak
(1,017 puan) tarafından
Tam olarak karşılığı bu şımarıklık
0 oy
tarafından
Kiz 10 bin nedir kadına organizasyon tutsaniz bu kadar olmaz o nasıl pasta vallahi çok merak ettim jsjsjs
(1,017 puan) tarafından
Ben de daha görmedim akşam fotosunu çekip atacağım buraya
tarafından
Ahahaha bencede inşallah görürüm hadi bakalim jajajs
(673 puan) tarafından
Ayyy pastadan bahsederken insan bır ciddiye alıyor kızlar sonuçta 10 bin ya ashahsgsgsagag :)))
tarafından
Pasta hanim diyelim jsjsjss
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Tamamen görgüsüzlük on bine pasta nedir rezalet ben olsam içime atıp kendime dert edeceğime eşime söylerdim. 
(1,017 puan) tarafından
Ben de emin değildim ne yapsam diye artık eminim soyleyecegim
0 oy
(559 puan) tarafından
Kim ayarladiysa o ödesin 10 bin az mı yazık israf
0 oy
(842 puan) tarafından
10 bin mi oetak kurbanami mi girdiniz derdim bı pastaneden ufak bi pasta yeter delimisin deli numarasimi yapiyosunuz derdim
0 oy
(1,523 puan) tarafından
10 bini pastaya vermem diye düşünüyorum büyük konuşmak istemiyorum ama insanin gücü yoksa neden böyle bir işe girisilir ki? Onun yerine bari yemek versin o bütçeyle bi mevlut okutsun ne bileyim illa verilecekse o para☺️
0 oy
(3,784 puan) tarafından
Iyilikten maraz dogar diye bosa dememisler..  nasilsa esin odeyecek diye bol keseden yaptirmislardir. Ben olsam kendimden kismam madem oyle.
(1,017 puan) tarafından
Kendimden oğlumdan kısmıyorum ama yetistirilme tarzimdan dolayı gereksiz bir şey de almıyorum yani yapamıyorum öyle.
(3,784 puan) tarafından
Bende oyleydim, sonra astim onu :) sanada o yuzden tavsiye ederim. Baskasi yiyecegine ben yiyeyim kafasindayim artik.
0 oy
(566 puan) tarafından
Benim kaynanamda hep gözü bizim paradadır..Eşimin bı oğlu var annesi bakıyo.Zaten oğlunun bütün ihtiyaçlarının ücretini karşlıyo.Ama kaynanam extradan sürekli para koparmaya çalışır bide yani açık açık yapar bunu hiç utanma falan da yok.Eşimde oğluna bakıyo diye alttan almaya çalışır bazen de biriktire biriktire sonunda patlar.Ama kadın yine aynı bu arada durumu iyi yani üç katlı evi var kira geliri var eşi emekli kızı avukat oğlu bekar uzman çavuş tarlaları var bedavadan sebze meyve gelir.Ama kadın yine aç.Yani 10 bin değil 5 bin olsun kaynanam için değil oğlu için bile olsa çok saçma sinirlenirdim bn sırf hava gösteriş için böyle fiyatlar pastaya verilir mi ya Önemli bı ihtiyaçsa okey ama pasta için hayır....
(1,017 puan) tarafından
bir ihtiyaç olsa ya da eşim dese ki annemin doğum günü 10 bin vereceğim kendine harcasin kabul ederim ama bir pasta için 10 bin çok fazla
0 oy
(628 puan) tarafından
Canım madem durumları yok kayninla gorumcenin neden o fiyata pasta yaptırıyorlar bilerek mi acaba senin eşin öder hesabıyla mı öyle yaptilar bilemiyorum günahlarını da alamam ama bütçen neye yetiyorsa onu yapmak lazım bence eşine guzek bir dille anlat normalin dışına çıkınca abartılıyor sonra çünkü herşey sizinde bir hayatiniz bir düzeniniz bir birikiminiz var sonuçta arada babaları yok diye tamam annesidir bı ihtiyacı olur karşılar ama bu pastayı bence kardeşleri arasında bölüşerek yapsalar daha iyi olur eşin ustlenmesin hepsini
0 oy
(2,228 puan) tarafından
Ordu mu doyuracaklar 10 bin ne. Organizasyon tutarsın 10 bine abartmışlar yani 12 kişilik pasta bile 500 tutuyor hadi resimli de 2 bin de bence eşini kullanmaya başlamışlar. 
0 oy
(16,250 puan) tarafından
İngiltere kraliçesi haspam 10 binlik pastadan aşağısı kurtarmıyor evet tabiki evlat olarak zorunlu ihtiyaçlarını karşılaması gerekiyor ama bu resmen insan kullanmak 
0 oy
(768 puan) tarafından

Kızın doğum gününde 2700 tl ye pasta yaptırdım diye kendimi sal.ak gibi hissetmiştim, bu post bana iyi geldi :) Yalnız 10 bine pasta yaptırıp da partiyi organizasyon şirketine vermedilerse çok ayıplarım

0 oy
(390 puan) tarafından
Pasta olayına kader eyvallah dedim ama. Pasta 10 bin nedir yani ne yapacak düğün pastası mı bu. Ki ayranı yok içmeye atla gider ş*çmaya. Tamam durumları yoktur yardım edilir eyvallah ama bu artık eşini kullanmaktan başka bişey değil. Yolunacak kaz gibi görüyorlar. 
0 oy
(919 puan) tarafından
10 bin TL'lik pastayla ordu mu doyuracaklarmış. Eşine guvenip bu paraya yaptırdıkları belli. Eşini fazla k.eriz yerine koyuyorlar. Bu durumu kabul etmediğini eşine söyle bence. Daha mütevazi birşeyler yapılabilir. 
0 oy
(40 puan) tarafından
K ne kadar kazanıyor hesabına bakmamak gerekiyor.herkesin evi ocağı ayrı.annesine bakar geçimini sağlar o başka bir konu ama gorumcene kaynina bakmak zorunda değil.herkes bütçesine göre yaşar.gecinemeyenin eşi çalışır.yazik günah vala.
0 oy
(50,556 puan) tarafından
geldim baktim da doğum günü icinmis kac kisi agirladiniz düğün salonu mu tuttunuz naptiniz 
0 oy
(1,378 puan) tarafından
Oha kız saf mısın hemen uzaklaşın eşin diyemezsede siz söyleyin bu ne ayy sinir geldi
(2,228 puan) tarafından
5 e almışlar ama pastanın yüzüne bakılmaz 5 bine o derece sıradan :D
(1,378 puan) tarafından
5 bin ne ya zengin insanlar olsa neyse dersin valla ben bi pastaya durumum iyide olsa kötüde olsa 5 bin vermem ya Max 500 TL tutsun ne tuhaf insanlar ya tuzları kuru ya da arkasındaki güce guveniyorlar sessiz kalmayın valla sonra çok çekersiniz
(2,228 puan) tarafından
Özel yaptırırsın 1000 gider dersin anlarım ben daha geçen koca tepsi fıstıklı baklavayı 2 ye aldım ki bi pastaya 5 k çok
(1,378 puan) tarafından
Valla canım cekti kız fıstıklı baklava en sevdiğim ona 5 binde var doya doya yersin en azından milletr dalga konusu olmazsın iki krem şantiye 5 bin verilirmi ya bı çeyrek parası valla postu acanda bence iyi niyetli ucak parasını bile verdiklerine göre senin niye biletini almıyorlarda eşin alıyor sende okeyliyorsun durumu olmayan tren otobusle gider bitti yani
(2,228 puan) tarafından
Aman hakkını helal et bacım :) benim yüzümden gece gece canın istedi. Eşimde özel pasta çok yaptırdı resimli filan böyle abartı bi meblağ ödemedi hiç
0 oy
(1,628 puan) tarafından

Ekmek yok yemeye atla gidyom s*çmaya nın tabiri bunlar:D 

10000 nedir ya bir pasta ya düğün pastası o kadar değil:woot:

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 969 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 547 göst.
0 oy
5 cevap 296 göst.