Gorumcem yeni evlendi karı koca çalışıyorlar ama çok iyi kazanmiyorlar biliyoruz bir de uzakta oturuyor kaynim da asgari ücret maaş alıyor. Benim eşim mühendis iyi bir şirkette çalışıyor elhamdülillah babaları yok yıllar önce terketmis borçları da benim eşime bırakmış eşim hem okumuş hem çalışmış hem burs almis hepsini ailesini gecindirmek için kullanmış hala annesinin Bi iki faturası eşimde otomatik ödemede ama ben hiç bunu sorun etmiyorum. Bir yere gidecekleri zaman uçak parası bilmem ne biz bilemiyoruz sen bile bilet al derler eşim de tabi ki kendi alır ona da bir şey demiyorum alsın annesi kardeşi sonuçta diyorum eşimin ailesini severim bit problemimiz yok ama bu olay biraz canımı sıktı.
Geçen hafta kaynanamin dogum günüymüş bu hafta sonu da gorumcem gelecekmiş ikisi birlikte plan yapmışlar 10 bin liraya büyük bir pasta yaptirmislar diğer akrabaları da çağırıp kutlayalım demişler ben de 10 bini duyunca hayatım zaten kaynimin maaşı yuksek değil bölüşun bence dedim eşim de onlar o parayı ödeyemez zaten ben alacağım dedi sen biliyor muydun ki bu kadar pahalı bir pastayı niye yaptırdınız dedim yoo haberim yoktu ama onlar nasıl ödesin dedi 2 hafta önce de benim doğum günümdü ben bir şey istemediğimi eşime söyledim o yine pastaneden normal bir pasta almış kaynanamlarla birlikte minik kutladık yine gayette yeterliydi hepimiz beğendik falan neyse konu pasta falan değil de yani eşime bu durumdan rahatsız olduğumu söylesem mi yoksa söyleyip de problem çıkaran gelin olmiyim sinirimi içimde mi patlatayım. Bu arada sadece pasta 10 bin yanına çerez cips icecek falan alırlar orası da bayağı tutar onu da eşim karsilar kesin