0 oy
108 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
34 haftalık hamileyim dün eşimle tartıştık beni itti ben kendimi kastımı bilmiyorum yere düştüm Sol kasıkta Bi acı var ve bacağımı güçlükle kaldırıyorum yürümekte zorlanıyorum Sol tarafım dan ötürü beni aşırı yoruyor 

1 cevap

0 oy
tarafından
Allah kahretsin onu emi gerizekalı adam hamile kadın itilirmi canm bekleme doktora git bı ultrason dan bakan doktor
(121 puan) tarafından
Konuşmuyorum oda zaten ilgilenmiyor kimseyede demek istemedim doğuma yakın olay olsun istemiyorum haftaya kadar idare etcem zaten hergün sancım var canım burnumda
tarafından
Bak sende diyorsun sancım var dye nstye bağlarlar bakarlar canm bnm ihmat etme o ilgisizse sen ilgisiz olma kimse duymaz git bı baksnlar böyle seyler ciddi seyler
(957 puan) tarafından
Var canım malesef var öyle adamlar yasilmaz rabbim kimsenin evlatlarımızin da başına vermesin amin benim eltimde eşinden çok çekiyor hamile kaldı eltim eşi aldır dedi eltim aldırmadı hergun kadını tekmeliyordu vuruyordu bebeği düşsün diye
tarafından
Vebali çok büyük ama çok hata yapmış valla yazık kadına günah ya o işi yaprken bsey yokda bebeis olunca düşürmesi çok büyük günah yaa Allah ıslah etsin
(957 puan) tarafından
Canım adam kendini koruyordu ilişki sırasında eltim zorladi hamile kalmak için bir kereelik biseyden direk hamile kaldı ama öyle bir adam a da çocuk verilmez ki
(957 puan) tarafından
Yoksa adam kendini çok iyi koruyor kaç senede çocuk getirmez yanu istemiyordu eltim ilişki esnasında zorlamış o şekilde olmuş yanu
tarafından
Yani anne olmak istemiş kadın ne güzel bazı insanların çocuğu olmaz  o kadar uğraşır para dökerler bunun evladı olmuş çocuğunu anne karnında öldürmeye çalışıyor yazık vallahi doğdumu ya bebek
(957 puan) tarafından
Evet benim bebeğimden 40 gün küçük yeni 1 yaşına girdi eltimin ki
tarafından
Oyy ikisinede maşallah melekler hep yanlarında olsun ya
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
2 cevap 143 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Prensannesizey (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
16 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (640 puan) tarafından soruldu

413,195 soru

12,440,434 cevap

45,965 kullanıcı

Kategoriler

...