0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (1,442 puan) tarafından
Kızım 2.5 yaşında şimdi mont Alicam ama 3 yaşa göre mi alsam seneye de giyer diye de düşünüyorum o yüzden 4 mü alsam kafam çok karıştı size de bir sormak istedim şimdi alacağım ama Kasımda falan giyerse 3 yaşına 4 ay falan kalmış oluyor bana yardımcı olur musunuz kızlar?

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Alacağın montu deneyerek al, hızlı büyüdükleri bi dönemde zaten, minimum 1 2 beden büyük olsun bence. Sadece bir kış giymek için çok pahalı kıyafetler
(1,442 puan) tarafından
Canım online siparişi vereceğim o yüzden diyorum yani 4 yaş alsam daha mantıklı değil mi
tarafından
Kalıbı çok önemli burda, özellikle çocuk kıyafetleri söz konusu olunca tam mı olucak çok mu büyük gelecek yada küçük mü gelecek kestirmek çok zor. 4 yaşın kalıbı çok büyük de gelebilir tam da olabilir bilemeyiz. Yorumlarına bi bak yada satıcıya ürünün ebatlarını bi sor bence garanti olsun
(11,598 puan) tarafından
Benim kızım 4 yaş mesela 6 yaş aldım çok büyük geldi okula başlarken giyer artık. Evdeki 3 yaş montu oluyor üstüne kalıp önemli
-Reklam-
0 oy
(12,904 puan) tarafından
4 alabilirsin ama kalibida onemli. Çok buyuk oluyo bazilari bu sene giyemez o zaman. Ben mesela gecen sene uyguna waikikiden 3.5 yas ogluma 5 yas aldim seneye icin ama. Gecen sene kollari buyuktu ustunr katladim 1 kere okula giderken giymek istedi diye. SIMDI 4yasinda tam oluyo bu sene denedim
(1,442 puan) tarafından
Ben de 4 yaş alayım o zaman kızım diğer çocuklara göre boyu biraz daha uzun hani olacağını düşünüyorum ama yine de aşırı Büyük gelir diye de düşündüm bir sipariş edeyim o zaman kalıbı aşırı büyük gelirse geri iade ederim
tarafından
Husos 3 yasinda 4.5 alicam büyük olurmu kizzz
(12,904 puan) tarafından
Aynen canim boyu uzunsa belinide kapatsin biraz bide kollari kisaliyo sonra 4 alsan daha iyi olur.

Esma husonunda boyu uzun 4.5 alabilirsin sen. 2 sene giyer. Bide kizlar kollari lastikli olanlar daha rahat oluyo. Bilekleri yani. Buyuk olsada o topluyo mesela bide soguk almiyo.

Kiz esma yakin olsak veririm sana montlari giydirirsin geri verirsin giydikleri kac kere sanki kisin eskimiyo bile. Banada eltim bide esimin yengesi verdi hep simdiye kadar. Bu sene ilk defa aldik iste
0 oy
(4,107 puan) tarafından
4 yaş al kolları lastikli olandan. Ya da 3-4 yaş. Benim kızım kilo olarak minyon ama hep büyük alıyoruz. 
0 oy
(213 puan) tarafından
Ben her zaman bir beden büyük aliyorum bir buçuk yaşındayken montu üç 4 yaş arası almıştım iki sene giydik çok bolda gelmedi bu sene üç yaşında bakalım yenisini aldı dayısı ikisinide giyer 
0 oy
(765 puan) tarafından
4 yaş almalısın. Ama markadan markaya kalıp değişir. Benim kızım zayıf bir çocuk, ona rağmen ebebekte 1 yaş büyük alıyorum mesela onların kalıbı dar oluyor. Yorumları oku daha önce alanlar orda küçük yada büyük alın diye yazarlar
(1,442 puan) tarafından
Ay çok sağ olun çok teşekkür ederim ya vallahi 4 yaş aldım bakalım inşallah kalıba büyük gelmez de bir yandan da iyi olur danışmam çok iyi oldu size
0 oy
(1,268 puan) tarafından
Ay bzde alcaz inşallah  ama mont fiyatları uçmuş civilden baktık 1500den başlıyor  
(1,442 puan) tarafından
Amin canım benim alında civile bende baktım adam aakıllı bir şey de benzemiyor 1.600 lira falandı ben de biraz daha araştırdım Zara'dan aldım 1300'e mi 1400 öyle bir şeydi yani dedim civil'den alana kadar hani hem markası iyi hem de daha kalın üşümez en azından kışın
(1,268 puan) tarafından
Hyrli olsun cnm güle güle gydr
0 oy
(299 puan) tarafından
Ben genlede büyük alırım çünkü pahalıda artık herşey kop agizlari lastikli seçiyorum öğle durumda ki kolları çok yutar şekilde olmasın diye fazla olan kısım sarkinca çirkin duruyor belki fikir olur 
0 oy
(617 puan) tarafından
Büyük olsun kollarını katla bpyuda uzun olsun bir şey olmaz yazıktır çok pahalı hemen küçülmesin
0 oy
(2,220 puan) tarafından
4 yaş çok büyük olmaz mı ?  Benim kızım 27 aylık ben 2-3 yaş alicam . Kızım minyon bide üstünde kocaman emanet dursun istemiyorum. 
0 oy
(4,609 puan) tarafından

Canim benim bu düşünceme kizan çok var ama ben her zaman büyük alınması taraftarıyım tavsiye ederim ben oğluma alırken 3 yaşında ise 5 yas alıyorum çünkü kışın fazla dışarı çıkmıyor ee giyip eskitemiyor o yüzden bi kac sene giyiyorlar kıyafettede öyle yapıyorum her sene kıyafete para vermiyorum binde bir hoşuma giderse alıyorum keyfi 

0 oy
(4,071 puan) tarafından
2.5 yaşındaki kızıma LC den 4 5 almıştım geçen sene bu kız 3.5 olacak kızım ama mont küçük.
0 oy
(2,486 puan) tarafından
Ben deneyerek aldım şuan 2.senesi ve kolları 2 kez katlardim şimdi tek birkez katılıyorum seneye tam olur 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
+1 oy
12 cevap 321 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Merve Gkmn (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu

411,404 soru