+1 oy
637 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar oğlum 4 yaşında ve 38 + 5 haftalık hamileyim kimileri ikinci çocuğu doğduğu zaman bak bu kardeşinin hediyesi diyerek ilk çocuğa hediye alıyormuş kardeşine daha çabuk ısınsın diye çok şükür şu an oğlum heyecanlı gelip gidip karnımı seviyor kardeşim gel hadi, ben seni çok seviyorum diyor. İnşallah doğduğu zaman da öyle olur bu hediye olayı pek aklıma yatmadı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

12 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Benim kızım şimdiden kardeşim doğarsa ona hediye alırım o da bana alır dimi diyo ♥️☺️☺️ alışma süreci olduğu için ben istediği bir oyuncağı alıp kardeşin getirdi dicem ☺️
-Reklam-
0 oy
(244 puan) tarafından
Doğduktan sonra farklı olabilir anne karnındayken bilemeyebiliyorlar :)  Benim de 2.hamileligim hediyeyi ben de düşündüm kardeşin senin için getirdi gibisinden daha çabuk ısınsın diye. Cok abartılı pahalı birşey değil tabi ki küçük birşey. 
0 oy
(415 puan) tarafından
Biz almıştık hatta bebek kiyafetleriyle hemşireye verdik rica ettik sağolsun oda bebeği getirirken oğluma bak kardeşin geldi sana hediye getirmiş demiş 3 yaşındaydı o zaman 4 sene geçti  hala soyluyo bana hediye getirdi kardeşim diye 
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Ayy ne güzel ya ☺️ alsan iyi olur anı kalır hem 
0 oy
tarafından
Valla ablamın cocugu.olunca arkadaşları kızınıza toka almislar alınmasın diye oda nasıl mutlu olmuştu bence küçük hediye alıp mutlu edilebilir
0 oy
tarafından
Biz kepçe aldık kardeşi doğunca hastanede verdik. Bak sana kardeş ne almış dedik. Çok sevdi oğlum çok oynadı onla
0 oy
tarafından
Kıskanmaması için yapılıyo olabikir canm 
0 oy
tarafından
Ayy bu benım hayalim bır kızım var Allah nasıp ederde 2. Çocuğum olursa kızımın yanına getırırken kucağında hediyeyle getırsınler dıcem bunu sana kardeşim getırmıs hep annenın karnından senı duymuş çok sevmıs desınler ❤️
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Bence güzel bir düşünce yapabilirsiniz. :)
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Ben aldim. Kızım 3 yasında minigim de 2 ay önce doğdu. Büyük kızım bu bebeği bana kardeşim aldı diye çok mutlu oluyo oynarken. Görünce de çok sevinmisti
0 oy
(932 puan) tarafından
Ben henüz doğum yapmadım ama kızım 27 aylık maalesef erkenden öğrendi kardeşi olacağını bu hediye işini erkene almak zorunda kaldım birkaç tatsız hadise olunca velhasıl dedi ki kardeş gelmesin hediye de gelmesin onlar hastane de uyusun biz eve gidelim :(((( asla istemiyor asla ne yapacağım bilmiyorum hep çevre yüzünden oldu düşük tehlikem.vardi memlekete gitmek zorunda kaldık koşarak bana geliyordu mesela amam gitme kardeş var aman gitme anne hasta vs defalarca uyardık hatta hemen eve geldik ama nafile iş işten geçti :(
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Hediye hoş fikir bence hediyenin zamanı olmaz aslında. Alırsanız da hem çocuğunuzun hoşuna gider mutlu olur hemde gerçekten kardeşine daha çok ısina bilir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 129 göst.
0 oy
8 cevap 507 göst.
0 oy
12 cevap 362 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,538 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 278 göst.
29 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ayşe sinan (887 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,297 soru

24,399,331 cevap

349,992 kullanıcı

...