+1 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dünden beri kendime gelemedim fatyihte olan olayda annesinin haykırışları kulağımdan gitmiyor yemiyip icmeyip büyütüyorsun piskopatin biri çıkıp vahşi şekilde canını alıyor kimbilir nasıl yandı canları Allah mekanlarını cennet eylesin ama bu dünyanın halı ne olucak bilmiyorum hergun daha kötüsü olmaz diye uyanıyoruz dahada kötüsü oluyor rabbim evlatlarimizi korusun isallah 

7 Cevaplar

0 oy
(2,371 puan) tarafından
Artık ADALET olmalı kadınlar çocuklar hayv.anlar hiç güvende değiliz 
tarafından
Gerçekten öyle Allah korusun herkesi
-Reklam-
0 oy
(6,124 puan) tarafından
dun gece burda bi pistta okudum ilk oldurdugunu yatakta dudaklarini burnunu kesip oldurmus yazmislar. ben bulamadim o bilgiyi dogrumu acaba
tarafından
Evet canım sadece ikbal için bilgi var diğer kız için bilgi yok bende duymadım nasıl mıymış gencecik yavrulara
(8,382 puan) tarafından
Telegram da kaan bildiriyor diye kanal var maalesef doğru yatak içinde kızı öldürmüş boynunu kesmiş ama vücuduna dokunmamış dudağıda bir tuhaf duruyordu. Yatak kan olmuş duvarlara felanda fışkırmış iğrençti üstünde siyah t-shirt vardı kızın.
tarafından
Görselinimi paylasmislar ben hiç görmedim görsem uyuyamam heralde
(8,382 puan) tarafından
Evet görsel bende sabah bakdım bakmanızı tavsiye etmem ben hala kendime gelemedim midem bulanıyor zaten hala.
tarafından
Bende telegram yoki canım bakamam istesemde
0 oy
(762 puan) tarafından
Kimin alnında yazıyor ******** diye çok saçmalıyorsunuz.
tarafından
Zamanında ciddiye alınsa masum iki çocuk yaşıyor olucakti
(2,371 puan) tarafından
Adalet anca duvarda yazıyor başka açıklaması yok dün iki erkek bi kıza tecavüz ediyordu sokak ortasında oradaki gençler sagolsun kızı kurtardı sonuç adamlar serbest bırakılmış ve bayada suç kayıtları varmış niye saldılar yeniden yapsın diye mi resmen boşu boşuna o makamda oturuyorlar Allah sorsun
tarafından
Evet hiç adalet kalmamış yolda yürümeye korkuyoruz
(762 puan) tarafından
Bırakıl-mış , şikayet edil-miş hep net olmayan her olay sonrası ortaya çıkan mışlar, mişler. Şeyda Yılmaz davasında da katilin annesi tv de esti gürledi gitti oğluna avukat tuttu. Hiçbirsey göründüğünü gibi değil.
tarafından
Evet gerçekten öyle
0 oy
(5,035 puan) tarafından

image

bu görüntüyü gördükten sonra artık benim diyecek biseyim yok
tarafından
Evet birisi yazmış kimin alninda yazıyor piskopat olduğu saçmalıyorsun diye o yorumu yapan kişi bu resme iyice baksın benim evladım böyle bişey cizse soluğu hastanede almıştım
(5,035 puan) tarafından
Valla gayet de güzel yazıyor adam 5 defa akıl hastanesinde yatıp çıkmış daha ne olması gerek polisimizi şehit eden vatan hainine ne diyeceksin 26 tane suç kaydı daha ne olması gerekti acaba
tarafından
Gerçekten de öyle böyle insanların topluma bırakılmaması gerek ya akıl hastanesinde ya cezaevinden çıkmaması lazım çünkü çıkan hep insan öldürüyor
(5,035 puan) tarafından
İşte bak bazı insanların alnında bariz yazıyor ama istee ancak ama diyebiliyoruz
tarafından
Öyle gerçekten de
0 oy
tarafından

image

Buna bakın kızlar 

tarafından
Çok zor gerçek Allah rahmet eylesin ölenlere bı anne için en acı şey annenin çığlıkları aklımdan çıkmıyor
tarafından
O kadın nasıl devam edecek hayatına bundan sonra insan aklını yitirir of Allah'm çok zor
tarafından
Evet kimbilir ne zorluklarla büyüttü evladini
tarafından
Benim bir kızım var 10 aylık o kadar korkuyorum ki
tarafından
Benimde 5 yaşında kızım var bende korkuyorum valla
0 oy
(17,357 puan) tarafından
Kızın fotosunu gördüm o ikbalin cansız manken gibi duruyordu inşallah öyledir de kızı o hale getirmemistir
tarafından
Kimbilir canı nasıl yandi :(
(762 puan) tarafından
Öldükten sonra dogramistir hissettiğini düşünmüyorum.
tarafından
Çok üzüldüm nasıl kiyabilmis :(
(17,357 puan) tarafından
Başını kesmiş ama önce her türlü canını yakmıştır
(762 puan) tarafından
Gözü dönmüş insan düşünemiyorum karşımda korku çok kötü.
0 oy
(18,065 puan) tarafından
Çok zor çok Rabbım ailesine sabır versin bende denk geldim yürek dayanmaz
tarafından
Amin cokzor:(

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 371 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 5818 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 439 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu