+1 oy
466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (81 puan) tarafından
Eşim işten gelir çocukla 5 dk oynar veya oynamaz hemen yorulur. Yok işte işte şöyle yoruldum falan der.  İşinde herhangi bir şey yok. İş yerinde herkesin yatağı var. Boş kaldıkları her an gidip yatıyor. Evde sürekli elinde telefon yatış halinde. Çocukla sürekli ben İlgilenince bunalıyorum artık. Sizde de öyle mi? 

16 Cevaplar

+1 oy
(29,238 puan) tarafından

Ne kadar yorgun olunursa olunsun baba ilgi vermek zorundadır bu bahane olamaz telefona bakan yorgun değildir yorgun olan başını.kaldiramaz uyur dinlenir ne bilim yani saçma 

(81 puan) tarafından
Arabayla markete gitsek yetiyor. Çocukla oyun oynamaz hemen yorulur. Benimde sinirlerim aşırı yıpranmış durumda. Anlamadığım iş yerinde de yatıyor nasıl dınlenemiyor
-Reklam-
+1 oy
(3,555 puan) tarafından
Genelde erkekler aynı canım 

Telefonkolikler
(81 puan) tarafından
Üzücü ama ya bu durum
0 oy
tarafından
Eşim benden daha cok ilgilenir cocukla..bazen diyorum o benden daha iyimi ebeveyin acaba
(81 puan) tarafından
Gurbetteyim. 13 aylık bebekle sürekli yüz göz ben olduğum için sinirlerim aşırı yıpranmış durumda. Kendimi kötü anne gibi hissediyorum
tarafından
Ah canım bende yurt disindayim kimsem yok ya..yapayalniz bakiyorum esimde destek olmassa tukenirdim..insan destek bekliyor cidden
(81 puan) tarafından
Kendimi yapayalnız hissediyorum. İstemeden kızdığımı farkediyorum. Her gece kızımdan helallik isteyip özür diliyorum. Ev işlerine yardım eder ama çocuğa çok nadir.
0 oy
tarafından
Ne kadar yorgun olursa olsun oynar eğlendirir banyo yaptırırır bir tek emzirmez bide altını almaz :)) ama yardım etmiyor yani babalık yapıyor ilgilenmezse baba ilgisi görmez ki
(81 puan) tarafından
Her şeyiyle ben ilgileniyorum. Sinirlerim aşiri yıpranmış durumda. Kendimi kötü anne gibi hissediyorum
tarafından
Hissetme eşin öyle hissettiriyor ya. Bu adamlar en çok çocuk isterler bakımına da yardım etmezler ya Allah kolaylık versin canım
(81 puan) tarafından
İkinci bir çocuk olsun istiyor. Amin allah razı olsun
0 oy
(252 puan) tarafından
Eşim vardiyalı çalışır gece 12 de geldiği zaman olur uyutma oyniyim biraz der ama uykusu saati sasmasin diye uyuturum simdi yarım saatlik yere gidecekti eşim oglumuda aldı 1 saatlik yok dönüşte patla götürür akşama anca gelirler bende. Çok ilgilenir yani
(81 puan) tarafından
Ne güzel Rabbim daim etsin.
(252 puan) tarafından
Amin amin inşallah ama 1 saat sonra getirdi Nisan varmış uzakta abisiyle gidicekmis o yüzden erken geldiler
(81 puan) tarafından
Anladım
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Galiba Türkiye'de erkeklerin %98 i bu model babam biletutmus eşin iyiilgileniyo valla ben sizle o kadar ilgilenmedim deyipbutun sinirlerimi bozunca  beni yapcaniza keşke kaldırım taşı olsaydım adlı şiirimi okur güne devam ederim
(81 puan) tarafından
Ama dışarıdan biri gelince ilgili baba ya da dışarı çıkınca. İnsanın sinirleri bozuluyor
(1,939 puan) tarafından
Allah bizim belamimizi versin yani çok biliyor onlar seytandiyor bellerine bağla dillerini
(81 puan) tarafından
Sakince evet diyorum ben direk
(1,939 puan) tarafından
Sakince olamıyorum ben
(81 puan) tarafından
Anladım
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Benim eşim hep ayakta yoğun geçiyor işi ona rağmen eve gelince uzanır o halde bile kızla uğraşır dövusurler eşine anlat çocuğun babaya ihtiyacı oldugunu
(81 puan) tarafından
Diyorum ama 5 dk sonra gene aynı. Kızımda onun peşinden ayrılmıyor. Sevsin ilgilensin istiyor
(2,371 puan) tarafından
Eşini al karşına gerekirse sert dille konuş eve gelince sende esinde telleri komidinin üstüne koyun birlikte oyun oynayın vakit geçirin birseyler yapın
(81 puan) tarafından
Konuştum ama gene aynı. Ben kızıma üzülüyorum gözünün içine bakıyor
0 oy
(585 puan) tarafından
Aynı eşimde öğlen ikide gelir yorgunum uykusuzum der sinirlerimi zıplatır benim de iki tane biri iki diğeri bir yaşında psikolojim alt üst on dkka bakamıyo ya . Sadece biri varken hamileydim mesela yine kendim bakıyodum hep şimdi de dinlenmek için değil bi ilgilen evi temizleyim yada bi duş alıyım yok yani. Kafayı yicem böyle giderse. Ama dışarıda yada biri gelsin ilgilenir ozlnda drler ki ne güzel ilgileniyor Sana yardımcı oluyor hep öyle sanıyorlar 
(81 puan) tarafından
Benim elimde ikinci bir çocuk istiyor ama benim sinirler buna müsait değil. Kendisi ev işine yardım eder ama bebek bakma konusunda yetersiz.
(585 puan) tarafından
Kendin hazır olmadıgın sürece yapma inan çok zor oluyor ikiside ilgi istiyor. Aynı anda ağlıyorlar flan çok zor :(
(81 puan) tarafından
Psikolojim onu kaldıramaz zaten
0 oy
(828 puan) tarafından
Benimki öyle değil bacım yemesi içmesi banyosu gezmesi herşeyi ile ilgilenir. İşten gelir yemek yer çocuğu sahile cikarir parka götürür hiç olmadı bir markete indirir hiç ben çok yorgunum demez bu yüzden de oğlum tam bir baba bağımlisi babası gelince bana dit dit diyor :) 
(81 puan) tarafından
MaşaAllah ne güzel. :)
0 oy
(2,489 puan) tarafından
Eşin ne iş yapıyor 
(81 puan) tarafından
Askeri personel
0 oy
tarafından

Eşimin oğluma karşı tutumundan rahatsız oluyorum çünkü işten gelir gelmez gözü beni değil onu görüyor bana da diyor ki hatun yemek nerde :D haha tabi beni gıcık etmek için söyler sofrayı falan hep birlikte hazırlarız normalde de oğlum babasına yapışık , yapışık ikiz gibiler o yüzden işler bana kalıyor :D 

(81 puan) tarafından
Ne güzel maşaAllah :)
0 oy
(4,870 puan) tarafından
Hayır öyle değil dün oyun alanına götürdü misafirim gelecek diye bugün ben kendimi kötü hissediyorum diye anne yorgun hadi erkek erkeğe dışarı çıkalım anne dinlensin dedi  bugün hiç birşeye dokunmadım herşeyiyle eşim ilgilendi o yorgun olur ben ilgilenirim birbirimizin halinden anlarız 
(81 puan) tarafından
Ne güzel maşaAllah :)
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Eve gelince ilgilenir çok şükür yoksa kızardım biz anne isek onlarda baba çocuk baba sevgisi de görmeli hissetmeli bazen yorgun olabilir ama her zaman bu bahane olmaz
(81 puan) tarafından
Aynen öyle bahanesi hep hazır
0 oy
tarafından
Cocuk kac aylik canim 
(81 puan) tarafından
13 aylık
0 oy
(617 puan) tarafından
İki cocugumuz var ve hep yorgun sanki hep o calisiyo cevrede gordugum kimse boyle degil... İsten gelip binalara temizlige giden enistem izin gunlerinde cocuklarini gormedikleri yer kalmasin diye gezmelere goturur hicbisey yapamasa lokantaya goturur mahalle arasi parklara goturur ben esimle hicbirsekilde anlaşamadim simdi bosaniyoruz gel gorki evde yapmadigini bosaninca yapacakmis hafta sonu istiyor tatillerde falan alcakmis vay beee ne ilgili babaymis evde bir saat bak ben de dinleneyim desem bakmayan adam ayrildiktan sonra pazar gunune 9/22 saat araliginda cocugumu gormek istiyorum yazdirdi ..meger beni sevmediginden mis ilgisizligi..
(81 puan) tarafından
Ee böyle marifetlerini evli iken sürdürse idi ya. Şimdi mi aklı başına geldi. Rabbim kolaylık versin hayatına
(617 puan) tarafından
Aynen oyle o ilgid yalan ben taniyorum onu biraz alir sonra birakir almaya da gelmez zamanla.. Allah'tan gelecek her hayra muhtacim
(81 puan) tarafından
Boşver o zaman bebeğin sağlıklı bir ortamda büyütürsün. Bencil bir baba ile yaşamaktansa seninle yaşar sağlıklı şekilde
0 oy
(3,411 puan) tarafından
Benim bebe 3 aylık. Ağladığı an en fazla 5 dakika sonra bana verir ağlamasına dayanamıyorum der. Ağlamasa ilgilenir ama iste benim bebe de durmuyor. Ben kızıyorum yine alışmasın diye isim var mecbur ilgilen diyorum 
(81 puan) tarafından
Anladım ne güzel:)

İlgili sorular

+3 oy
35 cevap 598 göst.
0 oy
11 cevap 286 göst.
0 oy
2 cevap 153 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.