0 oy
225 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (468 puan) tarafından

image

bu nasil alirinir mi kullanan var mi ?

9 Cevaplar

0 oy
(1,532 puan) tarafından
Ben hiç yedirmedim neden derseniz erkek bebek sorunsalı ordanda kendini atar kafasının üstü e düşer diye bi kaç arkadaşın başına geldi korkdum almadım almak istersen güzel ama uzun ömürlü değillerdir 
(468 puan) tarafından
olacak olan tabiki olut ne olsun istiyorsunuz anlamadim.ki yemegini yedirip indirecem.zaten genel.olarak.mama sandalyesi fikri nasil diye sormadim aslinds bu model nasil diye sormustum ben. polemik yarattigimi nerden anladiniz allah askina ya
(763 puan) tarafından
Sağlam durmuyor
(468 puan) tarafından
dimi civilde bi model var o daha iyi gibi onu alacagim
(763 puan) tarafından
Laminanra koysan kayar gibi başka model bak derim
(468 puan) tarafından
tamamdir tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(1,856 puan) tarafından
O masadan malesef ayağa kalkıyor yanında olsanız bile kalkıyor durmuyor gözünü hiç ayirmaman gerek ben almadım kirada oturduğum evde vardı öyle kullandım yanında durdum hep kemer için agliyordu sonra koymadım şimdi 3 yaşında çok özeniyor yemeğe gidince hep onlarda oturmak istiyor sjsj
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Benimki farklı modeldi. 2 yasına kadar kullandım. Sonra ayağa kalkmaya başladı. Ama diğer türlü olunca cocuk masada durmuyor ya da yerde kaçiyor. Bu sayede cocuğum oturup yemeyi öğrendi. Şimdi asla masadan kalkıp gezmez. 
(468 puan) tarafından
tesekkur ederim yorumunuz icin aslinda ben genel olatak mama sandalyesi fikri nasil diye sormadim bu model iyi mi diye sormustum da diger arkadaslar beni yablis anladi :) tedekkurler size
(2,947 puan) tarafından
Bendeki beyaz ikeanın klasik modeli. Ayak kısmı önemli aşma falan olmasın ona dikkat et. Aşırı pahalıya hiç gerek yok.
(468 puan) tarafından
bunun ayak kismi pek guvenilir degil gibi dimi
(2,947 puan) tarafından
Biraz değil gibi geldi bana :/
0 oy
(4,472 puan) tarafından
Bu model yok ama ayak koyma yeri olsa iyi olurdu bence. Tablası sağlam mı ona bak çünkü sürekli bişeyleri vuruyorlar o kısma. Onun dışında çok para dökmeye gerek olduğunu düşünmüyorum mama sandalyesine, zaten ömrü çok uzun değil. 
(468 puan) tarafından
on tarafta var canim ayak koyma yeri
0 oy
(11,975 puan) tarafından

image

benimki bundan ama ikea antilop daha iyi. bu ikiye ayrılıp masa sandalye oluyor diye aldım. 14 aylık bazen ayağa kalkıyor ama başında durursan zaten sorun olmaz. 
(468 puan) tarafından
tesekkur ederim
0 oy
(1,181 puan) tarafından
Bende var. Çok küçük yani çocuğu oturtup çıkarmak zor oluyor. Pek tavsiye etmiyorum.
(468 puan) tarafından
aa iyi ki almamisim tesekkurler civilde baska bi model vardi onu aldim
(1,181 puan) tarafından
Evet canım almayarak iyi yapmışsın ben pişmanım çünkü. Kızım azıcık büyüsün değiştircem.
(468 puan) tarafından
kujju pratik mama sandalyesi bej olan eger vaktiniz varsa bakip yorumlar misiniz ben foto koyamiyorum civil. comda
(1,181 puan) tarafından
Senin aldığın buna nazaran daha iyi
(468 puan) tarafından
cok tesekkur ederim
0 oy
(1,669 puan) tarafından

Senin attiğından aldım ben kullanmadan da kapının önüne koydum. Hiç sağlam değil. Çocuğum da oturmadı. Bizde bundan var. Ben dolap uygulamasindan hiç kullanılmamış halini 2500 e almistim. Daha uygun markaların böyle sağlam mama sandalyeleri var onlara bakabilirsin. Oğlum 2 yaşında hala kullaniyor bunu 

image

0 oy
(2,979 puan) tarafından
Hayır canım kesinlikle alma gorumcem aldi hiç memnun kalmadj 

Saglamligi ve oturumu konusunda
0 oy
(1,223 puan) tarafından
2 yıldır kullanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 489 göst.
5 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 58 göst.
0 oy
6 cevap 132 göst.
0 oy
10 cevap 127 göst.
3 Ağustos 2024 Aile kategorisinde gizemsahin (5 puan) tarafından soruldu

406,593 soru

12,196,192 cevap

36,737 kullanıcı

...