0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (1,561 puan) tarafından
Kızlar benim 13 aylık bebeğim var,arada parka götürürüz ama onun haricinde komşu vs ilişkilerimiz olmadığı için hiç arkadaşı yok bu bir problemmi sizce yoksa ben mi büyütüyorum, sırf arkadaşı olsun diye de herkesle arkadaş olmak istemiyorum.

6 Cevaplar

0 oy
(1,561 puan) tarafından

En İyi Cevap
Benim hiç arkadaşım yok onunki nasıl olsun:)
-Reklam-
+1 oy
(8,830 puan) tarafından
Parka çıkıyoruz benimki 3 yaşında gittik bir çocuk çağrıdır 5 dakika oynadı gitti :D 
(1,561 puan) tarafından
Kimse oynamıyor hep çekingen çocuklar,tam tersi benimki gider yanlarına hiç takmazlar onu:)
(8,830 puan) tarafından
Benim oglanda arkadaşş gel diye bağırıyor sjj
(1,561 puan) tarafından
Hahaha çok tatlı yerim onu:)
+1 oy
(381 puan) tarafından
Aynı sorunu bende yaşıyorum sürekli gözüm camda siteye çocuk insinde bende kızımı götüreyim diye bekliyorum halbuki yan komşum var bebegi var onunda kızımla yaşıt ama bir türlü o samimiyeti kuramiyoruz ya
(1,561 puan) tarafından
Benimde hiç arkadaşım yok eşimin yaşadığı yere geldik hepsi tanıdık herkesle muhatap olmadım yalnız kaldım:)nşallah seneye kendi evimize geçecez o zaman olur umarım.
(381 puan) tarafından
Bende onu bekledim kendi evimize geçtik ama yine aynı düzen şuan herkeste bir soğukluk var kimse kimseyle muhattap olmuyor bende dahil buna kimseye güvenilmiyorki evine kahveye davet edemiyorsun
(1,561 puan) tarafından
Çok haklısın bende insanların kötülüklerinden korktuğum için pek fazla muhatap olmuyorum,kolay kolay evime kimseyi cagiramiyorum, aslında eşimin bir arkadaşı var çok yakınlar biz evlerine gittik oğlumdan küçük kızları var, onları bir türlü davet etmedim çok istiyorum ama hazır değilim biraz da utangaçlık var bende bide yemek konusunda kendime güvenemiyorum:)
+1 oy
(12,031 puan) tarafından

1 yas daha akrandan anlamazki. Benim kucuk 20 aylik yanina biri gelince hic onunla ilgilenmiyo yani :D ama daha buyuyunce istiyolar arkadas

(1,561 puan) tarafından
Kız çok sinirli,doktor dedi akranlarıyla nasıl, içimden dedim benim yok onun nasıl olsun:D
Büyükte olsaydı olurdu valla razıydım.
(12,031 puan) tarafından
Parka cikar sık sık havalat guzel şuan. Ailelerden uzaksin sanirim. Bizim kuzenler falan var. Atkadaslar var ama kucuk olan iste 20 aylik oyle kimseyle ilgilenmiyo. Ama buyuk 4 yasinda surekli birileri gelsin istiyo
+1 oy
(1,390 puan) tarafından
Bizimde öyle hep büyük çocuklar var ama genelde büyük bi kiz çocuğu tek başına olunca kızımla oynuyor yada erkek genelde her çocuğun arkadaşı var sansimixa arkadaşı olmayan çocuk varsa oynuyorlar 
(1,561 puan) tarafından
Öyle oluyor genelde valla grup halinde takilirlar:0
+1 oy
(2,944 puan) tarafından
Oturduğum yerde yok ama annemlerin orda var. Kızım 3 yasında evden çağırmaya geliyorlar gülüyorum :D orda büyük kücük bir sürü var. O yüzdn haftanın 4 günü oradayız 
(1,561 puan) tarafından
Ne güzel umarım bizde öyle oluruz

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 754 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 217 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 148 göst.
22 Şubat 2022 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,198 puan) tarafından soruldu