0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (2,208 puan) tarafından

Herşeyi unutmuşum ben ya 6 sene geçince böyle oluyor demekki ;) neyse kızlar bu ayın sonunda doğumum var ne zaman sonra duş alınıyor bilen var mı

29 Cevaplar

0 oy
(2,945 puan) tarafından
Doğum yaptığımın 2. Günü. 
-Reklam-
0 oy
(18,698 puan) tarafından
Doğumdan sonra eve geldim yikandim hemen. Normal dogumdu. Sezeryan hakkında fikrim yok 
(2,208 puan) tarafından
Sağol canım abdesti 40 çıkmadan almıyoruz ama dimi
(18,698 puan) tarafından
İstersen al ne olacak. Gusül abdestini istersen her banyo yaptığın zaman da alabilirsin. Ama asıl kanama bitince muhakkak alman lazım ve ibadetlerine başlaman lazım. Diyelim ki 32. Günde kanama bitti artık. O zaman gusül alıp namaza başlarsın
(2,208 puan) tarafından
Anladım canım sağolasın ben ayak tırnaklarıma french yaptırıcam da o yüzden şart mı diye sordum
0 oy
(850 puan) tarafından
Oğlumda temmuzda doğum yaptım ve adana sıcağında düşün :) tahmin edemezsin ne kadar sıcak olduğunu. Ertesi gün eve çıkar çıkmaz annemler bebeği yıkarken ben de banyoya girdim hem süt gelsin diye göğüslerime de ılık su tuttum annem tabure koydu üstüne havlu serdi öyle oturup banyo yapmıştım dikişim çoktu ayakta duramıyordum çünkü fazla 
(2,208 puan) tarafından
Allahtan benim ki serin olucak bu ayın sonunda çünkü :))
(850 puan) tarafından
Hayırlısıyla doğur canım inşallah :) ben de. 2ye hamileyim marta gelecek doğumum. Allah'tan ev doğalgazli yine gelir gelmez banyo yaparım Allahın izniyle
(2,208 puan) tarafından
Amin inşallah canım sende :)
0 oy
(6,473 puan) tarafından
Ertesi günü al dedi Dr 
(2,208 puan) tarafından
Anladım canım peki bu bebek içinde geçerli mi hastaneden çıkınca eve geldiğimiz de bebek de banyo yapabilir mi
(6,473 puan) tarafından
Benim kızım küvözde kaldı canım ertesi gün gelemedi ama göbek bağı düşene kadar yıkanmıyor
(2,208 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(2,235 puan) tarafından
Hemen duş alabiliyorsun canım iyi geliyor dikişli yerini iyi kurutman lazım sadece o kadar. Ben uzaktan saç kurutma makinesi tutuyordum ıslaklık kalmasın hiç diye
(2,208 puan) tarafından
Sağol canım bende öyle yaparım çünkü dikişlere öyle bastırarak kurutamayız
0 oy
(10,664 puan) tarafından
Hemen aliniyo ya normal dogumda zaten dikis yoksa hemen alirsin sezeryansa da dikisin uzerine bez kapatiyolar dikisine su degmiyo o sekilde suya giriyosun zaten sut hormanlarin daha hizli aktiflessin diye sadece dikis islanmayacak gerci beni w gun sokmadilar 
(2,208 puan) tarafından
Normal doğum şuan benim canım
(10,664 puan) tarafından
Dikis plmazsa yikanirsin canom
0 oy
(2,959 puan) tarafından
Ben 3. Gün eve geldim. Gelir gelmez suyun altına girdim canım zaten mastitte olmustum
0 oy
(673 puan) tarafından
Normal doğum yaptım eve gelir gelmez ayakta duş aldım ama sezeryan için bi fikrim yok 
0 oy
(3,921 puan) tarafından
Normal mi sezaryen mi dogum oldu? Ben normal dogum yaptim ertesi gun eve gelince hemen dus aldim. Sezaryeni bilemiyorum.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 529 göst.
15 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 221 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 576 göst.
14 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azizeak (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 150 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (294 puan) tarafından soruldu

404,758 soru

12,124,640 cevap

36,483 kullanıcı

...