0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (3,339 puan) tarafından
Nasıl aktiviteler yaparsınız malum artık havalar yağmurlu dışarı da sayılı mekanlara gidebiliyoruz 

Oyuncaklarla tek oynar mı cocuğunuz benimki hep peşimde beni çekiyor oynamak için bende sıkılıyorum yani bir süre sonra bırakıyorum sonra canı sıkılıyor 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
3 yaştan selam cizgi flimide yasakladım.

Boyama top park ,kuleler hayvanlar ev toplama maakina boşaltma suruklenip gidiyoruz
-Reklam-
0 oy
(4,915 puan) tarafından
Hahahah başlığa gel iki buçuk çocuk o nasıl oluyor dedim
(17,884 puan) tarafından
Aynı yorumu yazmaya geldim 2.5 sayı olarak çocuğu var sandım
0 oy
tarafından
Valla cok zor geciyo sabah kalkar 1 saatte kahvalti yapar biraz cizgi film izler ayilamiyorum cunku ben namaz kilarim falan sonra birlikte evi toplariz biraz yardim eder biraz salona gider daha cok ortaligi daha da dagitir ben duzeltirim o bozar gelde delirme iceri gider anne gelsene bi dakka diyd bagirir gelene kadar giderim oyuncaklari dagitmis sikilmis olur oyun kurarim beni de ister birakmaz is yapiyim bulasik makinadini birlikte bosaltiyoruz camasirlari birlikte asiyoruz onceden supurgeyd mopa hevesi vardi ona da almistim ben ne yaparsam o da onu yapardi artik o da yok surekli bana yapisik bu ara bende ailevi olarak zor bi donemden geciyorum bunalmis durumdayim bagris cagris geciyo gun telefon tablet veriyorum sikisinca 
0 oy
(3,456 puan) tarafından

Benimkiyle yaşıt.. asla tek başına oynamıyor sürekli sürüklüyor hep yanında olalım istiyor. Evde araba sürüyoruz, kağıt kesiyoruz, boya yapıyor güya karalıyor öyle. Sıkılıyor dışarı çıkıyoruz yürüyüşe biraz babası gelince benim mesai bitiyor:D

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 667 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 139 göst.
11 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 143 göst.
24 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (595 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 70 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevdammm (348 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,553 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...