0 oy
504 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından
Kaynim gün oluyor düzgün konuşuyor gün oluyor laf sokuyor kocama karına söz geciremiyor aileme bile diyor bunu kendisi eşiyle arası pek iyi değil bizim de iyi olmamızı istemiyor sanki

8 Cevaplar

+1 oy
(2,832 puan) tarafından
Nerden buluyor o yüzü? Ne münasebet öyle konuşuyor 
(63 puan) tarafından
Eşimden buluyor canım
-Reklam-
0 oy
(585 puan) tarafından
Görümce rolünü kaynin üstlenmiş sanırım yüz vermeyin 
(63 puan) tarafından
Yok canim yüz de vermiyorum kendini bişey sanıyor
0 oy
(837 puan) tarafından
Aynı bıxım kayın gıbı karsı daıremde oturuyorlar yerı gelıyor görüp konuşmuyom bıle vllhı, 
(63 puan) tarafından
Konuşulmaz zaten öyle insanlarla
(837 puan) tarafından
Hıc sorma esım cezaevıne gırdıgınde burnumda n getırdı  buutun paramızı yedı aç adam sımdı zengin olmuş bızım sayemizde havalanmıs haram olsun öyle insanlara hersey
(63 puan) tarafından
Haram zaten Allah bırakmaz
(837 puan) tarafından
Aynen öyle vllhı hıc morelı bozma bosver
0 oy
(19 puan) tarafından
Ben kaynım ve eltimle konusmuyrkum kavgaliyiz eşim kardeşiyle konuşuyor ama eski samiyet YK şeytanla da konuşmuyor ama nefret ediyorum ya onları görünce sinirim tepeme çıkıyor ya 
0 oy
(5,107 puan) tarafından
Bu kadar yüz vermeyin kaynım eşime böyle diyecek bana bırakmaz kendi ağzının payını verir kardeşi bile olsa kardeşi geç anne babasına dahi evimizle kisiligimiz ile yaşam tarzimiz ile hiç bir söz ettirmez bizim aile yaşantımız karı koca iliskimize kim ne sebebten olursa olsun birşey diyemez  sizden yüz bulmuş belli ki 
(63 puan) tarafından
Canım eşim çok yüz veriyor ne dese susuyor
0 oy
tarafından
Benm kaynimda eşime çok derdi karısının ağzına bakıyor diye eşimde lafını esirgemez cevap verir hemn valla hakediyrlar yaa pislikler
(63 puan) tarafından
Kız benim eşim hiç bişey demez yani ağzını kapatacak kadar sert cikismaz yumuşak yumuşak anlatır ondan yüz buluyor galiba
tarafından
Aynn olabilir canm sert dille konsmadigi sürece degsmezler bizmkiler brbrlerine girdi resmen karın gitsin falan filan dövüş oldu bldgin smdi köpek gbi pişmanlar ama konusmuyrz yinede onunla
(63 puan) tarafından
Ayy Allah'a sığınırım öylelerinin şerrinden karın gitsin ne ya resmen yuva yikicilar
tarafından
Öyleler tabi anasının lafından çıkmaz kaynım kaynana zaten oğluna kız begenemiyor ya kızın ismini sevmiyor razı gelmiyor yada kendisyle yaşamak istemiyorlar kaç kere görücüye gttiler olmadı kaynimdan bı halt olmaz yani kocam iyiki cekmems bunlara çok şükür yuva üstüne yuva olmaz der hep
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Sende şok ben öyle yapıyorum aşırı iyi olunca ***** yerine koyuyolar cadı gelin olursun ama kafan rahat eder
(63 puan) tarafından
Valla doğru iyi sesszi olunca böyleleri daha da azıyor
0 oy
(4,437 puan) tarafından
Kocanda is biter hsyirdir sen yengeni konuşup duruyosun gozun mu var derdin mi var diyecek.
(63 puan) tarafından
Ay keşke adam olup öyle diyebileydi ama maalesef

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 532 göst.
24 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 284 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 269 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sena-55. (37 puan) tarafından soruldu