+2 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (1,131 puan) tarafından

Bı arkadasım var bildim bileli bana her ilk mesaj attığındada saatler sonra dönüş yapıyor. Çok sinir bozucu. İnsan birine merhaba nasılsınız yapıyorsun diye mesaj atıyorsa (öylesineyse. bi diyeceği, bi ricası yoksa) demek ki boş bir zamanındadır. Müsaittır konuşmak istıyor. Ben dakikalar içinde olmuştur belki 20-30 dk sonra da görmüş olabilirim mesajı. Cevap veriyorum saatler sonra dönüş yapıyor. Amacı ne anlamıyorum neden böyle meşgul imajı vermeye çalışıyorsa... Adım kadar eminim mahsus yaptığını çünkü bi ara birlikteydik bi arkadaşı mesaj atmıştı. Baktı cevap vermedi "aman hemen cevap vermeyeyim" dedi. 

3 Cevaplar

0 oy
(2,351 puan) tarafından

Sende böyle birine mesaj atma kaçan kovalanır çok peşine düşme 

(1,131 puan) tarafından

ben zaten mesaj atmıyorum hep o atıyor atınca da böyle.kafa dengim de değil. Sağolsun hep ilk adım kendisinden gelir yani insan tadında bırakır. 

-Reklam-
0 oy
(59 puan) tarafından

Ayyy başka arkadaşın yok mu kız boşver sallaa 

(1,131 puan) tarafından

Amann arkadaş peşinde olan kim. Ben böyle saçma davranılmasına sinir oldum. Zaten söyledim de gerçek düşüncelerimi 

0 oy
(22,188 puan) tarafından

Üç gün sonra iyiyim yaz :) 

(1,131 puan) tarafından

Hakkı bu olsa gerek :) ama söyledim gerçek düşüncelerimi ay ne alaka insan çocuklu olunca müsait olamıyor dedi de ben söyleyeceğimi söyledim artık o düşünsün 🙂

(22,188 puan) tarafından

Kız valla dene sen nasılsın falan da deme üç gün sonra iyiyim işte şunu yapıyorum falan de koy tepkini konuşmak istiyorsa adam akıllı yazsın ha ama büyük çocukları varsa bazen mesajı onlar açıyor görmüyor olabilir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 318 göst.
17 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 419 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,557 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 740 göst.

Kategoriler

1,457,717 soru

23,912,427 cevap

323,048 kullanıcı

...