0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (607 puan) tarafından

Duyduğum gördüğüm cinayetler beni eve mahkum etmeye yeter. İlla bir hasım yada takıntılı olmasına gerek yok. Yoldan geçeni keyfi olarak öldüren psikopatlarla dolu ülke. Ülkem artık cennet vatanı değil cehennem vatanı oldu. Korkuyorum insanlıktan artık. Sanırım evden dışarı çıkmam kolay kolay. Güvenli alan kalmadı artık. Hastane, okul, park aklına gelebilecek her yerde herşeyi AP açık yapıyorlar. İçim acıyor öldürülen kadınlara, kızlara:'( ülkede adalet yok asla. Katiller fink atıyor dışarıda neden başka ülkede cinayet bu kadar yok çok üzgünüm kızlar başım ağırıyor olayların etkisinden. Ailemden eşimden çocuğumdan korkuyorum başlarına birşey gelecek diye. 

Ülkeye savaş gerekmez, zaten herkes herkesi öldürmeye çalışıyor. Kadınlara bir yürülük gelmesi lazım.

5 Cevaplar

0 oy
(19,494 puan) tarafından
Böyle yaparsan kendi hayatını bitirirsin. Bir daha gerektiğinde bile çıkamayacak hale gelirsin. Herşeyin fazlası zarar. Bu şekilde yapmak yerine sosyal medya ve haberleri takip etme daha iyi. Eve kapanır kalırsan psikolojin daha cok çöker ben sana diyeyim 
-Reklam-
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Valla evde bile kendimi guvende hissetmiyorm ne yalan soyleyeym yalnz yasadigimi biliyo tum mahalle oldurulsem kim vurduya giderim cocugum a korkuyorm nolacak diy3

Oyle hal aldi ki manyagina sapigina iyi cesaret geldi hepsi disarida evimin ici bile guvenli degil
0 oy
(762 puan) tarafından
Başka ülkede de cinayet çok,  ben bunu iman ve inanç eksikliğine bağlıyorum Allah  yardımcımız olsun. Zorunlu kalmadıkça bahçeemden dışarı adım atmıyorum.
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Koştur koştur okula okuldan koştur koştur eve biber gazı yanımda hep etrafına bakmaktan bazıları yanlış anlar diye korkuyorum canımdan değilde çocuklarıma zarar gemir diye bütün korkum hele park market çıktı hayatımızdan eşim olmadan gidemiyorum çünkü çocuklarım givende değil RABBİM hepimizden uzak eylesin bu belaları musibetleri inşallah korusun hepimizi cocuklarimizi 

Bu yönetim ne canlar aldı 
0 oy
(12,610 puan) tarafından
dünden beri o kadar çok biber gazı satılmış ki zam yapmışlar. yaşadığımız hayata bak, bakkala giderken bile güvenlik önlemi almak zorunda hissediyoruz kendimizi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
14 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinos2194 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.
0 oy
8 cevap 101 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu

408,404 soru

12,270,063 cevap

37,571 kullanıcı