0 oy
870 göst.
Aile kategorisinde (1,016 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar dün paylaşmıştım gorumcemle kaynim birlik olmuşlar pasta sipariş etmişler 10 bin liralık eşim ödeyecek diye bu sabahtan konuştum benim gönlüm razı değil 10 bin bir pasta için çok fazla hem de emrivaki yaptılar yani hoşlanmadım bu durumdan dedim eşim bana bir şey söylemedi biraz bozuldu ama hissettim ben de uzatmadim. Neyse kardeşleriyle konuşmuş herhalde onu iptal etmişler yapan kişi de daha yapmamış zaten 5 binlik bir sipariş vermişler o da çok ama daha da bozgunculuk yapmıyim ben söyleyeceğimi söyledim zaten dedim pasta aşırı lezzetliydi ama yediğim en iyi pastaydi diyebilirim

Herkese cevap yazamiyorum cok kucuk bir bebegim var kusura bakmayin

Fotoyu kaldırdım belki buralarda bir tanıdık vardir

39 Cevaplar

+1 oy
(4,568 puan) tarafından
Digun salonu da içinde 20 bin verdi görümcemgil üç katlı pasta da dahil sizi opmusler
-Reklam-
+1 oy
(6,423 puan) tarafından
Sende bizi mi kandırıyosun kız :D inanmadım ben. 

Yorumdakiler nasıl inanmış şaşırdım
(1,016 puan) tarafından
Kız niye kaldırayım butik pasta inan fişi faturası olsa atarım. Ama varya kandırmayı çok isterdim biliyo musun
(766 puan) tarafından
Bende inanmıyorum
(6,423 puan) tarafından
Varsa at fişini :) inanmıyorum valla
+1 oy
(930 puan) tarafından
Yani insanlar açlıktan ölüyor ediyor siz pastaya o kadar para veriyorsunuz bana hiç inandırıcı da gelmedin ama neyse eşin 10 dan vazgeçiyor 5 bin veriyor he kesin 
0 oy
(37 puan) tarafından
Kızım 10 bin lira ne ya altın mi bu ? 
(1,016 puan) tarafından
5 bin
(2,038 puan) tarafından
Bence yalan diyorlar önce 10 sonra 5 resmen sövüşlemişler kocani
(4,084 puan) tarafından
Şerifekaya sanırım altında ki altın kaplama ondan 5 bin olabilir:D
0 oy
(148 puan) tarafından
Şu pastaya beş bin TL mi verdiniz cidden 
(1,016 puan) tarafından
Hem de götürüp kendi elimle parayı verdim pastayı aldım getirdim
(148 puan) tarafından
Canım seyy ben üzerine bin TL verip kiramı ödüyorum:)) bana hem çok fazla geldi hemde görüntü desen yok istediği kadar lezzetli olsun bari göze carpsaydi
(1,016 puan) tarafından
Aynen eşime bunu söyledim insanlar bu parayla 1 aylık mutfak alışverişi yapıyor dedim içim yandı resmen
0 oy
(10,972 puan) tarafından
şu pasta 5 bin mi şimdi? tamam yine 10binden iyidir. çok güzel de olabilir afiyet olsun, ama 5bin etmez. bari şeker hamurundan şekilli falan olsaydı
(1,016 puan) tarafından
Sekr hamuru gorumcem istememiş ben de pastayı görünce bu mu 5 bin dedim ama yapacak bir şey yok anlaşma het şey yapılmış. Allahtan 5 bine düşmüş 10 binlik pasta da bence bundan farklı olmazdi
(10,972 puan) tarafından
valla hadi bu oldu gitti ama eşine de ders olsun. ayıp yani. ben kızıma doğum günü hazırladım. süslemesi, pastası, diğer ikramlıkları toplasan 5 bin gitmemiştir. dolu dolu süs aldım, balonlar vs. pastayı yine özel yaptırdık ama yok toplasan 5 etmez
(11,071 puan) tarafından
Bimin pastası da lezzetli :)
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Bu pastaya 5 bin çok geldi bana. Ne bileyim hiç özenli yapmamışlar, lezzeti kadar görseline de önem verselermiş keşke. 
0 oy
(2,967 puan) tarafından

Size yemek bize bakmak kaldı desene :D

Annesidir kuzum ya evet 10 bin fazla ama buda çok değil kardeşleri diretmesede yapmışsa hoş yapmış annelerin hakkı ödenmez valla değil beş binlik ömür biçilmez 7 yaşında en büyük çocuğum buyuteblmek için ne emekler veriyoruz kendimizden düşünelim parası varmış sakinmamis ne güzel 

(1,016 puan) tarafından
Çıkartıp annesine verse içim yanmaz alt tarafı bir pasta diye zoruma gitti bir de tabi eşime emrivaki yapılmasi
0 oy
(408 puan) tarafından
Bu pasta mı 5 bin? . İçeriği ne merak ettim doğrusu :) 
(1,016 puan) tarafından
Icerigi normal pastaydi valla lezzetliydi evet ama normal pasta yani
0 oy
(5,535 puan) tarafından
Görünüşü mozaik pasta gibi bizde evde yapardık ;))) yazık vala gereksiz yani 5 bin yanlış anlama lütfen cnm
(1,016 puan) tarafından
Ben de zaten üzülüyorum ama napalm kaynanamin gönlü oldu diyelim 5 bini en azindan kurtardım diyelim öyle teselli ediyorum kendimi
0 oy
(16,815 puan) tarafından
Kardeşler arasında sadece esinmi verdi parasını canm konuyu tam bilmiyorum 
(1,016 puan) tarafından
Evet aynen öyle onlar organize etmiş eşim ödedi
0 oy
(1,408 puan) tarafından

Bu pastaya eşim ve ailesi 5 bin verselerdi 5000000000 yıl başlarının etini yerdim :D

0 oy
(701 puan) tarafından
5 bine tabiri caizse üstüne kuş kondurması gerekiyoo. Maaliyeti düşük kazancı çok olan pastacılık gibi sektör yoktur her halde..Et olsa pahalı bişiden yapılıyo olsa anlarım kekini bile sudan yapıyorlar, yoğurttan sütten değil...Yazık o paraya da neyse iyi ki doğmuş 
(1,016 puan) tarafından
Butik pasta yapıyorum diye yapan kadın abartmış tamam da bizimkiler niye atlıyor sizin etiniz ne butunuz ne. Dediğiniz gibi iyi ki doğmuş severim kaynanami gerçekten mutlu oldu sevindi böyle teselli ediyorum kendimi
(701 puan) tarafından
Siz seviyonuz da o sanki sevmiyo gibi oğlu yani düşmanı değil insan yazık günah der.
0 oy
(279 puan) tarafından

image

eşimin doğum günü için 300 TL ye özel yaptırdım.
(701 puan) tarafından
Bizde koca sınıfa yetecek özel yapılan pastaya 650 gibi bişey verdik
(279 puan) tarafından
5 bin ne ya , dalga falan geçiyor galiba
0 oy
(6,138 puan) tarafından
Bu pasta senin için mi yapıldı bacım içinde altın mı var fiyat ne öyle 
(1,666 puan) tarafından
Olay ne valla anlamadım. Kısa bir özet geçmeli post sahibi
(6,138 puan) tarafından
Bende bilmiyorum vallahi bekliyelim bakalım ☺
(1,016 puan) tarafından
Özet soyle geçebilirim kaynimla gorumcem kaynanamin dogum gününü kutlamak için sürpriz bir pasta yaptirmislar 10 bine anlaşmışlar eşim de biri asgari ücret alıyor biri yeni evlendi onlar ödeyemez ben ödeyeceğim dedi sonra da işte postta yazdığım gibi gönlüm razı değil dedim kardeşleriyle konuşmuş sanıyorum ki 5 binlik bir pastaya anlaşmışlar bu da o 5 binlik pasta. Detaylı isterseniz bir önceki postumu okuyabilirsiniz
(1,666 puan) tarafından
Yahu 5000 e pasta nedir arkadaşım. Allah aşkına düğün pastası mi alıyorsunuz. Alt tarafı gidip maximum 500.tl.ye pasta alıp.kutlayacaktiniz. çok saçma bir durum. Bu durum cidden benim hayatımda yasanamazda hadi yaşandı diyelim. Kıyamet kopar kıyamet. 5000 tl ye pasta mı alınır ya. Valla ben burda sinirlendim.
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Evde yapmış gibi görünüyor yapmayın Allah aşkına Nisan pastası değil ki 5 bin TL verilsin 
0 oy
(18,462 puan) tarafından
Ayranı yok içmeye tahtirevanla gider ..... 

Olay tam olarak bu. Bu pasta da 5 bin etmez. Yazık giden paraya 
(1,016 puan) tarafından
Kendi elimle gittim parayı verdim pastayı aldım geldim içim acıdı gerçekten
(18,462 puan) tarafından
Benim bile içim acidi
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Bu pasta 5 bin haketmiyor pastacınız baya dolandırıcı gibi
(1,016 puan) tarafından
O ticaret yapıyor tutturabildigini satıyor bizimkiler de dolandirilmaya yer arıyor sonradan da söyledim gorumceme de eşime de bu asla 5 binlik bir pasta değil dedim eşim de bana katıldı gorumcem çok sesini çıkarmadı o organize ettiği için
(2,514 puan) tarafından
Canım biz geçen koca tepsi fıstıklı baklavayı 2 bine aldık ki pastanın fıstıklı baklava kadar masrafı yok. Yazık olmuş olan oldu artık
0 oy
(4,084 puan) tarafından
Canım kusura bakma da lezzeti güzel olabilir ona Bir şey diyemem ama yazısı desen kendisi desen o parayı haketmiyor bence yazıyı ortalayıp yazsaymış bari neyse olan olmuş mideler bayram etmiş 
(1,016 puan) tarafından
Asla haketmiyor 1 dilim pasta yedik mideler de çok bayram etmedi. Herhalde pastacı bayram etmistir
(4,084 puan) tarafından
Bence de bu pastadan 5 alan yazısını az düzgün yazıp 10 da alır haksız kazanç işte
0 oy
tarafından
5 bin çok buna ya. Geçen hafta pasta yaptım o daha güzel duruyor :)))

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 606 göst.
24 Kasım 2023 Aile kategorisinde Hsret.1234 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 464 göst.
0 oy
2 cevap 148 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde zelalclk (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu