İyi akşamlar kızlar o kadar bunaldım ki yazmak istedim, kayınvalidem bizde 15 gundur, sagolsun cocuga bakar ılgılenır uyutur eder kötü sözü de yoktur ama ben mı sorunluyum bana mı batıyor bılmıyorum bazı hareketlerı o kadar rahatsız edıyor ki, mesela hiç haberı olmadan bir yemek yapıyorum akşam hep beraber yerken ‘bunu benım dedıgım gibi mi yaptın, bak guzel olmuş’ diyo, sanki ona sormusum da tarıf almısım gibi, şok oluyorum her seferınde, eşim çok nadir de olsa boynu tutulur dun aksam tutulmus biraz ovmamı ıstedı kayınvalıdem de salonda tam oturdum cocuk agladı bakmaya ıcerı gıttım geldım oturmus ovmaya baslamıs ‘biiirrr parmaaaak masajııı yapayımm daaa rahatla’ diyo eşime, hadi herseyı gectım geldıgınden beri eşime habire ‘ayy gece baktımm heryerınıı acmıstın örttum diyo’ yani belkı 5-6 keredır soyluyor neredeyse her gece bebe kontrol eder gibi oglunun ustunu kontrol etmeye yatak odamıza biz uyurken gelıyor, benım aılem annem asla gırmez bız ıcerıydeyken, şok oluyorum, dun gece bebegımı besledım tam yatıyorum uyku uyanıklık arasındayım ama besıkten tarafayım ustumde ortu vs yok ses geldı kapı acıldı, bende işte uyuyo gibi yaptım bakalım napıcak oglunun ustu kapalı benım ustumde hicbirley yok, baktı baktı çektı kapıyı cıktı bılıyomusunuz sizinkilerde gece siz uyurken odanıza gırıyor mu