+1 oy
753 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar o kadar bunaldım ki yazmak istedim, kayınvalidem bizde 15 gundur, sagolsun cocuga bakar ılgılenır uyutur eder kötü sözü de yoktur ama ben mı sorunluyum bana mı batıyor bılmıyorum bazı hareketlerı o kadar rahatsız edıyor ki, mesela hiç haberı olmadan bir yemek yapıyorum akşam hep beraber yerken ‘bunu benım dedıgım gibi mi yaptın, bak guzel olmuş’ diyo, sanki ona sormusum da tarıf almısım gibi, şok oluyorum her seferınde, eşim çok nadir de olsa boynu tutulur dun aksam tutulmus biraz ovmamı ıstedı kayınvalıdem de salonda tam oturdum cocuk agladı bakmaya ıcerı gıttım geldım oturmus ovmaya baslamıs ‘biiirrr parmaaaak masajııı yapayımm daaa rahatla’ diyo eşime, hadi herseyı gectım geldıgınden beri eşime habire ‘ayy gece baktımm heryerınıı acmıstın örttum diyo’ yani belkı 5-6 keredır soyluyor neredeyse her gece bebe kontrol eder gibi oglunun ustunu kontrol etmeye yatak odamıza biz uyurken gelıyor, benım aılem annem asla gırmez bız ıcerıydeyken, şok oluyorum, dun gece bebegımı besledım tam yatıyorum uyku uyanıklık arasındayım ama besıkten tarafayım ustumde ortu vs yok ses geldı kapı acıldı, bende işte uyuyo gibi yaptım bakalım napıcak oglunun ustu kapalı benım ustumde hicbirley yok, baktı baktı çektı kapıyı cıktı bılıyomusunuz:) sizinkilerde gece siz uyurken odanıza gırıyor mu

34 Cevaplar

+4 oy
(2,914 puan) tarafından
Hiçbirşey deme cnm gece yatmadan önce kapını kitle zaten anlar  asla normal değil evli oğlunun odasına gitmek belki müsait olmayan bir zamanda girdi içeri bekarken bu kadar düşkün olmazlar evlenince kıymete biner emin ol o da kıskançlıktan 
-Reklam-
+2 oy
(2,884 puan) tarafından
O haltı yazın bi kere yaptılar sıcakta bende gecelikle uyuyordum apar topar çıkmış eşimde bana kızdı niye böyle uyuyorsun diye bende ddim odama destursuz giren onlar bana değilde onlara kız dedim bir daha giren olmadı
(1,031 puan) tarafından
Gece nasıl uyuyacağına karışana kadar onlara kızsaymış.İşe bak
(2,884 puan) tarafından
Bende öyle dedim zaten yazın ortasında tabi ki gecelikle yatcam o sıcakta
+1 oy
(4,215 puan) tarafından
Gel koynumuza gir de ;))) olmadi ben kalkayim sen yat de abi bi tane ya bi tane akillisi hadi akilliyi gectim had hudut bileni yok mu bunlarin. İfrit olmalik yeminle 
(13 puan) tarafından
O kadar normal soyluyor ki bide su ıcmeye kalkmıs gibi
0 oy
(776 puan) tarafından
Kapıyı kilitlerim asla giremez yerinde olsam kilit yoksa ağır bişey koy anlar belki
(13 puan) tarafından
Bıdaha derse terslemeyı dusunuyorum bende
(776 puan) tarafından
Bencede
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Okumadım çok uzun geldi ama başlıktaki soruya cvp verim bi ara bende kaldı birkaç gün ana gece bi baktık pat girdi çok sinirlendim aşırı hemde kapıya bile vurmadı sonra kilitledim tabiki sabah kapı kilitli tekrar pat diye aciyorduki bir baktı kapı kilitli birdaha girmedi ne münasebet görgüsüzlük işte başka birşey değil ayıp yani
(13 puan) tarafından
Bana garip gelmıyor dimi yaptıgı ayıp resmen
(1,259 puan) tarafından
Kız tabi ayıp kilitle odanı
0 oy
(18,859 puan) tarafından

Yuh pes . Odanı neden kilitlemiyorsun peki? 

Benim kaynanam 1 kez girmişti. Ama o da odaları karıştırıp da. Onda bile nasıl sinir olmustum. Ama bişey dememistim. Sabah esimden özür dilemiş. Odaları karıştırdım diye. Bu olabilir. Ama ne olursa olsun sizinki normal değil. Yatak odası mahremdir. Hele ki kapı çalmadan asla girilmez 
(18,859 puan) tarafından
Normal değil de eşin de bazı şeylere üzülmemeyi öğrenecek
Sert bı dille söyleme o zaman. Anne korkuyorum aniden odaya girince. Sen gece gelme ben hallediyorum de.
(50,947 puan) tarafından
bu aksamda linkin yorumlarinin altina yazasim geliyor. esin uzulecekse bunun icin üzülsün yada annesine ayar versin
(18,859 puan) tarafından
Yaz bacım ☺️ aynı fikirdeyoz demek ki
(50,947 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️
(17,063 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşim üzülür mü diye düşünürsen üzgünüm seni çok üzerler gece odanıza girecektim baktım kapınız kilitliydi mı diyecek sanki eşin de sorarsa istersen bilmezden gel annenler evde diye rahat edemiyorum  rahat rahat soyunup giyinemiyorum sana rahatlıkla yaklasamıyorum de olsun bitsin
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Gece uyurkeni birak gündüz bile odama girmez ben odada bebeğimle olsam mesela kapıyı tıklatir açmaz arkasından konuşur içeri girmesi gerekirse( dun Misafirler vardi elektrik süpürgesi de benim odamda kapıdan) kapıdan seslendi gel al anne dedim üstümüze battaniye aldım arkasi dönük girdi kafasini yerden hiç kaldırmadı arkası dönük çıktı çok hassastır sagolsun. Buzdolabımi bir cekmecemi falan açacak olsa müsait mi diye sorar estağfurullah anne aç tabi derim her seferinde olsun olur ya der her seferinde de sorar 
(610 puan) tarafından
Maşallah kaynvalidene ne kadar ince düşünceli ve edepli
(5,368 puan) tarafından
Gerçekten MasaAllah nazar etmeyelim :) Benim kaynanam olsa ohoooo :D
0 oy
(183 puan) tarafından
Esim yokken girer sorun etmem ama esim varken girmez , bir kez girdi oyle esim bi kizdi musait miyiz bi sorar insan boyle gelirsen herseyle karsilasirsin anne dedi ,  oda son oldu
0 oy
(636 puan) tarafından
Bence cok abartiyosun ne var bundaki hatta soyle kaynanana anne kalkip gelmek zor geliyidur ustunu falan ortuyosun gel oglunla yat bn icerde yatarim de :) .tovbe yarabbim ya ne kadar ayip yatak odasi demek mahremiyet demek yani bu ne dusuncesizlik ha esin gece calisiyodur oda toruna goz kulak olma amacli gece gelir Allah korusun yeni bebekse falanda onun disinda ne munaeebet yani 
0 oy
(1,288 puan) tarafından
İlk çocuğumda doğum yaptığımda kaynanamla birlik oturuyoduk. Çocuğu kontrol etmeye diye geliyodu bize bakiyodu ertesi gün de oğlum sana sarilmiyo sen ona sariliyosun diyodu. Bende 40ımız çıktıktan sonra kapıyı kitledim bidaha da gelmedi. Laf arasında da eşime dedi zaten gelmiyorum karın kapıyı kitliyo dedi bı güldüm ki
(4,345 puan) tarafından
Ay o nasıl cümle öyle ya oğlun bana sarılmıyorsa bu bebek nerden çıktı deseydin tövbe Yarabbim ne biçim insanlar var okurken ben sinir oldum valla ya
(1,288 puan) tarafından
Evet canım böyle saçma düşünen insanlar var malesef ki
0 oy
(50,947 puan) tarafından
kilitlesene kapini
0 oy
(2,994 puan) tarafından
Heralde basardim cigligi bu kadarda pasif olmayin ya
0 oy
(3,012 puan) tarafından
Dünyanın bin türlü hali var. Direkt girilmez tabii ki abes bir durum 
0 oy
(3,859 puan) tarafından

Şimdiye kadar susmana şaşırdım helal olsun ben yatak odasinda iş yaparken bile gelse rahatsız oluyordum sen içerde otur geliyorum diyip çıkıyordum işimi bırakıp belki abartılı gelecek ama yatak odası bizim ozelimiz kendi tarafımdanda kimseyi sokmam

0 oy
(2,507 puan) tarafından

Gel kaynanacim aramıza yat de :D

Ayy kapıyı kilitle kız okurken rahatsız oldum o ne öyle .. ben de 4 ay beraber durdum pat diye dalardi belki gece de gelmiştir sabah dalan gece de gelmiştir mutlaka bı edersin ağzına tövbe daha gelmedi sana mı sorcam sabah kacda kalkcam ..4 ay durduk ama yaşlandım resmen Allah birlik duranlara sabır versin 

Ya kitle yada ağır bı şey yok kapiya . Terbiyesizlik resmen ne işi var senin odanda 

0 oy
(1,344 puan) tarafından
Bak ilk evlendimde köye giddik bi kac kez yaodi bunu tam yaticaz oturuyo yatamiz ortasna bana cüz kuran öğret demeye nede dayanamadim senin gavurluk saatin gelmiş uykum var ne terbiyesiz şeysin be sen yaticaz çocuk gibi yatağa geliyorsun dedim o gündür ne zaman gidsek kapıya vurarak girer
0 oy
(230 puan) tarafından
Kilit yoksa ağır bisey koyun arkasına belki anlar ya bizde birlikte oturuyoruz 4 senedir ama asla girmez odaya eşim varken hatta telefonla arar acmazsam kapıya tıklar 
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Ben çok küçükken sabah abimle yengemin odasına abimi uyandirmaya gitmiştim.Yengem surat astı ve galiba abime söyledi ki abim de uygun dille beni uyarmıştı.Daha da yapmamıştım hatamı anlamıştım.Kaldı ki bu kadın kocaman kadın.Kesinlikle müdahale şart.
0 oy
tarafından
Kendileri alt katimda 5 yıllık gelinim anahtarim onlarda var bikez girmemiştir ben yokken evime 2 kez girdi ondada esim vardi birinde pirelendik 7 günlük bebeğimle annemdeydim evim ilaclandi onlari temizledi ikincisi dogumumda yatak hazırlamıştı baskada görmedim esim evdeyken bırak odamizi evime gelmez  anahtarim kapida bile olsa tek olsam vurmadan bagirmadan girmez 
0 oy
(9,608 puan) tarafından
Benım kayınvalıdem de öyle canım yalnızken ya da eşimleyken kapıyı hic calmaz dan diye girer içeri sinir oluyorum o huyuna. Belkı eşimle ozel bi durumdayız ne bılıyosun yalnızken belkı giyiniyorum hic dusunmez uyarmakta istemiyorum 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 457 göst.
2 gün önce Aile kategorisinde Latte (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde eylulannesi. (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 195 göst.
25 Kasım 2024 Aile kategorisinde zeynos1234 (2,790 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 385 göst.