0 oy
556 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,712 puan) tarafından
Selam kızlar hayırlı geceler geldim yine bir kaynana sorunuyla 

Ben çalışıyorum normalde. Yaklaşık 3 aydır evdeyim raporluyum. Temmuz sonunda açık miyom ameliyatı geçirdim kanamam oldu. Bilenler bilir başta iyiydi sonradan ilk adet olunca sorun çıktı. Binde bir olan bir şey geldi başıma. Rahimin ortasında kocaman bir miyom vardı 6 cm ve yapışık şekildeydi ve zor geçti ameliyat 2 saat sürdü ve aşırı kesi ve dikisim vardı doktor raporu uzattıkca uzattı. Neyse en son geçen hafta parçalı pıhtılı kanama yaşadım baya uzunca süre duphostan vs kullandım geçmedi doktor da 20 gün daha verdi ve Yasmin günde 3 tane içtim ki Yasmin biri bile kuvvetli günlerce kafam kalkmadı 

Kaynanam beni sormak için aramadi sormadı en son rapor aldığımi geçen gün duymus eşimi arıyor bende yanında duydum iste sözde beni sormak için aramış da Büşra napıyor yine rapor almış amma abarttı kardesinin karısı yengem de olmuş da 15 güne ayaga kalkmış ben 3 ay olmuş hala iyi olmamism kaç ay olmuş ise gitmiyor musum 

( sanki çalışmaya mecbur gibi bir üslupla ) Bende duydum bunu arkadan ses etmedim esim de anne Büşra günlerdir ne çekiyor kıvranıyor derdin bu mu senin çıkarırsa çıkarsınlar ben karımı zorlamiyorum dedi 

Ayy iste oğlum yanlış anladın ben zorda kalmayin diye şey ettim kalmam zorda yorma kafanı dedi bende dedim tasası kimseye düşmez ben bilirim ne yaşadığımı dedim kapattı kaldi öyle 

Öyle zoruma gitti ki beni sormaya aramadı bile günlerdir 

9 Cevaplar

0 oy
(1,301 puan) tarafından
Benim kaynanamda öyle. Sezeryan oldum. Eşim diyor anne biraz yardımcı ol kadın hasta diyor kaynanamda neyi var benden sağlam diyor
(4,712 puan) tarafından
Gelinler geberse umurunda olmaz onların günlerce yaşadığım aciyi çektiğim sancıyi ben bilirim psikolojimden bahsetmiyorum bile .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim eşim olsa silmişti annesi olsa bile. Ne biçim insan bu kaynanan ya
(4,712 puan) tarafından
Nankör . Millete iyi görünüyor ama bana karşı fesat.. aramıyor eşim o günden beri boşver hatunum sen iyi ol rabbim seni bağışladi ya ona şükür diyor solunumum durmuş kolay şeyler yaşamadım
0 oy
tarafından
Canını sıkma kaynana işte ne bekliyorsun ki. Allah vicdan merhamet versin gerçekten. Çok geçmiş olsun 
(4,712 puan) tarafından
Çok sağol canım . Vicdan mi ?  Vicdan ne diye soracak insan o
tarafından
Herkes ettiğini er ya da geç çeker hiç merak etme. Seni çok iyi anlıyorum ama inanki üzülmeye bile değmez kendini iyi hissettirecek şeylere odaklan geriisni Allah'a bırak
(4,712 puan) tarafından
Çok şükür eşim yanımda evladım sağlam çok şükür
0 oy
tarafından
Allah kendi başına vermez inşallah.Neyse ki eşiniz iyi gerekeni söylemiş 
(4,712 puan) tarafından
Amin rabbim sınamasın böyle bı şeyle gerçekten çok zor günlerden geçtim. İnşaallah güzel günler yakında
tarafından
Her gecenin bi sabağı vardır,
çok geçmiş olsun ❤️
(4,712 puan) tarafından
İnşaallah canım
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Burda gecen bir gönderi vardı yok kaynanalar evlatlarının kötülüğünü mu ister, niye gelinler kaynana sevmez vs diye. Böyle olan insanı hangi gelin sevsin? Sonra da kaynana dedikodusu yapan oluyor insan böyle şeyleri anlatinca
(4,438 puan) tarafından
Heh ondan sonra yok anne gibi gormuyomusuz da bilmem ne. Hangi anme evladina boyle yapar? Oglu veya kızı ameliyat olsa arayip sormayacak mi?
(4,712 puan) tarafından
İşte diyorum ya böyle yapıyor sonra kötü gelin benim kimse benim neler çektiğimi bilmiyor
0 oy
(2,227 puan) tarafından
Benimki olsa sesini çıkarmaz ben laf soldum diye sürat mahkeme duvarına döner 
(4,712 puan) tarafından
Daha da düzelmez kuzum malesef
(2,227 puan) tarafından
Vah başıma mi kaldı hiç mi düzelme yok ufukda
(4,712 puan) tarafından
Bı ihtimal kuzum benimki de çok anaciydi benim kaynana gösterdi gerçek yüzünü eşim de  baktı ki benle uğraşıyor daha da demedi benim anam yapmaz diye bana iftira attı görümcem dedim Allah a havale ediyorum ikisinin de başına gelmedik kalmadı
(2,227 puan) tarafından
Benimde başıma kötü şeyler gldi anamda anam der durur zalimin oglu
(4,712 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun
0 oy
(20,223 puan) tarafından
Arkadan bağırırdım işi tamamen bırakıp evde yatacağım sonuçta sağlığımdan önemli değil derdim 
(4,712 puan) tarafından
Onu yüzüne dicem merak etme :D
0 oy
tarafından
Allahımm yarabbim bu kadının raporu niye uzadı, ne gibi sorun oldu acaba diyeceğine para derdine düşmüş. hiç üzülme, insanları böyle günde tanıyorsun. eşin de gerekli cevabı vermiş o da görmüş oldu annesini 
(4,712 puan) tarafından
Hiç sormadı derdin ne noldu diye kafam kalkmadı halsiz bitkin birde o ara ev taşıyordum gelip de taş üstüne taş koymadı ilacın etkisi çok ağır geldi hala daha sersem gibiyim
0 oy
tarafından
Eşin gerekeni söylemiş zaten canım. 
(4,712 puan) tarafından
Çok şükür:) kocam da kocam ♥️ :D

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 465 göst.
0 oy
22 cevap 831 göst.
30 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 265 göst.
18 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Kulpsuzkupa. (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 504 göst.
19 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,026 soru

23,688,225 cevap

310,723 kullanıcı

...