+1 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından

İnternet üzerinden ne yaparak verimli kazanılır sizler neler yapıyorsunuz kısa sürede kazanmam lazım çünkü eşimden boşanma evresindeyim bebeğim var gelirimin olması lazım :(

10 Cevaplar

+2 oy
(998 puan) tarafından
Kısa süreden para kazanırsan kısa sürede daha fazlasını kaybedersin o iş öyle olmuyor
(5,441 puan) tarafından
dolandirici olmaktan baska bi yintem yok:))) bak gecen gun biri 2 bin bi dua okutmaya kaptirmisti.:) sende huyu var abdest alip turbeye gdiyorum goruntlu aricam
dia etcez demis turbede 2 bini cukkalamis engeli basmis:))
-Reklam-
+1 oy
(2,958 puan) tarafından
Netten wn kolay para kazamma sosyal medya maymunlugi rintgenculigi 

Gerci dusunuyorm oda kolay degil tum hayatini peskes cekiyosn ne saglikli sinir ne kendin olabilme ne onun bunun lafi sozu cekilir hayat degil bence ama ekmek elden su golden bi hayat kazaniyplar yapablirim.diyosanz bu yanj
(89 puan) tarafından
Dediğiniz ne anlayamadım
(7,283 puan) tarafından
Sosyal medya fenomenligi diyor yani
0 oy
(4,972 puan) tarafından

İnternete guvenme bacı. Bi ise gir çalış en iyisi.  Dolandırıcılık arttı. Dikkatli olun 

(89 puan) tarafından
Bebeğim küçük ama nereye bırakacak
(4,972 puan) tarafından
Ailen sahip cikmiyormu
0 oy
(903 puan) tarafından
Valla hazıra konmaya çalışma boşuna hemde haram bebeğin olabilir git güzelce çalış ailen bakar en azndan destekcinlerse eğer  o zmnda bebeğime haram yedirmis olcan
(89 puan) tarafından
Haram ne alaka internetten yapılan işler paralı?
0 oy
(1 puan) tarafından
Örgü biliyorsanız onu satabilirsiniz sayfa açıp 
0 oy
(4,338 puan) tarafından
Çok hızlı para kazanma yöntemi yok aslında. Elinde birikimin varsa belki alım satım yapabilirsin. Uyguna ürünler alıp, sayfada satış şeklinde. 
(89 puan) tarafından
Ne ürünü olabilir sizce
(4,338 puan) tarafından
Bilemiyorum ama elinden biraz boya, tamir geliyorsa mesela eski mobilya alıp boya vs yapıp ya da başka ürünlere dönüştürerek satabilirsin.
0 oy
(712 puan) tarafından
Kripto borsasından anliyorsan çok kısa sürede biraz zor başında otururp ciddi anlamda istatistik yapman lazım ama günlük 400 500 kazanayım dersen dolar veren uygulamalr var gecen yazmıştım buraya freecash anket bazen görevleri oluyor günlük birkaç defa girsen 10 15 dolar kazanırsın 
(89 puan) tarafından
Freecash anket nerden girebilirim ?
(616 puan) tarafından
Bana da bu anket sitesini anlatabilir misin cabim
(712 puan) tarafından
Canim özelden yazın sitenin linkini atayım yoruma ekleyince onay istiyor paylaşmıyor referans koduyla girdim ben ara ara bakıyorum merak saldım bir ara 60 dolar falan almışım totalde kolay bir site
0 oy
tarafından
Surda bekleyeyim benimde ihtiyacım var böyle biseye
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Ah anam ah allah yaryardımcınız olsun
0 oy
(12,331 puan) tarafından
Şimdi bacım akıl var mantık var böyle bir yol olabilir mi ya anca kötü işler peşinde olacaksın dolandırıcılık vs gibi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
11 cevap 285 göst.
0 oy
3 cevap 47 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,806 puan) tarafından soruldu

400,980 soru

11,999,480 cevap