0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (4,066 puan) tarafından

Dün eşimin arkadaşıyla dışarıda buluştuk, 2 yaşında ve 7 aylık bebekleri var. Eşim küçük olanı kucağına aldı kızım da sevdi baya. Sonra annesine verdik kızım anne bizim olsun mu dedi hayır anneciğim o onların bebeği bizim olamaz dedim ama babamın kucağına vermişlerdi diyor :D ee haklı verdiler bir kere artık bizim olmalıydı :silly: 

Bu kız bize 2. çocuğu yaptıracak, daha 3 yaşında bu kadar kardeş istiyorsa büyüdükçe daha da artar bu istek değil mi? 

İyi pazarlar ♥️

24 Cevaplar

+2 oy
(2,330 puan) tarafından
Kızınız da istiyordur istemesine de bence siz daha çok istiyor gibi geldiniz yazılardan :) kararsızım gibi görünen ama çok istiyorum durumu gibi  :D çocuk ortaya çıkmasında yardımcı olmuş sadece :) 

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ❤️
(4,066 puan) tarafından
Bize de öyle geliyor ☺️ istenmem yan cebe koy. Kazayla olsa üzülmeyiz zaten hatta mutlu da olurduk. Sanırım korkularımız var ikisine yetememek, bu zor hayat şartlarında iki çocuklu olmak gibi...
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yapın kız cagiza bir kardeş :D

(4,066 puan) tarafından
Yapmamkla kalsa. Hayat zor mesele çocuk büyütmek değil insan büyütmek. Gün geçtikçe daha da zorlaştırıyorlae yaşadığımız ülkeyi.
tarafından
Oda doğru canım getirmek kolay ama dünya iğrenç bir yer
0 oy
(841 puan) tarafından
Bence her insanın kardeşi olmali
(4,066 puan) tarafından
Sırf bu kardeşlik için zaten. Yoksa o defteri kapatmıştık
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Evet ıkı çocuklu hayata hoş geldın bende böyle düşündüğüm günden sonra olsa mı yapsam mı yapmasam mı dıye dıye yaptım oldu asahshhsshahhsh

İyi pazarlar canım
(3,189 puan) tarafından
Hahaha bu yüzden bu düşüncelere girince hemen kafamı dağıtıyorum
(4,066 puan) tarafından
O defteri kapattık dedikten sonra yapalım mı sorusuyla dolu sohbetlerimiz :))))
(1,062 puan) tarafından
Yapılır yapılır bu gıdısle olur ama tavsıyem hemen yapın madem bu son kacınılmaz ne kadar erken o kadar ıyı :)))
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Benim yeğenim de Kresten gelince ablama diyordu herkesin kardeşi var benim yok hatta agliyordu su an biri 10 biri 5 yaşında düşman olsalar bu kadar kavga etmezler. Benim yeni bebegim oldu diyorki teyze lütfen selime kardeş yapmayin
(4,066 puan) tarafından
Tabii tecrübe edindi :))) ben de kızıma diyorum sürdüğün sefa şu an senin hayatın kardeşin olsa belki bu kadar imkanın olmayacak her şeye :))
0 oy
(4,096 puan) tarafından
Kardeş yapınca da görürüm onu :D 
(4,066 puan) tarafından
Ondan şüphemiz yok ama kızımız uyumlu bir çocuk ne kıskanır ne zarar verir ♥️
(4,096 puan) tarafından
Benimde öyleydi kuzum. Maalesef çevrede kavga eden çocukları görünce kardeşini dövmeye başladı inşallah siz engel olabilirsiniz böyle çocuklarla ksrşılaşmasını
(4,066 puan) tarafından
Zaten henüz net karar vermiş değiliz bii geliyyy bi gidiyyy :)))
0 oy
tarafından
Bizimkide böyleydi bebek görünce bizim olsun diyodu simdi bizde aldik 4 aylik kardeşi geçen dedimki bi arkadaşının kardesi yokmus senin kardesini ona verelimmi dedim hemen sarildi hayir hayir hayir izin vermiyorum o benim kardesim kimseye vermem dedi 4 yasinda suan ikiside kiz yesin onlari anasi❣️
(4,066 puan) tarafından
Eşim de ikinci olursa o da kız olsun çok istiyor ☺️ Rabbim hayırlısını versin tabii. Ama henüz net değiliz biii geliyyy bi gidiyyy :))))
tarafından
Tek çocuk hiç çocukmuş kaşınma der susarım iyi hoş seviliyo ama tadinda bırakalım jajsjsjs
0 oy
(12,536 puan) tarafından

Kiz oglum 4 yasinda okula gdiiyo sinifta 2 kiz var kaynastilar çok yakin oldular birinin ablasi var birinin 2 yasinda erkek kardesi. Ablasi olan çok kardes istiyodu. Digeri onu oyle asilamiski. Iste hep ben bakuyorum herseyini ben yapiyorum butin oyuncaklarimi aliyo kiriyo. Evde herseyi benden istiyo annemden istemiyo diye. Simdi soruyoruz irmak kardes istiyomusun istemiyorum diyo :woot::D

(4,066 puan) tarafından
Bizd de böyle arkadaş lazım :))) kızımın kafasını karıştırmalı
(12,536 puan) tarafından
Haha çok komikler kiz :D ama çok zor ya bosver tek iyidir
0 oy
(3,393 puan) tarafından
Kızımız daha 2 yaşındaydı hamile kaldığımda araları 2 yaş 9 ay. Yorumda okudum kızım uyumlu yazmışsınız benimde kızım öyleydi ufak tefek kıskançlık yaptığı şeyler hariç sorun yaşamadım ki sizin kızınız daha büyük daha az zorlanırsınız. Kızım kardeşini çok seviyor 2 saat babasıyla çıktı eve gelince kardeşimi özleyip diyip sarıldı:)
(4,066 puan) tarafından
Zaten bizim sorunumuz kıskançlık olur mu değil ki illa ki olacak koca koca insanlar kıskanıyor kardeşini çocuklar elbet kıskanır. Birini diğerinden ayırmadan orta yolu bulup sevgiyu aşılarsak üstesinden geliriz ☺️
0 oy
(11,376 puan) tarafından
Bence herkesin bi kardeşi olmalı. Eğer çocuk düşünüyorsan arayı fazla açma taraftarı değilim ben. Tam zamanı. Birlikte bişeyleri paylaşacak çok şeyleri olur. Çok gördüm arada 7-8 yaş olan kardeşiyle oynamak istemez bi yere götürmek istemez. Mesela benim ablam ve abimle aramızda 8 yaş var. Küçükken beni hiçbir şeye götürmezlerdi oynatmazlardı sırlarını anlatmazlardı. Büyüyünce iyi oluyor tabi ama o zamanlar baya sıkılıyordum 
(4,066 puan) tarafından
Evet araya zaman girdikçe diğeri büyüğe göre geriden gelecek küçük kalacak aralarına almak istemeyecekler. Dediğiniz gibi zamanı aslında
(11,376 puan) tarafından
Hayırlısı neyse o olsun canım
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Benim kzida öyle diyordu ve çok merhametli olumlu bı çocuktu bı kere bile kizdigimi hatirlamiyordum  ve aralı 6 yaş az önce kardeşini itti , ısırıyor ,vuruyor bı bağırıyor çocuğa korkudan agliyor çocuk yani demem iki simdimi aklım olsa değil 6 yıl araları 16 olmalıydı 
(4,066 puan) tarafından
Ama kıskançlık olur koca koca insanlar kıskanıyor çocuklar elbet kıskanacak
0 oy
(1,852 puan) tarafından
Ben de acaba olsa mi dedim ve diğer ay hamile kaldım :D acaba olsa mi dusuncesi geldiyse yapıyorsun 
(4,066 puan) tarafından
Öyle mi diyorsunuz, diğer ay hamileyim postuyla gelirim o zaman ☺️
(1,852 puan) tarafından
Sizinki biraz daha büyük hem. Benimki 14 aylıktı. Ben annemi kaybettim 29 yaşındaydım. Sonra baktım ki sadece kardeşlerim kalmış bana. Oğlum tek kalmasın dedim. Zaten iki çocuğumuz olsun istiyorduk. Bizim nesil zorluklarla buyuduğu için çocuklara hep en iyisini yapmak istiyoruz. geleceği olsun şunu alalım bunu alalım diyoruz. Belki de bu kadar kendimizi zorlamaya gerek yoktur. Kendi geleceklerini kendileri inşa edecekler. Sizin hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah
(4,066 puan) tarafından
Birbirinize çok iyi sahip çıkarsınız inşaallah ♥️ hepimiz için hayırlısı neyse o olsun
0 oy
(17,748 puan) tarafından

Seni kandırıyor canm benimki de öyle çok istiyordu şimdi hamileyim ama kıskançlığa başlamış vazgeçmiş gibi:D ama dile getirmiyor

(4,066 puan) tarafından
Olur öyle sevgisi de olacak kıskançlık da
0 oy
(6,955 puan) tarafından
3 yaşında benim kızımda öyleydi şuan 4 buçuk yaşında asla istemiyor ☺️
(4,066 puan) tarafından
Koca koca insanlar kıskanıyor çocuklar elbet kıskanacak. Önemli olan birini diğerinden ayırmadan orta yolu bulmak, birbirlerine sevgiyi aşılamak. Bizim kaygımız kıskançlık olur vs değil hayat şartları, ülkemiz her gün kötüye gidiyor ve mesele çocuk büyütmek de değil insan büyütmek
(6,955 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bende tek çocuk annesiyim ve bu şartlarda ancak birine hakkı ile bakabileceğimi düşünüyorum
0 oy
(13,568 puan) tarafından

Önce istiyorlar sonra kıskançlığa giriyorlar benim yeğen öyleydi  :)

(4,066 puan) tarafından
Koca koca insanlar kıskanıyor çocuklar elbet kıskanacak. Önemli olan birini diğerinden ayırmadan orta yolu bulmak, birbirlerine sevgiyi aşılamak. Bizim kaygımız kıskançlık olur vs değil hayat şartları, ülkemiz her gün kötüye gidiyor ve mesele çocuk büyütmek de değil insan büyütmek.
(13,568 puan) tarafından
Bazen maalesef düşündüğün gibi olmuyor canım olaylar elbetteki hayat şartları ilk öncelik.
Benim yeğenim de kızınız gibi kardeş istemeye başladı sonra bi kardeşi oldu sonra bi pandemi oldu eve kazandılar hastaneler kapandı biliyorsun o krizi. Küçük yeğenim kolikti ve bir de çoklu besin alerjisi vardı test falan da olmadığı için bu süreç 3 ay böyle ilerledi bilemediler derken büyük olana ilgi azaldı yani planladığın gibi olmuyor bazı şeyler canım maalesef
0 oy
(7,450 puan) tarafından

Özellikle okula başlayınca artacak . Bizim oglanda kardeş istedi okula gidince :D

(4,066 puan) tarafından
Evet okul zamanı daha çok yaşayacağımız için erkenden el atmamız lazım bu duruma ☺️
(7,450 puan) tarafından
Sen bu akşamdan başla: DD
0 oy
(1,970 puan) tarafından

Benm kızımda öyle çok istiyordu hep bizim bebeğimiz olsun böyle derdi bazen eşimin diğer yigeni görünce onun adası Ensari var der hep kiyaslardi sonra baktım gebeyim 

Şimdiden benm kardeşim der karnımı öper bazende oturmak ister anne kardeş şimdi ağlıyor kalk mi diyor falan şeyler söylüyor doğsun bakalım sevecek mi kiskanacak mi:D

0 oy
(7,971 puan) tarafından

Bence sen niyeti bozmuşsun enişteye kavuştun madem yap gitsin anam :D

(4,066 puan) tarafından
Ablaaa hira yapıyor :)))) gördüğü bebeği eve getirecek ;)))
(7,971 puan) tarafından
Yok yok suçu kuzuma atma bak sen niyeti bozmussun diyorum bak bu karardan vazgeçmeden değerlendir bence ☺☺
(4,066 puan) tarafından
Vallahi o kadar istekli değilim ablaaaa :))))
(7,971 puan) tarafından
He he tamam balım öyle olsun ☺♥️
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Bir tane de bende var kardeşi olduğu halde ikinci kardeşi istiyo :D ben istemiyorum ama sizinde isteğiniz var yaşı da iyi bence tam olmalik 
(4,066 puan) tarafından
Bu kadar mı belli oluyor ya isteğim :)))
(6,896 puan) tarafından
Evet :D
0 oy
tarafından
Yapacam dedım yaptım 2 yasındaydı oğlum ıkısı büyüdü gççok sukur
(4,066 puan) tarafından
Helal olsun size

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 717 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy