0 oy
118 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (210 puan) tarafından
Eşim ve kızım uyudu 19 haftalık hamileyim canım tantuni çekti bu saatte ne yapsam diye düşünüyorum ama asla aklımdan çıkmıyor eşim uyumasa sipariş ederdim ama şimdi kurye gelip zile basarsa adam korkar ne oluyo diye o yüzden kaldım böyle :/

4 Cevaplar

0 oy
(4,137 puan) tarafından
Kendin yapabilir misin malzemesi varsa çok kolay canım 
(210 puan) tarafından
Genelde yapıyorum ama malzeme yok maalesef :)
(4,137 puan) tarafından
Tüh kötü olmuş ver sipariş gelsin kız ara söyle asla zile basmayın çocuklar uyuyor diye basmazlar
(210 puan) tarafından
Verdim canım inşallah basmaz
(4,137 puan) tarafından
Hadi bakalım şifa olsun bebişe :)
-Reklam-
0 oy
(12,031 puan) tarafından
Nerden siparis etceksinki. Ben trendyol yemekten soyledim demin geldi. Zile basma secenegini sectim çocuklar uyuyo diye. Ariyo gelince telefonla
(210 puan) tarafından
Trenddyoldan bazen zile basma desem de basıyor canım yaa riske girsem mi hiç bilmiyorum afiyet olsun
(12,031 puan) tarafından
Benim hic basilmadi valla simdiye kadar. Bende hep gece soylerim çocuklar uyuyunca. Dunde soyledim bugunde mesela. Hem notlara yaziyorum bebek uyuyo zile basma diye. Hemde secenek var onu isaretliyorum. Hic basmadilar hep ararlar asadan otimatige basin diye. Sağol canim
(210 puan) tarafından
Sipariş verdim ben de çok canım çekti akşam yemeğini de az yemiştim inşallah basmaz
(12,031 puan) tarafından
Insallah canim :) afiyet olsun sanada
0 oy
(326 puan) tarafından
Sipariş ver kız kapıda tetikte ol geldiği gibi kapıyı aç ya da zilin üstüne yazı yapıştır zile basma hafif tiklat diye 
(210 puan) tarafından
Ah anneleri en iyi anneler anlar erkekler bu aşerme duygusunu bilmiyorlar ki bazen canım çekti dediğimde eşim yarın alalım diyor şimdi istiyorum dediğimde de alır gelir ama anlam veremez:) öyle yaptım canım bekliyorum şimdi inşallah zile basmaz
(326 puan) tarafından
İnşallah cnm ya benim de canm çekti bugün akşam üstü sipariş verdim bı dürüm
0 oy
(2,545 puan) tarafından
Valla ben iki kere verdim siparis gece 

Zile basmayin yazdim bebek uyuyor yazdim kac kere bastilar

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 228 göst.
0 oy
11 cevap 346 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Taze_anne (21 puan) tarafından soruldu