0 oy
234 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (71 puan) tarafından
Kızlar bulunduğum şehir soğuk ve hergun okuldan dolayı dışarı çıkmak zorundayım 3 tekerlekli (pandali)bisiklet mi daha kullanışlı yoksa baston Bebek Arabası mi

10 Cevaplar

0 oy
(29,410 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Baston Bebek Arabası tabiki

(71 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(1,749 puan) tarafından
Tabiki bebek arabasi
0 oy
(1,972 puan) tarafından
Bende baston araba  istedim esim gitti bisiklet aldi bin pismanim keske israr edip bebek arabasi alsaydim 
(71 puan) tarafından
Bende kararsız kaldım sürüm olarak ikiside çok yaygın baston Bebek Arabası gbi mi oluyor dha mi rahat dye kararsız kalmstm
0 oy
(863 puan) tarafından
Soğuk diyosun pandalıyı ne yapıcan en azından arabanın üzerine şeffaf naylon örtersin 
(71 puan) tarafından
Bende kararsız kaldıgm için buraya yazdm zaten sürüm olarak kolay olması önemli benim icin
(863 puan) tarafından
Kaliteli bi baston alırsan işini çözer sin
(71 puan) tarafından
Onerebileceginiz bir marka varmı peki
(863 puan) tarafından
Maclaren var ama çoook pahalı. Letgodan temiz ikinci el bulursan kaçırma
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Kesinlikle bebek arabası kışın kullanamazsın panda bisikleti 
0 oy
(20,188 puan) tarafından
Tabi ki baston Bebek Arabası  diğerini hem koftrol etmesi zordur hem de çocuğun sırtını yaslayabilecegi rahat edebileceği bişey yoktur diye tahmin ediyorum. 
(71 puan) tarafından
Haklısınız yaşlanmak için bı aparatı yok sanirim
0 oy
(18,122 puan) tarafından
Bisikleti yazın kullanırsın ama kisin bebek arabası çok kullanışlı olur 
0 oy
(51,923 puan) tarafından
pandalar hic kullanisli degil
0 oy
(2,486 puan) tarafından
Baston bebek arabası aldım kızım disarda uyumayı çok seviyor 3 yaşında arkası yatış pozisyon oluyo baya rahat uyuyor 
(71 puan) tarafından
Marka konusunda fikir verebilir misiniz peki bildiğiniz varsa
(2,486 puan) tarafından
https://ty.gl/3up6b811i7z76

Bunu aldım memnunum katlanması yer kaplamamasi hafifliği sürüşü aşırı rahat ve hafif yatış pozisyonu var tek bj sıkıntısı var oda sepeti hiç birsey konulmuyoe küçük ve alanı dar ben bi çözüm bulamadım kullanmıyorum genelde kızımın ya yanına koyarım yada arkasına
0 oy
(5,509 puan) tarafından
Bebek arabasi al uyuyorlar cunku battaniyeyle falan bastirisin benim obur arabam kirıldi baston aldik esim ne rahatmis dedi dusun obur arabam agirdi cok onun yaninda kus gibi geldi
(71 puan) tarafından
Benimde bebek arabam rahat deil ağır ve sürümü konforlu deil o yüzden baston daha hafif olur dye dusunyorm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 399 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
24 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Beyza34 (278 puan) tarafından soruldu

411,431 soru

12,385,199 cevap

43,483 kullanıcı

Kategoriler

...