0 oy
115 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından
17 gün oldu dogum yapali kendi annem kaliyor yanimda sabah biraz atisti ufak annrmle her anne kizin kucuk atismalari olur ya ondan buyuk bi tartisma degil her neyse ewe alinicaklar vardi esime dedimki cocuk uyumusken gel gidip alalim ve hic bir yerede cikmadim 17 gun boyunca bunaldim birazda guzelce cocugu ekzirdim altini degistirdim uyuttum besiginde annem bakar gel gidelim dedim oda cocuk uyanir kadin nasil baksin dedi uyumusken en az 1 saat uyuyor dedim islerimizi hallederiz dedi tabi bu surede annemde duyuyor ve esim benim annem yani kaynanasi annemle gideriz biz sen ewde kal ne alinacaksa sole dedi annemde zeyneple gidin siz dedi esim yok senle gidelim dedi o sira bende sinirlendim esime sonra bi baktim annemin yuzunde güller aciyor kalkti hazirlaniyor bana soruyor ne alinacak gitmeyi biliyosaniz ne alinacak onuda bilirsiniz dedim belkide haksizim bilmiyorum ama sadece bunalmistim azda olsa hava almakti niyetim ve bu lohusalik cidden bunaltti brni degisik duygular icindeyim sadece anlatmak istedim kizlar ne bileyim 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haklısın valla birazcık daha anlayışlı olabilirler logusadan çok koca kaynanana anne logusa şanki ben doğum yaptım annem sağda solda uyukluyo.kicik kicik hareketler şanki hiç geç saatlere kadar oturmadi ömrü hayatinca bir kere vermedi kucağıma çocuğu rabbim.sorsun içime zehir ettiler herşeyi 
(60 puan) tarafından
Sanki bizdrn cok 9nlar lohusa onlar tripli onlar yorgun brn anlamadim valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oysa ki pencereleri atsa mesela güzel bir eli havalandırsa güzel bir temizlik yapsın onu sana ne bileyim yani çocuğun başında Kur'an olsa tamam kızım sen git birazcık değişiklik olsun istediğini al gönlünce zor şeyler yaşadın birazcık açılın kafan dağılır dese kim bilir ne kadar mutlu olacaksın ama işte insanlar doğum yapan kadından daha çok doğum yapıyor lohusa kadından daha çok lohusa oluyor oysa ki anlamıyorlar ki en çok ilgiye Sevgi burada ihtiyacımız var doğum yapınca her şey bitti gitti zannediyorlar yeniden anne oluyorsun Dünya Yeni Bir can getiriyorsun ama bunu anlayacak kapasiteye sahip insanlar değiller
(60 puan) tarafından
Cok haklisin valla bizden cok esler babalar lohusa etrafimfaki herkez batiyor bu ara bana annrkde gun icinde disari cikar markete gider oda bunaldi desem amennna ama yok brn bunalmadim neden ben lohusayim cikamam disari cunku
0 oy
tarafından
düzenlendi

Seni su an en iyi ben bilirim..su an bende lohusayim...esim bu gun bunaldim avm ye gidelim dedim bebek üşür dedi götürmedi:(kafa dağıtmaya ihtiyaci oluyor insanin ah bu eşler neden anlamiyorlar bazen insani

(60 puan) tarafından
Gitmezler cocuk usur cocuk durmaz derler ama bi yararlari da olmaz cocuk durmayinca hrp lafta yani herkez esin dahi olsa bu
tarafından
Aynen öyle
(9,718 puan) tarafından
Kac gunluk lohusasın bacım
tarafından
41:)))
(9,718 puan) tarafından
Cıkılır ya.
0 oy
(20,090 puan) tarafından
Haklısın. Da büyütmeye değmez. Annen de sıkılmıs demek ki. Arada onu da dışarı çıkarın. 
(60 puan) tarafından
Buyutmedim zaten gitti geldiler bide naptin diyip siritiyolar yuzume dalga gecer gbi hic bisry drmiyorum
0 oy
(13,420 puan) tarafından
eşin fazla abartmış, çıkıp biraz nefes alman lazım. Bunaıldığın için de ekstra üzülmüşsün. bebeğini de ak götür markete. ben her yere götürdüm kalabalık olmadıktan sonra
(60 puan) tarafından
Gercekten bunaldim ama annemle gidip geldiler anlayissiz lar annem sen lohusasin cikma diyor esim brbrk durmaz sen kal diyor hep bi kisitlama lohusa demek hic biyere cikmamak demek degilki
(13,420 puan) tarafından
asla değil bunu güzel güzel anlat. 1 aylık bebek niye durmayacak zaten hep uyuyor. hava almanız lazım bebek ve senin için gerekli.
seni dinlemiyorlarsa bir ağlama krizine gir, zaten lohusa ağlamak için sebep arar. abart ağladığın konuyu.. çok ciddi söylüyorum güzel güzel konuşmandan anlamıyorlarsa bunu yap, senin gerçekten kötü hissettiğini anlarlar. en olmadı al bebeğini kucağına çık 2 tur at gel. dinleme kimseyi
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Normal canım. Benım annem de işe yaramazın teki maalesef iş yapmayı hic sevmez dogumumda zorla geldi evıme ben yardım ederim ucundan tutarım diye vaadde bulunarak. Maalesef hıc bır işe yaramadı buyuk ablamda burdaydı onun uzerıne yıkıldı bır hafta tatılını yaptı gitti resmen. Kızımı site içindeki parka götürmesini istedim diye demediğini koymadı 4 gunluk lohusaydım. Ben bos adam değilim ibadet ediyorum diye. Halbukı 3 saattır telefonda birini kapattı birini aradı. Agladım bende duygularımız karısıyor normal bende buyuk kızım için cok duygusaldım onunla bagımız bir anda yarıya indi çünkü. Göremez oldum sürekli bebekleyim kızım sürekli telefonda tablette olunca cok aglamıstım. Ben gidicem bunaldım deseydin küsmek yerine canım. 
0 oy
(1,596 puan) tarafından
17 günlük emen bebeği evde bırakmak bana mantıklı gelmedi bilmiyorum. Zaten gurbetteyim yakınımda sadece eşimin ailesi var hiçbir zaman yanımda kimse kalmadı gerek de olmadı bebeğimle kendim ilgilendim markete de eşimle birlikte bebeğimizi alıp gittik 3 buçuk aylık daha yarim saat bile kimseye bırakmadım. Markete gidecek kadar iyiyseniz bence anneniz evine gitsin siz de eşiniz ve bebeginizle aile olun. Sonuçta yanınızda anneniz kalıyor eşiniz iyi oldugujuza ikna olamaz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
3 cevap 71 göst.

411,023 soru

12,371,501 cevap

42,433 kullanıcı

Kategoriler

...