0 oy
609 göst.
Aile kategorisinde (66 puan) tarafından
Telefonundan bişeye bakarken instagramından bildiri geldi baktım hesab sahte bi hesab girdim ki dünyam yıkıldı bi kadınla mesajlaşmalar seni seviyorum seni özledim çağırırsan koşa koşa gelirim faturanı ödedim yılbaşına seninle birlikte girmek istiyorum vs vs daha sonra başka sohbetler vardı arkadaşıyla olan konuşmalar hiç birini silmemiş ve ben o konuşmalarda sevgiliyken nişanlıyken nikahlıyken düğünümden önce evliyken hamileyken her halimde aldatılmışım hepsi arkadaşıyla konuşulmuş hiç birinden habersizce 2 çocuk büyütüyorum 3 yıllık evlilikte. Benimle evlenmeyi o istedi çocukları da o istedi  neden yaptı ki bunu bana en son aldattığı kadın kocası tarafından aldatılmış 3 çocuklu bi kadın evli olduğunu bile bile konuşup görüşüp yatıyor eşimle bişe söyleyin ben iyi değilim aklımı kayvedicem 

17 Cevaplar

+4 oy
(564 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Boşanmış ikinci evliliği yapmış biri olarak söylüyorum baba evine dönmek ne kadar iyi olursa olsunlar zorlukları oluyo. Ama yinede pislik biriyle yaşamaktansa ailenin yanında olmak daha iyi.Eğer ki ailen arkanda durucaksa biran bile durma önce delilleri topla sonra süründür.İnsanlar değişmez neyse o.Ama boşanmicaksan belli etme diğer türlüsü bildiğini bilip hala orda kaldığını yada affettiğini görünce daha rahat oluyorlar 
-Reklam-
+1 oy
(5,589 puan) tarafından

Ailenle aran nasıl? Eğer ailen destek ise bir dakika bekleme derim. Allah böyle insanların belasını versin :( senide selamete çıkarsın inşallah.

+1 oy
(1,281 puan) tarafından
Çok zor.. bunun tesellisi de yok maalesef, ne yapman gerektiğini sen daha iyi bilirsin. 
+1 oy
(1,540 puan) tarafından
S.ktir ediceksin hayatından ama sakın kocana gözyaşını göstermeden dimdik ayakta durarak defediceksin sakın ama sakın acıma ve affetme eğer boşanamam diyorsan ozaman yutacaksın olanları kabul edip oturacaksın o evde
(3,020 puan) tarafından
Nasıl yutulur ki böyle bir sey cok zor
(8,635 puan) tarafından
Ama eğer affedersen unutma daha beterleri yolda.
+1 oy
tarafından
Aldatılmak zor evet ama benim eşim aldatsa beni boşanmam baba evine gidince nolacak çok iyi biliyorum ikinci evliliğim zaten aldattı diye beni sokağa mı atacak parasız mı koyacak bakmicek mi ama değeri ayak altında olur asla ilgi sevgi göremez iki yabancı gibi yaşarız 
(14,119 puan) tarafından
Bir evin içinde ne kadar iki yabancı gibi yaşanır ki çok zor bence
(16,554 puan) tarafından
Çoğu kadın çocukları olunca aile evine sigamayacaği düşüncesiyle dedigin şekilde yaşıyor canım sevgi ilgi yok amaç sadece çocuklarıni büyütmek eksik yasamak Rabbım pişman etsin inşallah boyle ogrenc erkekleri.
ihaneti kimseye tattirmasin:(
tarafından
Ben eşime bu konuda çok güveniyorum asla yapmaz ama yaparsa da kendi bilir
tarafından
Güneş evet zor olur öyle olsa ama baba evinden çok çok iyidir yinede
0 oy
(1,490 puan) tarafından
Ne söyleyelim bacım boşanacaksın. 
0 oy
(747 puan) tarafından
Arkana bile bakmadan çocuklarını alıp evden cikmalisin hemen 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bunun tek çözümü boşanıppp önüne ve yeni hayatına bakman uzaktan uzaktan onu pişman etme acını çıkarman hepsi bu
0 oy
(768 puan) tarafından
Vallahi hiç kendini üzme boş ver gitsin boşanmayacaksan hiç kurtarıp kendimizi benim manası yok
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Ne yapmak istiyorsun iyice sağlıklı düşün eğer ayrılacaksan sakın düzenini bozma ,esin evden ayrılsın.Ayrilmam diyorsan  önce bir süre bekle durumu sindir ki ,sağlıklı düşünebilesin ortalığı karıştırma eşinle bu konu hakkında iletişime geçme anlamında. Merkeze kendini koy ,sonra çocuklarını düşün.Verdigin bütün kararlarda stratejik olmaya çalış, seni minimum etkileyecek sekilde ilerlemeyi hedefle.Allah kolaylık versin.
0 oy
(323 puan) tarafından
Arkana bile bakmadan çek git bosan 
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Mesajların resmini çekeceksin hesabının eşinin telefonunda olduğunun kanıtını çekeceksin sonra da aldatmadan boşanma davası açacaksın bi güzel soyup soğana çevirip donsuz bırakacaksın. Parasını ister ye ister bağışla orasıda sana kalmış.
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Ben anlamıyorum bu erkeklerin o.rospu merakı nerden geliyor. Boşan demem kolay kolau ama olmaz böyle yürümez 
(16,554 puan) tarafından
Birde evli çocuklu kadınlarla aldatıyor hepsi doyumsuzluktan ibaret heyecan arıyorlar Allahın cezaları Rabbım ıslah etsin çok sinir oldum ya
(1,916 puan) tarafından
Benim arkadaşım da aldatılmıştı ama adam evli olduğunu saklamış arayınca kadın açınca falan öğrenmiş hepsi pislik ya vallahi hepsi bile bile evli adamla konuştun da be adam senin evde karın var seninde mi beynin yok ben bir ara silmiştim uygulamayı aldatılma postlarini okudukça kocamdan şüphe ettim ya böyle değildi insanoğlu ne ara bu kadar pisleştik ya
(16,554 puan) tarafından
Öyle canım Allah ıslah etsin erkekler de kadınlar da çığırından çıkmış sadece erkekte bitmijorki ki iş kadınlar yüz vermese bu kadar erkek nereden esini aldatacak ki birde bu herif madem aldatıyor ne diye kadından cocuk yapıyor. Kendine bağlı kalsın diye yapmış hep kadını mecbur birakmak için
0 oy
(3,020 puan) tarafından
Eşimi cok seviyorum ..ama böyle aldatilmalar gördüğüm zaman diyorum ki ne belli onun aldatmadigi?

3 yıl nasıl şuphelenmedim be bacım..nasıl sinsi kocan ..bir insan nasıl karaktersiz ola bilirki ..karisi ola ola aldatir ve nedennn..delircem artik aldatma postlari okumaktan girmiycem aldatma postlarina demistim dayanamadim
(66 puan) tarafından
Sevgililiğimiz ilerleyince hesabalrımızı beraber kapatmıştık ama sadece ben kapatmışım o devam etmiş kullanmaya şunca zaman hep gizliden girmiş çıkış yapmış açık unutmasa hesabını yine yakalayamicaktım sevdiğini sanıyordum her izinlerde o tatil planı yapar çiçekler alır bişe isteyince bulamazsa bi kaç yer daha bakar ben ben çok inanmıştım
0 oy
(871 puan) tarafından
Kanıtları al boşa donuna kadar al dimdizlak bırak onu
0 oy
(664 puan) tarafından
İnsan başına gelmeyince anlayamaz boşan diyenlere hiç bakma zaten bakmazsında büyük ihtimalle öncelikle bu adam nasıldır sana karşı o önemli çocuklarına evine iyi bakar mı ailenin evi daha mı iyi bende aldatışdım tam 1 yıl oluyor çok zor tarifsiz bişey burnundan fitil fitil getirdim bütün delilleri önüne serdim telefonu kırdım hattı değiştirttim bardak tabak herşeyi kırdım tokatlar attım yaptıklarını kimseye anlatmadım evimin içini kimseye duyurmadım ailemde arkamda değil zaten süründürmeden pişman olduğuna emin olmadan affetme hatta hiç affetme çocukların hatrına son kez şans vereceğim de eğer tekrar edersen bende seni aldatıp terkederim arkama bile bakmam o acıyı sama yaşatırım de gözünü korkut bütün hesaplarını sil telefonu senin kontrolünde olsun 1 yıl oldu hala içim yanar Allah yardımcın olsun 
0 oy
(2,113 puan) tarafından

Çocukların var bu konuda yorum yapıp yanlış fikir üretmek istemem ama biz kadınlara çok üzülüyorum cnk aldatıldığimiz halde neden bırakıp gitmek yerine düşüncelere dalıyoruz:(

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,119 göst.
0 oy
8 cevap 699 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gulbeyaz21 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 398 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,422 göst.
23 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu