0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (552 puan) tarafından
Sürekli ağlıyor nasıl durduran bilirim supurge fön telefondan kolik müzikleri dualar  ne yaptım sa yok 48 günlük akşam 6 başlayıp 10 a kadar ağlıyor 

3 Cevaplar

0 oy
(766 puan) tarafından
Her akşam uyumadan duş aldı karnına zeytinyağı ile masaj yap yarım çay kaşığı da zeytinyağı içir
(1,914 puan) tarafından
48 günlük bebeğe zeytinyağı içirilir mi?
(766 puan) tarafından
15 günlükte sonra icirilir.
(1,914 puan) tarafından
Hangi kaynaktan aldınız bu bilgiyi. Benim bebeğim de kolikti doktor kesinlikle verme dedi? Kulaktan dolma bilgilerle burda yanlış yönlendirme su bile verilmez ne zeytinyağından bahsediyorsunuz? Doktorlar bişey bilmiyor siz biliyorsunuz galiba
(766 puan) tarafından
Adam düzgün yorum yapmışım sende insan gibi fikrini söyleyebilirsin kendince sataşmaya polemik yaratmaya ne lüzum var anlamıyorum. Git başka yerde tatmin et kendini lutfen ben verdim benim doktorun verebilirsin dedi sen verme.
(13,119 puan) tarafından
Bende verdim benim doktorum da önermişti bizim gaz problemimiz vardı her şeyi denedik çare bulamadık düzenli olarak günde 1 çay kaşığı veriyordum rahatlatiyordu kakasını yapabilmesi için veriyordum ben
(1,914 puan) tarafından
Doktorum verirsen kontrole bana gelme bile dedi ben bunca uykusuzluğu ağlamayı boşuna mı çektim yani kesinlikle yasak demişti
tarafından
Benim bebeğim de memeden çok mama içti, gaz sancısı çoktu o yüzden haftada 3 5 kere mamasına 1 çk zeytinyağı koy masaj yap dedi doktorum. Her gün verme ama arasını uzaklaştırma da dedi. Bebeğim 7.5 aylık prematüreydi. Demek ki doktordan doktora fark var. Post sahibi doktoruna danışsın.
(1,914 puan) tarafından
Şimdi 13 aylık haftada 1 kere ver diyorr
(766 puan) tarafından
Ben vermeyin diyen doktor duymadım çünkü aldığımız d vitamini doğar doğmaz başlıyor ve bütün doktorlar ocean vs öneriyor zeytinyağlı olduğu için.
(1,914 puan) tarafından
D vitamini hergun vermedim ben hergun verme dedi kan tahlili yaptırdık postuma da bakabilirsin onu yazmadım ama 13 aylık düşük çıkmış b 12 d vitamini sordum d3 üsormadım çünkü devam ediyorum hâlâ o yüzden mi acaba düşük çıktı kış ayında güneş görmez devam et düşük çıkmış dedi kendisi hergun verme dedi anlamadım
tarafından
Bana da d vit her gün verme dedi prematüre diye. Şimdi 9 aylığız Allah affetsin arada unutuyorum demir ve d vitaminini ama aksatmamaya çalıştım. Henüz bakmadık değerlere ama doktor muayenede yeterince iyi dedi elhamdülillah
(1,914 puan) tarafından
Yaşından sonra bakarlar bende şaşırdım şu anda boşu boşuna kızın üzerine gittim kusura bakma. Bana kesinlikle verme dedi ben de sormuştum. B12 zaten ocean kullanıyoruz 1 ay kullan dedi onu da 1 buçuk yaşta gel dedi ee hâlâ düşükse bişey olur mu ki. Kabız diye götürdüm yine zeytinyağı sordum haftada 1 ver dedi onu içmeden de yapmıyor ağlıyor versem mi vermesem mı yağ da hakiki zeytinyağı
tarafından
Benim çocuğun lanugo denilen tüyleri dökülmemişti erken doğdu diye, onun için tüm vücuda banyodan sonra zeytinyağı sür dedi. Hatta başında konak bile olmadı elhamdülillah. Olmasını bekle demişti doktorum. Ben hiçbir zararını görmedim ama yine de doktorlar en iyisini bilirler bebekten bebeğe fark var neticede.
(1,914 puan) tarafından
Elbette ya belki vardır bir bildiği bize kesinlikle yasaktı sorduğumda da bişey demedi. Maşallah Rabbim nazardan korusun kaç aylık doğdu ♥️
tarafından
7.5 aylık doğdu 33 hafta. Allah razı olsun tüm bebeklerimizi korusun ❤️❤️❤️
(356 puan) tarafından
Benim bebeğim de kolik bugün 1 aylık oldu bende veriyorum banada doktor söyledi günlük 1 çay kaşığı verebilirsin diye rezene çayı iç bol bol hem süt yapıyor hemde süte geçtiği için bi nebze olsun rahatlatıyo bebeği birde ben önce pamuklu bir bezi sıcak suyla ıslatıp karnına koyuyorum 5 dakika kadar ama sürekli ısla sıcak suyla bezi karnında soğuyana kadar bekletme ardından ılık zeytin yağıyla masaj yapıyorum çok faydası oluyor
-Reklam-
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Sallamak iyi geliyor kolik bebekleri gazlı ve kolik bi bebeğim vardı her şeyi denedim en son hamakta buldum çareyi 
0 oy
(18,524 puan) tarafından
3 aylık olunca hafifledi. 4.5 ayda bitti. Tek ilacı zaman 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,026 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sweety_97 (13,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 194 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bsmrr (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
24 Kasım 2022 Aile kategorisinde Yenibirannesr (75 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 308 göst.
4 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SAsya (1,794 puan) tarafından soruldu

403,974 soru

12,102,121 cevap

36,418 kullanıcı

...