+1 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizzzzzlaaaar,:) neler yapıyorsunuz..ben gene soruyla geldim .

Gerçek anlamda en son ne seni hayal kırıklığına uğrattı?

Benim hayal kırıklığım okuyamamam .

Okulun ey iyi ogrencilerindendim..mezun oldum universiteye kabul oldum ..abim askerdeydi ..annem ev kadını sadece babam çalışıyordu.

Babam malesef çok kötü hastalandı ..tedavisi cok zordu ve maaliyetliydi..ben 17 yasim varken magazada işe basladim..tabi akrabalar falan yardim ettiler sagolsun hepsi..ama genede ailede birinin calismasi gerekti..eşimde baya yardim etmisti ..babam şu an iyi cok şükür sagligi ..

Ama olan benim okumama oldu maalesef..burda görüyorum okumuş kadinlar o kadar üzülüyorum ki kendim için cok pişmanım ama bu hayirliymis benim icin..

Neyse varmi sizlerde hayal kirikligi?

22 Cevaplar

0 oy
(2,129 puan) tarafından
Ya evet okumamak bende de bir yaradır ama beynim almıyordu ve bu yüzden hiç defter bile almadan okula giderdim bir tek forma alırdık hiç test kitabına kaleme para yatirmiyordum ailemi de zora sokmamak için hic söylemedim su lazım bu lazım diye zaten 17 de evlendim hemen erken evlenmek de istemezdim 
tarafından
Yaa o kadar iyiydi ki tüm derslerim o kadar hevesliydim ki...
(2,129 puan) tarafından
Keşke sen okusaydin şuan dışardan okusan keske
tarafından
Disardan okumayi denedim canim ..ama ben rusyadayim mutlaka gidiliyor universiteye ben gidemiyom ama ..ama sansimi gittiginde deniycem
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnsanlara olduğumdan fazla değer verdim elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım ki arkadaşımın gerçek yüzünü gördüm beni bu dünyada hayal kırıklığına uğratan tek kişi. İlkokul arkadaşım kendisi
tarafından
Ne demizler ..gereginden fazla deger vermiyceksin..qma bizler safız işte
tarafından
Evet bugün gördüm gerçek yüzünü benlik durum yok ama ona hiç yakıştıramadığım görünce midemin bulanacağı şeyler yapmış bugün öğrenmiş oldum neyse geç olsun güç olmasın
(3,405 puan) tarafından
Ne gibi canım anlamadım
0 oy
(8,010 puan) tarafından

En yakın arkadaşımın tutarsız davranışları beni hayal kırıklığına uğrattı ve araya mesafe koyma kararı aldım. 

tarafından
En iyisi mesafe
0 oy
(5,442 puan) tarafından
4 senelik dostum dediklerimin uni de kuyumu kazmalarini ogrendim arkamdan tüm sinifa atip tutmuslar okulun son gunu son sinavdan cikarken helallik istediler benden biz seni boyle bilmiyorduk diye benim onlara anlattıklarımı sevgililerine meze yapmislar o zaman ki hayal kirikligimi sen dusun 
tarafından
Diycek söz bulamiyom..ne ibsanlar var
(5,442 puan) tarafından
O kadar cok uzuldum ki duyunca anlatamam
0 oy
(18,200 puan) tarafından
Üniversiteye kayıt yaptırdıysan öğrenci affından yararlanıp okuyabilirsin veya yeniden sınava girebilirsin insan yeterki istesin her yaşta her şeyi yapabilir 
tarafından
Keşke olsaydi ama artık evlendim ..yurt disinda yasiyoruz
0 oy
(1,954 puan) tarafından
Üniversite okurken sınıfta 30 yaşında abla okuyordu  2 tane kızı vardı. Sınıfın en iyilerindendi.  Kendi abim 33 yaşında bu sene avukat oldu. Yani istersen neden yapamayasin ki ?
tarafından
Yurt disinda yasiyoruz ama ulkeme gidersem okuycam ..esimde destek ..tabi ne zaman gidecez bilmiyorum
(18,200 puan) tarafından
Ben öğretmenim çocuklarımı büyüttükten sonra ikinci üni okuyacağım
tarafından
İnsallah canim..bende ulkeme gittigim zaman deniycem şansımı
0 oy
(2,005 puan) tarafından
 Yakın Bir akrabamızın evlendikten sonra hepimize bütün akrabalara mesafe koyması,bayramda seyranda bile takmamasi hal hatır sormaması büyük hayal kırıklığı yarattı bende neden öyle yaptı hala düşünüyorum anlam veremiyorum.Ki biz çok iyiydik hep zor günümüzde birbirimize yardımcı olduk:(
(2,005 puan) tarafından
En güzel gününde bile yardım etmek için hep çırpındık destek olduk ama karşılığı buymuş araya mesafe koydu unuttu,gelir gider ama hiç kapıyı bile çalmaz bir havalar bir havalar anlamadım gitti nedenini çok üzüldüm böyle yaptığına.
(3,554 puan) tarafından
Madem aradaki samimiyeti bitirmiş artık sorsan da bişey kaybetmezsin istersen bir sor ya düzelir ya aynı kalır. İçin rahatlayacaksa yani
(2,005 puan) tarafından
Ay boşver hiç değmez,dili çok uzun ve keskin yakın zamanda gördüm Sanki düşmanız.
(981 puan) tarafından
Baska bi sebebi yoksa kavga borc vs. Gibi en büyük etken eşi olabilir
(2,005 puan) tarafından
Hiçbir sebebi yok maalesef tam tersi hep iyilik dostluk oldu,ne olursa olsun eş için sevdiğin insanlardan vazgeçmemek gerek ve bu insanların hiçbir zararı olmadı canından kanından olan.
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Yanlış arkadaşlık hep bi hayal kırıklığına uğruyorum 
tarafından
O yüzden arkadaş edinmiyom
(2,371 puan) tarafından
Artik bende etmiyorum
0 oy
(14,674 puan) tarafından
Çocukların doğduğu günden itibaren kendi uyduklarını büyüklerinde yemeklerini kendileri yediğini ve kolay büyütüldüğünü sanıyordum benim için hayal kırıklığı oldu ☺️
tarafından
Ahahah bu guzeldi he
0 oy
(3,554 puan) tarafından
Ailemle aile olamamak. Bazen bu yüzden bi kaç çocuk yapıp onları bir arada tutmak için her şeyi yapıp güzel bir yuva kurmak istiyorum. Normalde hep tek çocuk isterim
tarafından
Ah canim benim inşallah olur
(3,554 puan) tarafından
Sağ ol kuzum inşallah hepimizin çok güzel yuvası olur
0 oy
(12,316 puan) tarafından

20 Eylül de evlilik yıldönümümuzdu eşim annesi çağırıyor diye o gün annesinin yanına gitti çok kırıldım en son ki hayal kırıklığm buydu hatırlayınca bile kırılıyorum

tarafından
Ah canim..kayinvaliden bilmiyormuydu yildonumu oldugunu
(12,316 puan) tarafından
Bilmiyorum ama bunu iki seferdir yapıyor zaten 3 yıllık evliyiz
0 oy
(170 puan) tarafından
Eşimi benimle tanıştiran yakın arkadaşım tarafından tuzağa dusurulmeye calisildim hangi amaçla yaptığıni bilmiyorum yuzlestim inkar etti sohbeti tamamen kestim hayatımdaki en değer verdiğim samimi bir arkadaşımdı ve maalesef son arkadaşım oldu ondan sonra bir daha kimseye guvenemedim merhabdan öteye gidemedim çok istedim fakat devamı hiçbir zaman içimden gelmedi o arkadasimin bana hayal kırıklığının yanında bıraktığı tek değerli şey eşim oldu. Arkadaşım yok ama yoldaşım var. 
tarafından
Çoğu kisinin hayal kirikligi arkadasi
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Keske okuma imkaniniz verilseymis. Ben şükür ki okudum. Istedigim meslege de Allah'a şükür sahibim.   Tek hatam ve hayal kirikligim es konusu. Onu da bosanarak cozume kavusturuyorum sukur ki
tarafından
Keşke keşke ama olmadi işte
..ailem isin veriyordu daa..nasip
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Evlenince eşimin bianda anneci abici oluşu 
tarafından
Ah bacım bir annelerinden bosansa bazi esler sonra evlense
(1,926 puan) tarafından
Evlenirken  yok ailem şöyle yok böyledir evlendikden sonra ailem bitane ağzına davun cikasica
0 oy
tarafından
Eşimle birgün bile istediğim gibi zaman geçiremedim içimde çok kaldı ilk gün bile çocuk evdeydi ilk gün bile göndermedi bir yere aslında birçok şey kalıyor da neyse bu konuda çok dertliyim 
0 oy
tarafından
Daha fazla medresede okuyamamak.

Elimden gelse çat pat bir 10 sene daha okurum, tekrar gelse büyük hevesle bir 10 sene daha okurum.

Sonra "yaşım kemale erdi bu saatten sonra napim" der bir 10 sene daha okurum. Ben daha da evlenmem der bir 10 sene daha okurum olurum 60.

60 yaşında talebe mi olur diyenlere inat bir 10 sene daha okurum, olurum 70. "Yaş 70 iş bitmiş" dedirtmemek için bir 10 sene daha okurum.

80e gelince de ecel gelir, gider mezarda yine okurum. Bu sefer de 10 sene değil direkt mahşere kadar ohhhhh missss. İnşallah olur da cennete gidersem de gider hz Ali (ra) ile okurum o da sonsuza kadar üfüfüf ❤️❤️❤️
(4,849 puan) tarafından
Ben bu yorumu gözlerim dolu dolu okudum. Ve kendimden çok utandım. Keşke bende senin gibi olabilsem Şeyma :( o kadar çok istiyorum ki...
tarafından
Ben gibi değil be bitanem, ilimde müctehid hakim olan ilk kadın, hz Aişe (ra) gibi olmayı hedeflemek lazım. Benim hedef O mübarek.
(4,849 puan) tarafından
☺️☺️Haklısın. İnşallah Rabbim nasip ederde bende o hedefe ulaşırım :(
tarafından
Ben de ulaşayım amin amin aminn ❤️
0 oy
(148 puan) tarafından
Benimde en büyük hayal kırıklığım 11 haftada gebeyekn kanamam çok vardı o zmaan aniden durdu ben doktora gitmeyi kestm 14 haftada gittiğimde megersem 11 haftada kalbi durdu diye kesilmiş kanamam  ölsem unutmam o anı:( yirmi bir gunmus kalbi durmus ve ben hiç Bir şey fark etmedm
0 oy
(838 puan) tarafından
En büyük hayal kırıklıgım çocukluğu mu elımden alam sevdıgım adam yanı esım oldu 
0 oy
(5,454 puan) tarafından
Kesin konuşan birinin verdiği sözleri tutmaması en büyük hayal kırıklıgımdı.. 
0 oy
(4,849 puan) tarafından
Yanlış anlama lütfen ama son zamanlarda hangi posta girsem sana ait. Neden burayı bu kadar önemsiyorsun zamanını buraya harcıyorsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
0 oy
6 cevap 149 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (938 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 400 göst.
27 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

410,134 soru

12,331,881 cevap

39,241 kullanıcı

Kategoriler

...