+3 oy
1,013 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından

image

image

image

Kızlar hepsi çekmecedeydi kıyafet alırken zor oluyordu komşu da tanşıniyor diye arkasına götürmek istemedi gümüşlüğü lazım sa al dedi taşırken camını kırdık yanlışlıkla ama sağlık olsun kullanıma engel değil sizinde gümüşlüğünüz varsa böyle elbise dolabına dönüştürebilirsiniz sizce nasıl olmuş ben çok beğendim ❤️

26 Cevaplar

+12 oy
(1,655 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kadın var, adamı deli eder. Kadın var, deliyi adam eder.

Kadın var çerden çöpten aş eder.
Kadın var, pişmiş aşı taş eder.

Bu sözüm bu paylaşimina çok yakıştı bazi evler var evinde eşya dolu sıfır tertemiz içini açiyorsun çöp atmış üst üste seninkiler ne güzel katlanmış düzenli rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah canım benim <3
(162 puan) tarafından
Gerçekten çok yakıştı yorumunuza kalbimi bıraktım Allah razı olsun zamn ayırıp bu kadar güzel şeyler yazdınız için çöpten aş ettimiz günler de oldu her zamn şükür ettim Rabbime temizlik yapmayı ve düzeni çok seviyorum eskide olsa her zmsn şükür etmek lazım bizden daha kötü halde olanlar vardır elbet geçici dünya hayatı için pekte dert etmiyorum Rabb'im ahiretimizi güzel eylesin teşekkür ederim ❤️❤️❤️
(1,655 puan) tarafından
Aminnn aminnnn
-Reklam-
+1 oy
(18,419 puan) tarafından
Güle güle.kullanin. iyi fikir 
(162 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
+1 oy
(555 puan) tarafından
Gülerek kullan canım sen beğendiysen gerisini bosver herkes sıfır güzelini almak ister çocuğuna ama imkan yoksa elindekinide değerlendirmek çok daha güzeldir ❤️
(162 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım yorumun çok güzel ❤️
+1 oy
tarafından
Kadın elinin değdiği her şey güzelleşir güle güle kullan canimm
(162 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
tarafından
❤️♥️❤️❤️
(162 puan) tarafından
❤️❤️❤️
+1 oy
(2,377 puan) tarafından

Güle güle kullan canım . Ama camlı yeri var ya bence bi şeyle kapla orayı icersi görünmesin güle güle kullanın daha da güzel eşyaları dolapları odaları olsun miniklerin <3

(162 puan) tarafından
Amin amin inşallah Allah razı olsun inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Gümüşlük aşırı toz çeken bir şey ben olsam yapmazdım 
(162 puan) tarafından
Olsun canım temizlerim düzenli oldu en azından
tarafından
Güle güle kullan canım ☺️
(162 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(4,432 puan) tarafından
Güzel günlerde kullanın, şartlar neye el verirse en iyi şekilde değerlendirmek lazım. Bir tavsiye, eğer yapabilirsen odaya ya da mobilyana uygun bir renkte boyayabilirsin belki. O zaman daha hoş durur. 
(162 puan) tarafından
Aynen öyle Allah razı olsun düzgün mobilyam yok da beyaz spreyle boyasam güzel olur ama
(4,432 puan) tarafından
Bence de güzel bir renk boyayla çok da tatlı olur. Güzel günlerde kullan.
(162 puan) tarafından
İnşallah zamanla boyarım❤️
0 oy
(296 puan) tarafından
Gayet de iyi olmuş canım sen Adana'nın neresinde oturuyorsun 
(296 puan) tarafından
Bana yakın sayılırsın:))
(162 puan) tarafından
Yaaa sevindim sen nerde oturuyorsun
(296 puan) tarafından
Yavuzlar canım
(162 puan) tarafından
Baya yakınmışjz tanışmak da nasip olur inşallah
(296 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(533 puan) tarafından
Çok güzel olmuş güle güle kullanın 
(162 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
0 oy
(16,805 puan) tarafından
Çok iyi fikir canm ben böyle dolap bulsam bende kullanirim bir şekilde gerek yok pahalı almaya paran cebinde kalmış olur ☺️
(162 puan) tarafından
İnşallah denk gelirse böyle sende yaparsın canım dolap gibi zaten sadece cam hem düzenli oldu hem rahat sığdı çocuklarım ellemez zaten üstlerini değişecem zamn ben alırım düzenli de kalır
0 oy
(477 puan) tarafından

image

cnm çiçekçiden 2 metre tül al böyle güzel bağla evde kendin güzelleştir daha güzel olur içide görünmez şıkda olur
(162 puan) tarafından
Mantıklı fikir de tülü nasıl takacam içine onu düşünüyorum
(477 puan) tarafından
İçinde çivi varsa cam iç tarafa yada bantlasan uçlarını hafif ya yada iple tutturulan bi yer olsa bi bak
(162 puan) tarafından
Bı bakayim tül almasamda ben evden biseyler takarım içine
tarafından
Çok mantıklı çok şık durur kullanmadığın perdeyi de keser dikersin hazır almak istemiyorsan
(162 puan) tarafından
Kullanmadim var bitane bende onu düşündüm
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Benzer vitrin bendede var mutfak balkonuma koydum kiler yaptım . Neler sığdı neler içine . Gereksiz salonda zaten
(162 puan) tarafından
Çok mantıklı valla Bizim mutfa da iyi olur kilerim yok hepsi bir cekmecede neyse birdaha denk düşerse aklımda kalsın
0 oy
(814 puan) tarafından
Gerçekten çok guzel ve duzenli olmus❤️
(162 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun mutlu etti yorumunuz gözlerinjz güzel baktı için güzel görmüş ❤️
0 oy
(6,024 puan) tarafından
Gule güle sağlıkla kullan canım çokta temiz güzel olmuş 

Sen adanalı biri vardı o musun ismini unuttum bir kızı bir oğlu vardı 
(2,618 puan) tarafından
Sevgi değil miydi onun adı Hülya abla.Bende o diye düşündüm
(6,024 puan) tarafından
Hehhhh sen çok yaşa kuzum adini unutmuştum evet evet ben o diye düşündüm ya da yanılıyorumdur ya da benzettim de olabilir ☺
(162 puan) tarafından
Evet ismim sevgi Adana'da yaşıyoruz
(14,634 puan) tarafından
Bende tereddüt ettim sordum niye eslem adıyla geldin ki
(162 puan) tarafından
Kızımın ismi eslem
0 oy
(11,399 puan) tarafından
Aferin kız.cok seviyorum böyle kadınları.herseyi aman olmaz diyip çöpe atıyorlar .bak mis gibi olmuş.ne kadar da güzel yerleştirmişsin.duzenli kadınsın temiz kadınsın belli bacım.kapagi olsa ne olur olmasa ne olur.bari kırıldı da çocuklara gelir dedi olmaz.
(162 puan) tarafından
Bende senin gibi güzel bakan insanları seviyorum ben çöpe attıkları şeyleri temizleyip kullanmak için sabırsızlanıyorum yemin ederim kapağı var da sadece camı kırıldı sorun değil oda teşekkür ederim güzel kalbin ve güzel yorumun için ❤️❤️❤️
0 oy
(10,906 puan) tarafından
güle gülr kullan ama fırsatını bulursan cam rafları sunta ya da mdf ile değiştir daha sağlam olur
(162 puan) tarafından
Ayağı falan da kırık canım nereyre kadar götürürse kullanacam teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(2,815 puan) tarafından
Maşallah canım güle güle kullan 
(162 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
(208 puan) tarafından
Bende kozanlıyım sen nerede oturuyosun
(162 puan) tarafından
Yüreğir
0 oy
(5,926 puan) tarafından
Güle güle kullan.  İyi yapmışsın 
(162 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
0 oy
(2,759 puan) tarafından
MaşaAllah canım helal olsun sana ❤

Eskiyi de yeni yapmışsın senın mutluluğuna hevesıne hayran kalıyorum ne kadar güzel mutlu olmayı şükür etmeyi biliyorsun Rabb'im sana güzel kapılar açsın gönlü güzel insan herşeyin en güzeline en iyisine lâyıksın.. Bunları laf olsun diye yazmıyorum postlarından tanıyorum çünkü dikkat ettiğim kişilerden birisin keşke benımde elımden bırsey gelse dua ediyorum Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin yüzünü güldürsün ❣️
(162 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 3 günlük dünya için kafaya takmamak lazım Rabbimin verdiğiyle yetiniyoruz şükür temiz olduktan sonra önemli değil benim için  kirli de olsa temizler kullanırım buda temizdi yinede hipolu su yapıp sildim önce içime sinsin diye mesajın beni çok duygulandırdı aynı zamanda mutlu etti dua etmen benim için herşeyden önemli kimin duası kabul olur Rabb'im bilir anca rabbim seninde her ne sıkıntın varsa gidersin evinden huzur bereket mutluluk hiç eksik olmasın güzel bacım ❤️❤️❤️❤️
(2,759 puan) tarafından
Sendende Allah razı olsun canım güzel duan için Rabb'im her daim mutlu etsin seni herşey gönlünce olsun nasibin hep bol hayırlı olsun gönlü güzel kardeşim benim ❤❤❤
(162 puan) tarafından
Cümlemizden insallh aminnnn ahiretin de kalbin kadar güzel olsun ❤️❤️❤️
(2,759 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin❣️❣️❣️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 380 göst.
11 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nurdan (44 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 262 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Birisssi (488 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.

403,392 soru

12,083,976 cevap

36,364 kullanıcı

...