0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
Türkiye yede saldiricaklarmi savaşa bizde gidicekmiyiz 

17 Cevaplar

+6 oy
(3,440 puan) tarafından
Korkma canım iyi güzel şeyler düşün ki iyi olsun dua etmeyi ihmal etme 
-Reklam-
+5 oy
(299 puan) tarafından
Ne çok konuşulursa o ccogalir iyiyi konuşalım iyilikler çoğalsın dua niyetine
+4 oy
(17,736 puan) tarafından
Bi savaş eksikti kıyamet kopsaydi bari hayırlısıyla öleydik iyidi
(407 puan) tarafından
Vallahi aklımı okudun dünyanın çivisi çıktı.
(17,736 puan) tarafından
Mahallede ayrı televizyonda ayrı hatta burda sitede ayrı birsuru insanın aklının almadığı olaylar oluyor artık insanın yaşamaya hevesi kalmıyor
+2 oy
(15,632 puan) tarafından
Ülkenin cumhurbaşkanı sıra bizde diyor biz ne desek boş. Halkı da bu duruma hazırlıyor bence bu sözleriyle. 
(1,657 puan) tarafından
Evet kendisi söylediği için ben post açmıştım böyle
+1 oy
(795 puan) tarafından
Kim söylüyor bunları savaş çıkmaz Allah aşkına rahat olun 
(657 puan) tarafından
Ülkenin cumhurbaşkani sıra bizde dedi ya. Başkanının söylemesine ne gerek
(795 puan) tarafından
Her söylediğine koşulsuz şartsız inaniyomusunuz
(657 puan) tarafından
Ben ondan nefret ediyorum:D ama bunu söylediğine göre çok da uzak değil savaş olaylari. Onun Allah 1 dediğinden başka da söylediği şeyler pek de umrumda değil
+1 oy
(2,673 puan) tarafından
Allah vatanımızı askerimizi evlatlarımızı bizleri korusun 
+1 oy
(3,791 puan) tarafından
Bu savaş muhabbeti nedir herkesin ağzında rabbim korusun ya düşüncesi bile zor 
(2,125 puan) tarafından
Evet ne anlamadım
(3,791 puan) tarafından
Bugün bir arkadaş daha dedi ya kötüyü çağırmayın Allah korusun yeterince iğrenç bı ülke de stres korku içinde yaşıyoruz zaten
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Öyle kafalarına esip savaş acacaklarini sanmıyorum ama korkmuyorda değilim Rabbım ülkemizi korusun 
0 oy
(5,751 puan) tarafından
İraga saldirdiginda Amerika Türkiye yede girecek denildi şükür öyle bişey olmadı. İnşallah da olmaz.
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Ben savaşa girilir diye düşünüyorum. Çünkü diğer türlü hukumetin saltanatı sallantıda bu belediye seçimlerinden sonra özellikle. Genelde bu tarz korkularla operasyondur savaştır onlarla biraz daha kalmayı amaclayabilirler diye düşünüyorum. Öte yandan İsrail de zaten saldırmaya dünden hevesli. Biliyoruz amaçlarını. Allah'ım korusun. İnşallah öyle şeyler olmaz. 
0 oy
(6,201 puan) tarafından

Bilemem ama inşallah girmeyiz çocuklarımı düşündüm bian:O

0 oy
(1,783 puan) tarafından
Çıkabilir Ortadoğu yangın yeri(Allah yardımcımız olsun)
0 oy
(310 puan) tarafından
Yurdunda savaş çıktı diye kaçan bir millet var ama o biz değiliz. Allah korusun elbet, bir de bunu görmeyelim ama olsa bile gidecek bir yerimiz yok. Vatan toprağı bırakılıp gidilmez 
0 oy
(591 puan) tarafından
Türkiye savaşa girerse bütün ülkelerin ekonomisi etkilenir bunu göze almazlar demisti tanıdığımız bir askeri personel..olursada korkumuz yok Allah yardımcımız olsun 
(3,553 puan) tarafından
İnşallah. Korkudan haber açamıyorum değiştiriyorum kanalı buraya da girip böyle yorumlar içimi rahatlatıyor Allah korusun çocuğumuzu çocuğumuzu yutkunamiyorum bile :(
(591 puan) tarafından
Aminnn canım
0 oy
(208 puan) tarafından
Ülkemize doldurdular ne idüğü belirsiz mültecileri savaş kaçkınlarını mağdurlar diye vicdanımızı sömürdüler besledik kargayı oyacak gözümüzü bunlar daha iyi günlerimiz. Savaş çıkarsa içimizdeki mülteciler de bize cephe alacak düşman olacaklar. Allah sonumuzu hayır etsin ama cbaşkanı sıra bize geliyor dediyse bizi savaşa hazırlıyor demektir 
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Allah'ım korusun ama ben çok korkuyorum ya. Allah'ım korusun 
0 oy
tarafından
Tv'de savaş çıkar dıye seslenmek yerıne keşke onlemlerı cogaltsa her sehıre sıgnak ınsa edılse korunaklı guvenlı ıcıne her türlü ihtiyaç konulsa sonra sılahlar vs ne gerekırse ulkeyı donanımlı hale getırse 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 352 göst.
0 oy
7 cevap 625 göst.
5 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Şunu da ye kalmasın (2,200 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 11,888 göst.
30 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,044 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,598 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...